A gondolkodásod tesz nővé és nem a külső trendiségek fontossága. Ha azt gondolod, hogy a divat tesz nővé, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz és ezt később alaposan meg is bánhatod.

women 01

Forrás: pixabay.com

 

Biológiai értelemben a kislány akkor cseperedik nővé, amikor első menstruációja megérkezik az életében. Kiválóan alátámasztható számtalan olyan negatív történettel, amikor a kamasz lány, innentől kezdve teljes értékű felnőtt nőnek érzi magát. Olyan dolgokba megy bele, amik nem hogy személyiségének fejlődését gátolják, de még lelki sebeket és sérelmeket is okozhatnak maradandóan. Ezért sem kell egyből magas sarkúban tipegni vagy kipakolni a mellecskédet és az egész sminkpalettát rápakolni az arcocskádra, mert a végén olyan tapasztalatokat gyűjthetsz be magadnak, amit még egy felnőtt nő sem kíván magának. Nagyon veszélyes dolog azt hinni fiatalon, hogy már érett nő vagy, ugyanis ezáltal csak kiszolgáltatottá, befolyásolhatóvá és megalázhatóvá válsz. Vagyis tökéletes célpont leszel olyan emberek szemében, akiktől tényleg óva intett édesanyád.

 

Érettséged abban nyilvánul meg, ha vannak céljaid, vágyaid, álmaid és feléjük haladsz. Ha képzed magad annak érdekében, hogy minden ami a fejedben már megszületett, az testet is ölthessen a való életben is. Ha kreatív vagy és jól kommunikálod a világ felé azt, ami benned van. Ha van benned elhatározás és kitartás ahhoz, hogy mielőbb megvalósuljon mindaz, amit elképzeltél. Legyen előtted egy karriernek a képe, mert e nélkül csak céltalanul fogsz bolyongani a világban, szinte rabszolgaként dolgozva, mások vágyait beteljesítve!  Na ez már annyira nem szimpatikus igaz? Az érettség tudás, ami bölcsességgé alakul át. Érdemes hajtani érte, mert azt senki nem veheti el tőled, az örökre a tiéd marad! Semmit nem adnak ingyen az életben! Ha ingyen akarsz élni, akkor lusta nő (http://www.wmno.hu/legujabb-cikkek/divat/nokrol/lusta-nok-es-behalozott-pasik) válik belőled és azt az életet fogod élni, ami semmi esetre sem nevezhető érettnek a testi adottságokon kívül.

women 02

 Forrás: pexels.com

Az érzelmeidre is fontos lenne odafigyelned, hiszen olykor többet elárulnak saját magadról, mint azt elsőre gondolnád. Légy őszinte magadhoz és mond ki nyugodtan, ha valamivel nem értesz egyet vagy másként gondolod! Ne sodródj az árral, hanem legyél egyéniség! Bátran sírj, ha sírnod kell és tiszta szívből nevess, ha ott van rá az alkalom! Pusztán csak mások előtti megfelelésből ne fojtsd el az érzéseidet! Az hazugság nekik és saját magadnak is. Az őszinteség komoly érettségnek a megnyilvánulása. Élj vele!

 

Ha elkövetsz egy hibát, akkor tudatosítsd magadban és ismerd el, hogy ez a te felelősséged volt és tanulj belőle! Ahogyan azt is figyelembe kell venni, hogy minden döntésednek következménye van. A rossz döntések és az elkövetett hibák megvizsgálása viszont komoly bölcsességet adhatnak neked. Ismerd el és ismerd fel ezeket, hiszen onnantól kezdve már nem a kislány fog róla beszélni, hanem egy érett nő fogja beépíteni azokat az életébe, aminek a következménye a sikeres és boldog élet.

 

Nem attól válik valaki érett nővé, hogy szépen kisminkeli magát és divatos ruhakölteményekbe öltözve végigsétál a tömött plázában. Legyél csinos persze, de ne ez legyen a fő szempont! Sokkal inkább a belsőd, mert a tudatos nő valóban el tudja érni az álmait, de csak akkor, ha tesz is érte. És itt nem praktikákra és csábításokkal telt játszmákra kell gondolni, hanem igazi értékekre, ami csakis belülről fakadhat! És bizony ezt magadban kell felépíteni, ami nem egyik napról a másikra történik meg. Kezdj bele mielőbb, mert kezdünk kifogyni az érett gondolkodású nőkből és te ezen még tudsz változtatni!

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!