Bizonyára már te is belefutottál kedves rokonodtól érkező kérdésbe, aminek hallatán nem tudtad eldönteni hirtelen, hogy most sírjál vagy nevessél. Mégis hogyan reagáljunk a tapintatlan gesztusokra?

Számos internetes oldal foglalkozik az intim torna kérdéskörével, azonban rengeteg a jó szándékú félreértés, a hibás fogalomhasználat, és gyakran a médián keresztül is hiányos információk jutnak csak el hozzánk.

Elgondolkodtató a tény, hogy a divat sokszor ártalmas.

Az otthoni gyantázás végeredményeinek elrettentő példái képekkel!

A legtöbb ember folyamatos panasszal éli mindennapjainak legnagyobb részét, majd arra is képes rácsodálkozni, hogy mekkora tragédia az élete. Hát mit vár, ilyen hozzáállással? Az élet persze nem mindig a legigazságosabb oldalát mutatja, de a túlzottan sok negatív gondolat tönkreteszi az egészségedet és szépen lassan megöl.

Soma Mamagésát, polgári nevén Spitzer Gyöngyit sokan csak a Megasztárból, illetve figyelemfelkeltő, meghökkentő bulvárhírekből ismerik. Pedig különleges kreativitású és torkú énekesnő, spirituális tanító és gyógyító, és egyfajta híd-szerepet is betölt: összeköti a könnyedséget a mélységgel, a játékosságot a legkomolyabb belső munkával. Vajon ő hogyan látja önmagát és a világot? Erről (is) beszélgettünk.