talonban tart

Tudom, hogy szereted és látszólag minden tökéletes. Már az első pillanattól kezdve egy hullámhosszon vagytok. Megmernéd kockáztatni azt a kijelentést, hogy olyan, mintha a lelki társad lenne. Szinte mindenben egyetértetek, hasonló az ízlésetek, a véleményetek, és nemcsak egymás szeretői, hanem legjobb barátai is vagytok. Mindeközben mégis valamiért úgy érzed, egy láthatatlan fal van köztetek egy szakadék tátong. Vagy mikor túl közel vagy már hozzá ő megálljt parancsol. Mert a férfi legbelül érzi, hogy nem téged akar.

valentin nap romantika

Nem történt leánykérés, de még csak esküvő sem. Ám a sztori közben és végén csak-csak arra gondol az ember, hogy „Úristen, ez a nő egy mázlista!” meg hogy „Ilyen nincs a mesében!” De van! Nem mindennapos sztori és ettől olyan különleges, mert az ember hajlamos azt hinni, ha ilyen csodák történnek a mindennapokban másokkal, akkor talán vele is megtörténhet!

flört

Talán még végig se olvastad a címet, de már rá is vágtad, hogy NEM. Tény és való, sokan így gondolják. Természetellenes számukra, hogyha már valaki kapcsolatban van, akkor mi a jó fenéért akarna flörtölni, ha nem éppen azért, mert fel akar csípni valakit, vagyis félre akar lépni. Egyesek számára a flört egyenlő a megcsalással, hiszen „egyértelműen” oda vezet. Csakhogy érdemes mérlegelni a kérdést, mielőtt lefejezzük a partnert, amiért flörtölni merészelt.

csak a testem

Egy percig sem hittem, hogy többet akarsz tőlem. Túl szép volt minden ahhoz, hogy igaz legyen, már eleve a találkozásunk is. Én hiszek a szerelem első látásban, de látszott rajtad, hogy te nem. Láttam a szemedben, hogy a ragyogás nem nekem, a lelkemnek, hanem a testemnek szól. Pont az a fajta vagy. Igen, az, amelyik minden erejét latba veti, hogy elvarázsoljon. Megadod nekem a körítést, az álmot, a Disney-t, port hintesz a szemembe és már azt is hiszem, hogy te vagy a valóra vált álom és ez a sírig fog tartani. Csakhogy a fél szemembe jutott a por, a másikkal tisztán láttalak.

szex kijózanodás

Lehet a szextől ordítani, mint egy kisgyerek? Lehet tőle hányni, rosszul lenni, émelyegni? És most nem a kilenc hónapra gondolok, ha megtörtént a gyermekáldás, hanem úgy amblokk. Lehet a szextől piszkosul másnaposnak érezni magad? Szédülsz és gyomorrontáshoz hasonló tüneteid vannak, mikor másnap felébredsz, hogy aztán vagy százszor megfogadod aznap, hogy soha többet?

alkoholista feleség

„Mert tudom, hogy mindenki ezt fogja hinni.” – vágta rá Dénes, aki szerint, ha arról van szó, hogy egy nő iszik, azonnal a párját vagy exét fogják gyanúsítani, mivelhogy olyan világban élünk, amely mindenáron azt akarja elhitetni, hogy a férfi tehet mindenről. Ám Dénes csak annyit szeretne bebizonyítani, hogy nem minden a férfi hibája és hogy számos egyéb oka is lehet annak, ha egy nőből alkoholista lesz.