Fiatal nőnek lenni a 21. században

Nem mintha különösebben okokat kellene rá keresni, hiszen szembeszökő a változás az elmúlt évszázadokhoz képest. Ezzel valószínűleg sokan egyet is értünk, de az örök elégedetlenkedők nem azt látják, mennyivel jobb lett, hanem hogy MÉG mennyivel jobb lehetne. Pedig már ez az időszak is fantasztikus és kész öröm fiatal nőnek lenni a 21. században.

sosem volt még orgazmusom

Ilyet se hall mindennap az ember, aminek oka főleg az, hogy az illető annyira szégyelli, annyira fél attól, hogy valami komoly baja van, hogy inkább nem is beszél róla, főleg nem egy szakértőnek, aki esetleg segíthetne is rajta. De sokan még a legjobb barátnőjükkel is alig beszélik meg, nemhogy a pasijukkal, ha mondjuk párkapcsolatban élnek. Pedig ezen nincs semmi szégyellnivaló és az is lehet, hogy könnyen lehetne rajta segíteni, ha hajlandó lenne megnyílni valakinek az, aki orgazmus hiányban szenved.

leszbikus

Evelin is kérte, hogy változtassuk meg a nevét. A cím alapján már értheted is, hogy miért. Tini korában még nem volt kimondottan tisztában a másságával, ma, a harminchoz közeledve viszont igen. Hiába, hogy egyre elfogadóbb és nyitottabb a világ a melegekkel szemben, még mindig nem annyira, hogy Evelin is felvállalja, akiről egyébként egy pasifaló jut inkább az embernek az eszébe. Egy nagyon szép, igényes megjelenésű, szexi instacica. Azt gondolhatnánk, minden nap más pasi van az ágyában. Erre tessék, valójában a nőket szereti…

Eszter 27 éves, 175 cm magas, 56 kiló. Hosszú vékony végtagjai vannak, amire manapság azt szoktuk mondani: tipikus modell alkat. Az anyja is ugyanígy fest, vagyis volt kitől örökölnie ezeket a remek adottságokat, bár Eszter szerint nincs benne semmi különös. Ezért nem is érti, miért kell őt utálni. Fel nem foghatja, hogy egész életében miért néztek rá féltékeny tekintettel a nők, miért bunkóztak vele annyit.

dagadt vagyok

Amikor meglátsz egy nőt, aki molett vagy már túl mutat annak a határán és inkább a kövér szóval illetnéd, de látod, hogy testhez álló vagy éppen mélyen dekoltált ruhát, esetleg bugyivillantós csípőnadrágot visel, mi jut róla az eszedbe? Az, hogy „Ó, szegény!”, biztos így kompenzál vagy egyszerűen lesajnálod a külseje miatt? Vagy arra gondolsz, hogy „Ez nem semmi, van ám önbizalma!” De ezt dicséretnek szánod vagy elhűlsz attól, hogy képes ilyen ruhát felvenni?

gyengébbik nem

Annyira szeretem. Mikor azt mondják, én vagyok a gyengébbik nem. Mert „nő” vagyok. Ami egyet jelent azzal, hogy védtelen, gyenge, elesett, és jóformán életképtelen. Ahhoz képest sokszor erősebbnek, talpraesettebbnek érzem magamat sok nagy és hatalmas férfihoz képest. De még a tények is azt igazolják, hogy rengeteg férfi elbújhatna egy-egy erős nő háta mögött.