Ide sasoljatok hölgyek! Ha gátlásos vagy, ha félsz attól, hogy a pasid félre kacsint, sőt, más asszony barlangját keresi fel, és szeretnéd őt megtartani, feldobni a nemi életeteket, nem hogy felszítani a tüzet, hanem egyenesen lángra lobbantani és 2 az 1-ben feleség és házi cédává válnál, akkor fald be ezt a cikket, mert bizony egy komplett szextanfolyam van belesűrítve! De még azok is vethetnek rá egy pillantást, akik úgy vélik, tökéletes a kapcsolatuk… mert hasznos tippeket írtunk össze!

 

szextanfolyam 01

 

Kép: Pixabay.com

 

 

Nulladik szint: Gátlásvetkőzés

 

Kicsi a cicid, már nem lehet különbséget tenni a narancs és a combod között, kibuggyan az úszógumid, a szarkalábakon meg a 10 rongyos kencefice sem segít. (Hozzáteszem, a legtöbb pasinak ezek fel sem tűnnek, nem nagyítóval vizslatnak téged, csak te játszol gondolatolvasósdit, hogy biztos dagadt bányarémnek lát.) Igen, a legtöbb nőnek van valamilyen „defektje”. Na, és? Felejtsük már el az ideát, hogy a Photoshopmacák meg a cicababák a nyerők, akiknek hidd csak el, szintén meg van a maguk szépséghibája, ha nem is kívül, akár belül. Figyelj, ha te nem tartod magadat elég szépnek, kívánatosnak, szexinek, hogy tartson annak a párod?

 

szextanfolyam 03

 

Megmondjam, mi a nyerő? A kisugárzás! Hogy te egy istennőnek érzed és tartod magad! Úgyhogy legközelebb, mikor bámulod magadat a tükörbe, ajánlom, hogy agyon dicsérd magad! Mond, hogy milyen jó húsod van, van rajtad fogni való, és hogy selymes a hajad meg a bőröd. Szokj rá, hogy nem ócsárolod, hanem dicséred magad!

 

(Zárójelesen megemlítem, ha annyira elégedetlen vagy a külsőddel, mindig előtted áll a lehetőség, hogy tégy ellene, de elsősorban értsd meg, nem ezen fog múlni dolog! Vannak pasik, akik luxus cédák közül húsipankákat „rendelnek” maguknak.)

 

Kezdő szint: Begyújtás a kandallóba

 

A sírig tartó, boldog, kiegyensúlyozott, hűséges párkapcsolat titka, hogy mindig tápláljuk a tüzet! Szóval, ideje újra begyújtanod és okulnod! A kezdő szinten könnyű dolgod lesz! Hozd az alapot, csak egy cseppet fűszerezed meg! Jöhet a gyertyafényes vacsora, a kedvenc kaja, a borozgatás, az illatos gyertyagyújtás meg a romantikázás. Csábítsd el őt újra és újra! Simogasd, masszírozd meg. Aztán a következő alkalomra már újíts be egy fehérneműszettet is! Tudod, új cici- meg combfix, vagy ku…, hát na, szajhás body. Hagyd, hogy kicsomagolja az ajándékát! Már ha ki akarja…

 

szextanfolyam 02

 

Haladó szint: Rakj a tűzre és tápláld!

 

Az előbbi sémát folytatja, egy újabb alaklommal, mikor a legújabb lotyós rucidban feszítesz előtte, akkor már vigyél vele egy kis szerepet is! Mond, hogy „Használj ki!” vagy „Rendelkezz felettem!” esetleg „Kérj tőlem bármit, ma teljesítem minden kívánságodat!” Hitesd el vele, hogy tényleg az ő házi cédája vagy. Merj szerepelni! Csak elsőre nehéz, utána simán belejössz, mert át fogod tudni élni!

 

Ha aggódsz amiatt, hogy tuti olyat kér tőled, amire nem vagy hajlandó – például popi szexre – akkor ezt megelőzően beszélgess vele a szexről, kérdezd meg, mire vágyik, és mond el nyugodtan, hogy te mire és mi fér bele neked. Néha egyébként sem árt a szexről beszélgetni, mert a kommunikáció ugyanolyan fontos része a boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatnak!

 

Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy nem árt áldozatokat hozni a másikért. Konkrétabban: nem minden nő szeret furulyázni. Pedig a hapik imádják. Éppen ezért ha fontos neked, akkor legalább egy-egy ilyen különleges napon bevállalod. Így akár legközelebb még te is kérheted tőle azt – persze csak ha szeretnéd – hogy boruljon térdre előtted és övé lehet a kistányérod…

 

szextanfolyam 04

 

A haladó szinthez tartozik a tűz táplálása is, amit szex nélkül is elérhetsz! Nem kell mindig szexelni ahhoz, hogy akarjon a párod vagy szinten tartsd az irántad való tüzét. Elérheted egy pajzán üzenettel is! Dobj neki minden előzmény nélkül egy üzit arról, hogy kívánod őt, rá gondoltál és benedvesedtél, tetszett, amit tegnap csinált veled az ágyban vagy hogy „legközelebb a konyhaasztalon csináljuk”.

