Az idei év is számtalan remek – és kevésbé remek - filmalkotást tartogat a mozirajongók számára.

Ez a lista most természetesen nőknek szól elsődlegesen, de nem csupán a romantika kedvelőinek érdemes szemezgetniük, hiszen kiváló thriller, fantasy és vígjáték is helyet kapott a kedvenceink között.

Snowden 2016. szeptember

Egy nagyon izgalmasnak ígérkező thriller, melynek főszerepében a számtalan női szívet rabul ejtő Joseph Gordon-Levitt lesz látható. Ezúttal egy nagyon tehetséges informatikus, Edward Snowden bőrébe bújik, aki Amerika nemzetbiztonsági és hírszerző ügynökségénél kezd el dolgozni. Munkája során azonban hozzáférést kap a mobil és internethasználat megdöbbentő, titkosított adataihoz, melyeket mindenáron meg akar osztani a világgal. Érdekfeszítő sztori, kiváló (és nem mellesleg szívdöglesztő) színészekkel; kell ennél több?

snowden

Mike és Dave esküvőhöz csajt keres2016. július

Kicsit lazább vizekre evezve kellemes nyári kikapcsolódást nyújthat ez a vígjáték, Zac Efron, Adam DeVine, Anna Kendrick és Aubrey Plaza főszereplésével. A bajkeverő Stangle fivérek nővére összeházasodik szerelmével, és csupán egy feltétellel vehetnek részt a fiúk is az esküvőn: ha normális lányokkal jelennek meg, akik némi kontrollt nyújtanak nekik. A megfelelő partnerek keresésekor azonban mellényúlnak, és talán még náluk is őrültebb csajokat sikerül választaniuk. Persze ez a kis bonyodalom nekünk nézőknek csak rengeteg nevetést jelent.

mike and dave

Mielőtt megismertelek2016. június

A listából a romantikus dráma sem hiányozhat, melynek legkiemelkedőbb példája a Mielőtt megismertelek c. alkotás. A Trónok harcából jól ismert Emilia Clarke egy kisvárosi, egyedi ízléssel rendelkező, életvidám lányt játszik. Megragadva a lehetőséget a gazdag és jóképű, ám részlegesen lebénult William (Sam Claflin) ápolónője lesz. Kapcsolatuk kissé döcögősen indul, azonban tökéletesen kiegészítve egymás személyiségét, különleges kapocs alakul ki kettejük között. Az előzetes alapján azt tudjuk tanácsolni, hogy ne induljon el senki a moziba legalább egy csomag zsebkendő nélkül.

Me Before You

Bridget Jones 3: Bridget Jones babát vár2016. szeptember

Jól látjátok a címet, Bridget Jones visszatér! Hiába teltek-múltak az évek, Bridget továbbra sem találta meg az igazi társat, azonban egyvalami változott. Nincs elkeseredve, élvezi a szingli életet – persze a maga, kissé ügyetlen módján. A fő konfliktust ebben a részben nem a pasizás nehézségei adják majd, hanem egy nem várt terhesség. Meg az az aprócska részlet, hogy nem tudni pontosan, ki a születendő csemete apja. Aki szerette Bridget életének korábbi fejezeteit, az most sem fog csalódni.

Bridget Jones Baby

Legendás állatok és megfigyelésük2016. november

Ez az év a Harry Potter rajongóknak is rendkívül kedvez, hiszen idén ősszel a J.K. Rowling által megalkotott mágikus világ egy újabb szeletébe nyerhetünk bepillantást. A főszereplő Newt Scamander (az Oscar díjas Eddie Redmayne), saját kalandjait veti papírra, összeállítva a varázsvilág állatainak lexikonját, melyet aztán később Harry-ék is olvasgatnak. Látványos, eseménydús és kiváló színészi gárdával ellátott fantasy-kalandfilm, 2016 egyik legjobban várt alkotása.

legendas lenyek

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!