Feszes combok, kemény popsi, kockás has és a jó kondi is megvan. De ez inkább csak a látszat vagy valós elszántság van a dolog hátterében? Önmagáért teszi vagy mert valamit meg kell mutatni valakinek? Most előbb mi mutatjuk meg, hogy mik az általános tapasztalatok, mert valóban kíváncsiak vagyunk a véleményekre.

Kép: pixabay.com

Az elvarázsolt királylány

Hogy miért bővíti a konditerem létszámát, arra még senkinek sem sikerült rájönnie, hiszen csak ücsörög ott egymagában, néha csinál egy felülést vagy terpeszben nyújt kettőt. Magának való típus, hiszen mindig csak egyedül látni. Nem fogad el segítséget sem és egyik eszközhöz sem nyúl hozzá. Lébecol és inkább a gondolatainak rengetegében veszik el, ez egyből látszik rajta. Egy elvarázsolt királylány típus, aki nem a földön jár. Egy másik világ az övé, de ennyi erővel egy parkba is kiülhetne elmélkedni, ahol a katicabogarak nászát figyelve ingyen is eltölthetne egy órát.

A "majd én megmutatom...magam"

Enyhén felpakolt súlyokkal nyom kettőt, de azt is akkor, amikor tökéletesen tudatában van annak, hogy most éppen páran őt figyelik. Ráfagyott a mosoly az arcára, mintha odaragasztották volna és csak azt lesi mikor kénytelen újból megfogni egy súlyzót, mikor néz rá ismételten egy férfi. De bár ne tenné, hiszen egyetlen porcikája sem vágyik arra, hogy ismételten megerőltesse magát.

A cicababa

Az a topmodell alkatú csaj, aki amikor belép a terembe, egyből meghallod a légy zümmögését, mert az összes pasi abbahagyja, amit éppen csinál. Hatalmas szilikon mellei és testhezálló cicanacija olyan alakot varázsol neki, amit a jelenlévő férfiak már a szemükkel magukévá tettek. Ő mindenesetre élvezi, hogy bámulják. Élvezi, hogy időnként egy bátor jelentkező - aki természetesen a legkomolyabb vállszélességgel rendelkezik - odamegy hozzá, hogy felajánlja segítségét és élvezi, hogy meghívja egy protein italra a büfében, ahol ellátja életvezetési tanácsokkal. Bár azt már annyi nem élvezi, hiszen nem is ezért jött.

Kép: pixabay.com

A vitaminfüggő

Még csak három napja kezdett bele az edzésbe, de már felvásárolta a lakókörnyezetében fellelhető összes táplálék kiegészítő üzletében található termékeket. Azonnal személyi edzőt is fogadott, aki szépen elmagyrázta neki, hogy mi az a néhány dolog, amire mindenképpen figyeljen oda a táplálkozása során. Ő persze ezt annyira komolyan veszi, hogy a főétkezések helyett is marokszámra tömi magába az aminosavat, ami persze öklömnyi, ezért le sem szalad a torkán és még a fulladás állapotát is hamar eléri. De ettől tutira terminátor testet varázsol magának két hónap alatt. Vagy mégsem?

A hírharsona

Általában kéz a kézben jár a vitaminfüggővel, ráadásul a közvetlen környezetének is már kilométerekről kürtöli, hogy ő a megtestesült egészség. Ha mellette jóízűen megeszel egy hamburgert, vagy egy nagyi féle töltött káposztát, azonnal ódákat zeng arról, hogy milyen barbár állat vagy, hogy ilyen egészségtelen szemetet eszel. Pedig két napja még ő is ezen a koszton élt...

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!