 

Mert bizony a jó céda nem csak ágyban, párnák között kufircol. A céda oda megy, ahova hívják. Úgyhogy légy engedékeny a pároddal, ha a mosógépen akarja csinálni, de akár magad is felajánlhatsz neki egy vizes élményt! Habfürdő, kis pezsgő, meg gyertyák, pajkosan megfürdetitek egymást, aztán uccu neki, kekszelés a kádban vagy éppen a zuhanyzóban!

 

Ám nem csak a helyen érdemes változtatni, hanem a pózon is! Nem kell ahhoz gumitesttel rendelkezni, hogy a párod origamizhasson veled. De legalább néhány új, mindkettőtök számára kellemes pózt iktassatok be. Kitalálhattok közösen meg külön is, és ezért jó ha van a polcotokon egy képes káma-szutra.

 

szextanfolyam 05

 

Visszatérve az előbbi kis pajzán üzikre… akár még azt sem kell küldened. Ha már elég bátornak érzed magad a haladó szinten, küldj egy cicis képet. Akár csupaszon. Az agyát is el fogja dobni, ha nap közepén küldesz egy ilyen képet magadról, vagy az új szexi tangádról, amit természetesen éppen viselsz…

 

Felsőfok: Igazi céda lettél, akinek egy csettintésétől is fellobban a tűz!

 

Ha ide eljutottál, akkor már magabiztos vagy, egészséges az önértékelésed, bevállalós vagy és ha az alábbiak közül is fekszik néhány, akkor profi bárcás vagy!

 

Itt már nem törekedsz mindig arra, hogy nagy felhajtást csapj. Élsz a gyors numera lehetőségével. Vagyis ha a párod reggel ágaskodik és bökdös, fogod magad és minden cécó nélkül meglovagolod a lehetőséget vagy befarolsz neki oldalról. Lehet, hogy nem túl romantikus, de ugyanolyan kielégítő lehet, főleg a pasiknak, akik néha csak egy kis kamatyra vágynak

 

A felsőfokhoz tartozik a közös vagy a szólós önkielégítés is. Ehhez természetesen nagy önbizalom kell, hogy teljes egészben megmerd mutatni magadat a egy ilyen rém intim pillanatban. Ám ha képes vagy komolyan élvezni és prezentálni, hogyan játszol magaddal, az még hagyján, hogy a kolbásza is majd lerobban a helyéről, de egyenesen imádni fog érte. 

 

szextanfolyam 061

 

Mert itt már minden játszik. Ne feledd: a férfi, aki mindent kap, eszébe sem jut félre nézni. Márpedig tudjuk, hogy a megcsalás sokszor azért következik be, mert nem kapja meg a titkos vágyait. Ami a titkos vágyakat illeti… mindent megtudhatsz a pornóból. Akár sutyiban egyedül nézel bele vagy közösen teszitek azt. Lopj onnan ötleteket! Hogyan kell incselkedni a pasival és a saját testeddel, milyen pózok vannak. Mindig annyi ötletet csórj, amennyi belefér, hiszen azért nem kell megerőszakolni magad! Fontos, hogy te is élvezd, amit csinálsz, attól leszel hiteles!

 

A felsőfokhoz tartoznak a szexketyerék és szexjelmezek is. Érdemes időről-időre beújítani egyet-egyet. Kezdetben egy bilincset, péniszgyűrűt, aztán mit szólnátok egy paskolóhoz? Persze csak óvatos használattal! Szemkötő? És igen, ezekből adódnak a szerepjátékok! Játszd el, hogy rossz kislány voltál, büntetést érdemelsz vagy a pasid volt rossz! Légy te a szexi tanárnő, a csintalan diáklány, vagy a drága és jóságos ápolónő… olyan könnyen rá lehet cuppanni a szerepjátékokra, hogy el sem hinnéd, hiszen egy szerep mögé bújhatsz!

 

Nem az a cél, hogy mielőbb eljuss a felsőfokra. A cél az, hogy meghódítsd a partneredet és szinten tartsd az érdeklődését, - mindenféle görcsölés nélkül - miközben megtanulod elfogadni magadat és igen, egy olyan csoda nőként tekinteni magadra, aki egyszerre feleség meg céda.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!