Nem tudod, mi kerüljön az esküvői asztalra a vacsoránál? Mi alapján válassz felszolgálási módot, mire érdemes figyelni?  Íme, néhány szempont, amit érdemes átgondolni a menü kiválasztásakor!

5+1 fontos kérdés, mielőtt döntenétek
Elhangzik a kérdés, nyomban követi a válasz és nagy örömök közepette felkerül az a bizonyos gyűrű a nő kezére, mely egy másodperc leforgása alatt összpontosítja a gondolatait a „közelgő” esküvőre.

Erin Cole már 20 éve öltözteti a menyasszonyokat világszerte.  Ő a nagy divat stílus és finom ízlés szenvedélyének elegye. Titka abban rejlik, hogy részletesen és művészi stílusba kreálja a menyasszonyi ruhákat.

Hazánkban az esküvők és a különböző rendezvények száma folyamatosan növekszik, így bármelyik szervezéséről is legyen szó, jóval korábban érdemes elkezdeni a szervezést, hogy éppen azon a napon még szabad legyen az általunk választott helyszín, még ne legyen foglalt az áhított dekoros, a favorizált ceremóniamester.

A leges legelső lépés, hogy nem estek pánikba! J Sok a teendő és gyorsan telik az idő, azonban, ezt előnyötökre is tudjátok fordítani azzal, hogy kapkodás és mindenbe bele-bele kezdés helyett szépen egymásra építitek a folyamat lépéseit, legapróbb feladatait.

Azoknak szeretnénk tippeket adni akik nem csak a tengerparti és nyári esküvők hívei.