A szekrény minden háztartásban az étkezés után a legfontosabb a lakásban vagy a házunkban. Ilyenkor például természetesen a téli kabát az, ami a legfontosabb a számunkra. Sok éves várakozás után visszatért az igazi tél a hó a fagy és minden, amelyet már nagyon régen nem élvezhettünk.

A hideg időben kénytelenek vagyunk beszerezni a melegebb a kabátokat, azonban fontos, hogy testalkatunkhoz passzoló fazont válasszunk. Hiába divatos a kiválasztott darab, ha az előnytelen szabás tönkre teszi az összképet. Lehetsz alacsony, itt-ott kerekebb vagy éppen magas és vékony, most segítünk kiválasztani a Hozzád illő szabást!

Visszavonhatatlanul beköszöntött az ősz.

A hűvösebb idő beálltával sajnos végleg meg kell válnunk a nyári ruhácskáktól, de az enyhébb őszi napokra mutatunk egy igazán trendi trükköt, amivel tovább hordhatod a kedvenc lenge darabjaidat is, s nincs másra szükség, csak egy pólóra.

Szépen lassan közeleg az ősz, ilyenkor már az üzletek pocain is az új szezon darabjai sorakoznak. Megmutatjuk, miket válassz, hogy 2016 őszén is trendi lehess!

Megjött a hűvös idő, már nyitogatjuk a szekrényt egy melegebb pulcsiért, vagy vékony kabátért. De milyet viseljünk idén? Még nem késő beszerezni a legfontosabb alap-darabokat az őszi szezonra.