Most már tényleg néhány nap, és díszítheti mindenki a karácsonyfát. Sajnos az utóbbi időkben piacra dobott díszek elég hamar tönkremennek, hiába használjuk őket egy évben csak egyszer. Lejön róluk a csillámpor, deformálódnak és hasonlók.

Ha az elegáns, visszafogott stílust kedveled, akkor végre eljött a Te időd! 2016 karácsonyán a főszerep a kis fekete ruháé és a fémes csillogású kiegészítőké lesz!

Minden évben divatkedvelő emberek milliói követik figyelemmel a nagyszabású divathetek egyik fő állomását, a New York Fashion Weeket. Ezt kihasználva a nemzetközi rendezvény évek óta kiáll valamilyen magasztos ügy mellett, idén a savtámadások elleni kampány került a középpontba. Reshma Qureshi, indiai származású lány páratlan bátorságról tett tanúbizonyságot: egy borzalmas savmarás túlélőjeként, vállalva arcát végigvonult New York egyik leglátogatottabb eseményén, hogy a felhívja a figyelmet erre a világban több helyen zajló rettenetes, barbár szokásra.

Sokan emlékeznek még a 90-es évek nagy kedvencére a tetoválás nyakláncra, most új köntösben, de visszatért. Újra hódít a nyakpánt, nemzetközi nevén a choker! Mutatjuk, hogyan viseld!

A világ örök körforgásban van, mégsem gondoltuk volna, hogy egyszer újra trendinek számít majd a fiók mélyére süllyesztett nagymama bugyink és a szivacs nélküli melltartónk. Az utcákon és a közösségi oldalakon lassan a természetes formák veszik át az uralmat. Semmi push up, semmi tanga! De vajon ennek mennyire örülnek a férfiak?

Sokszor kerültünk bajba idén nyáron a szeszélyes időjárás miatt, az egyik pillanatban hőség gyötör minket, estére viszont már-már fáztunk a kis vékony nyári ruhánkban. De most itt a pizsamatrend legújabb üdvöskéje: a kimonó, mely az egyik legtrendibb és legpraktikusabb megoldás erre a problémára. Nézzük honnan ered és hogyan viseld!