egy évvel öregebb

25 felett ajánlott a szemránckrém, 30 fölött a ránctalanító, már csak a növekvő stressz miatt is, ahogy lépten-nyomon hallgathatod, ha még nincs családod, hogy vigyázz, mert kifutsz az időből! 40 felett lassan más irányba kezdenek fordulni a vágyakozó férfitekintetek, 50 után már csak akkor vesz észre egy pasi, ha neked ütközik az utcán, 60 felett pedig már „néni” leszel. Csoda, hogy a nők félnek az öregedéstől?

escort

Van néhány igen érdekes ismerősöm. Miamiból, Dubaiból és más hasonló helyekről posztolgatnak képeket, méghozzá elég sűrűn. 3-4 havonta biztos, ami csak azért meglepő, mert az átlag magyar egy évben egyszer megy nagyobb nyaralásra, és akkor se feltétlenül külföldre. Legjobb tudomáson szerint ezek a hölgyismerősök nem olyan munkát végeznek, ami utazással járna, de még csak nem is gazdag család sarjai. Csak nekem tűnik ez olyan rejtélyesnek?

szingliség

Szingli lányok ülnek a bárban, a téma a szokásos, hol vannak a férfiak? Még a láthatáron sincs senki, miért nem kezdeményeznek, mindenki megnősült már és hova lettek egyáltalán a pasik, már randizni sincs kivel… Órákon át tartó nyafogás után sem merül fel senkiben, hogy ez az egész nem is valós probléma, csak saját magatoknak kreáltátok?

pornót néz

Sokan beszélnek úgy a pornóról, mintha egy sötét, bűnös dolog lenne. Holott mi a pornó? Szexfilm. Márpedig az emberek élete többek között a szexből áll, ami egy teljesen természetes dolog két ember között, mindegy, hogy lelki vagy pusztán testi kielégülés céljából jöjjön létre. Ezek után felmerül a kérdés, mi rossz van abban, hogy megnézzük azt, ahogy mások csinálják? Mi rossz van abban, hogy egy férfi, sőt… ha egy nő pornót néz? Miért kell ezért úgy nézni rá, mintha egy utolsó ribanc lenne?

magabiztos negyvenes

Ha esetleg kétséged lenne a választ illetően: Nem. A legtöbb 30-as, 40-es korosztályú nőt a legkevésbé sem izgatja az, hogy a huszonévesek mit gondolnak róla, mit súgnak a hátuk mögött. Ki lehet őket gúnyolni, nevetni, fikázni, és keresni rajtuk a fogást, de hiszed vagy sem, minél jobban szapulják őket, ők annál magabiztosabbak lesznek. Mert tudják, hogy fiatalokat megeszi a fene, amiért gyönyörűek, sikeresek és jól érzik magukat.

elhagynak a barátok

Egy 20-as és egy 30-as éveiben járó szinglik nem csak abban különbözik egymástól, hogy az előbbit nem nyaggatják lépten-nyomon azzal, hogy kicsúszik az időből, ha nem szed össze valakit, de azonnal, hanem abban is, hogy pasi híján sokkal inkább módjában áll kihasználni az időt, barátnőkkel éjszakába nyúlóan világot megváltani, bulizni, programozni, egyszóval élvezni az életet független nőként. Harmincasként viszont szombat estére nagy eséllyel marad a macinaci és a sorozatok, félúton valahol a depresszió és a kajakóma között.