A legtöbb ember folyamatos panasszal éli mindennapjainak legnagyobb részét, majd arra is képes rácsodálkozni, hogy mekkora tragédia az élete. Hát mit vár, ilyen hozzáállással? Az élet persze nem mindig a legigazságosabb oldalát mutatja, de a túlzottan sok negatív gondolat tönkreteszi az egészségedet és szépen lassan megöl.

Soma Mamagésát, polgári nevén Spitzer Gyöngyit sokan csak a Megasztárból, illetve figyelemfelkeltő, meghökkentő bulvárhírekből ismerik. Pedig különleges kreativitású és torkú énekesnő, spirituális tanító és gyógyító, és egyfajta híd-szerepet is betölt: összeköti a könnyedséget a mélységgel, a játékosságot a legkomolyabb belső munkával. Vajon ő hogyan látja önmagát és a világot? Erről (is) beszélgettünk.

Mi okozza a belső zűrzavart benned? Nem inkább boldognak kellene lenned és élvezni az életet? Miért érzed állandóan elégedetlennek magad és miért van benned egy állandó nyugtalanság? Ezekre a kérdésekre már oly rég óta keressük a válaszokat, talán most végre sikerült megtalálni.

Bármennyire is kellemetlen, de magunk mögött kell hagyni a nyarat és a forró homok nyújtotta tengerpartos élményeket, legalábbis ami a főszezont illeti. Viszont az ősz - de főként maga a szeptember - olyan új lehetőségeket adhat nekünk, ami gyökeresen megváltoztathatja az életünket!

A kis fűszál is a föld alatt kezd nőni a magból, mielőtt még bárki is látná érkeztét. Így van ez az életünket érintő igazán nagy változásokkal – lezárásokkal, újrakezdésekkel, új utakkal, legyen szó a munkáról vagy a magánéletről – is, amelyek belülről fakadnak: körülöttünk egyelőre semmi nem változik, de belül már komoly viharok forrongnak, mielőtt a felszabadító eső – az új élet – megérkezik. Így ismerheted fel a jeleket, hogy más élet jön...