Nem fogják soha kitalálni de a Disney sztárja Star Wars 7 sikere után az Angelina Jolie által megformált Tomb Raider-t is folytatni rebootolni tervezi.

A Warner és az MGM már évek óta fontolgatja, hogyan és kivel is formálhatnák meg újra Lara Corft karakterét.

Méghozzá nem is kellene olyan sokat várnunk rá.
Nem fognak meglepődni ha az új főszereplőt a Disney aktuális sztárja a fent említett filmből Daisy Ridly alakítja majd.

tomb3

 

tomb4

 

A 23 éves filmsztár boldogan vállalná az új Tomb Raider karakterének megformálását. Terveik között szerepel, hogy a karaktert egy kicsit megváltoztatják.

Szeretnék megmutatni Lara Croft érzelmi és emberi vonalát egy sokkal mélyebb érzésű és a nézőkhöz emberileg közelebb álló új " női hősnőt" szeretnének nekünk mutatni.

Tulajdonképpen ez nem meglepő hiszen aki ismeri a Filmet az tudja, hogy Angelina Jolie-nak nem ez volt a legjobb választása és a filmet inkább a videojátéknak köszönhető nagy sikere vitte el.

Az új filmet Geneva Robertson Dworet írja aki most a Transformers 5-ön is dolgozik.
A filmet a norvég Roar Uthaug rendezheti.

Egyelőre konkrétabb információink nincsenek a film készítéséről és megjelenéséről de biztosan valami hasonlóan nagy átütő marketing kampányra és egy látványos és vicces akcióvígjátékra számíthatunk az eddig kiszivárgott információk szerint.

Itt egy kis előzetes információ, egyelőre csak angol nyelven természetesen azoknak akiket egy kicsit jobban érdekel a téma.

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!