Fiúslány vagyok

Több fiúslány is van a környezetemben. Ilyen például Adrienn is. Rövidre van nyírva a haja, sportos ruhákat visel, fiús dolgok érdeklik és a viselkedése is néha éppen olyan, mintha egy vérbeli pasi lenne. Viszont mindettől még egyáltalán nem érzi azt, hogy kevésbé lenne nőies.

izmos pasik

Ha megkérdezel egy pasit, hogy szerinte mire buknak a nők, általában két dolgot mondanak: pénz és izom. Vajon tényleg ennyi lenne a képlet? A nők többségének valóban izmos csóka kell, jól látható kockahassal, szálkás testtel és kőkemény bicepszekkel?

40 felett

Sokan tévesen azt hiszik, hogy a negyven feletti nő lehúzhatja a rolót. Nem vár rá semmi. Nézzen szembe azzal, amit addig felépített és élje tovább az életét. De ez ostobaság. A negyven plusz bizony nemcsak ráncokkal, hanem nem kevés bölcsességgel és tapasztalattal is jár. Akikben nagyon is lobog még a szenvedély, az élnivágyás, sőt, az igény a boldog és minőségi életre.

gamer

Dávid barátnője Barbi 32 éves. Igazi gamer csaj. Sok pasit megszégyenítően nyomja néha egész nap az Xboxot, a laptopot vagy a telefont. Eleinte még Dávid a fellegek felett járt, hogy legalább néha lesz kivel játszania. De egy év után inkább sokallja, hogy a barátnője még nála is nagyobb játékos.

Alfa, Béta vagy inkább Omega típusú nő vagy

Bizonyára már hallottál az alfanőkről. De természetesen más típusú nők is léteznek rajtuk kívül. Mondani sem kell, mindannyian egyediek vagyunk, de sokszor a jellemünk, személyiségünk megegyezik másokéval. Tudd meg, hogy te melyik típusba tartozol! Olvass tovább!

gyökér pasik

Biztos te is hallottad már: a nőknek csak a bunkó pasik kellenek, akik lábtörlőnek használják őket. Mindegy hányszor törik össze a szívüket, visszamennek hozzájuk. Ezért nincs sikerük ma már az igazi férfiaknak, az úriembereknek, akik őszinték, kedvesek, hűségesek. Ez természetesen nem törvényszerű, de igaz: akadnak nők, akik vonzódnak a gyökér pasikhoz és kitartanak mellettük.