Egy kis vodka, némi narancslé és egy nyelet barackpálinka megcsorgatva áfonya lével. Tuti koktél egy tuti long drinkben, de van ennél forróbb élmény is, ha éppen nem erre a mixre vágysz. Hiszen a strand tartogat még olyan meglepetéseket, amiket soha nem fogsz elfelejteni. Éld át!

Mindannyian vágyunk a hosszan tartó párkapcsolatra, ami érthető is, hiszen jogunk van boldognak lenni. De amiért még nem találtuk meg az igazit, annak oka kizárólag önmagunkban keresendő.

A férfiak fantáziája is jobban beindul a nyári lenge öltözetek láttán, de a nők sem panaszkodhatnak ha vágyról van szó.

Az életben nem mindig alakulnak úgy a dolgok, ahogyan szeretnéd. De mindennél fontosabb, hogy  tudj tovább lépni és ne ragadj meg abban a helyzetben, amiben éppen vagy! Hogyan tedd ezt? Semmi s sem egyszerűbb, csak figyelj!

Azt még az elején érdemes megemlíteni, hogy az már régen rossz, ha azon agyalsz, vajon megcsal-e a szerelmed. A megérzéseknek sajnos többnyire van valóságalapja, de ne hozz elhamarkodott döntéseket.

Különböző női praktikák léteznek, hogyan tartsunk meg egy pasit. De a jelenlegi történet túl tesz minden határon. Ne csinálj ilyet, mert hamar visszaüt a kezdeményezés és pórul jársz!