A két nem sosem érti meg egymást igazán, mintha tényleg két különböző bolygóról származnánk, de mégsem bírunk élni, létezni egymás nélkül. Vegyük sorra, hogy mik azok a tulajdonságok, amik fontosak nekünk, nőknek egy PASIban.

 

ferfi mars no venusz 01

Kép: pinterest.com

 

A külseje

 

Egy Férfinak első látásra van kiállása, magas, délceg és állja a tekintetedet. A szemében látszik az őszinteség és a melegség, amibe ha belenézel, akkor olyan biztonságra találsz, amire mindig is vágytál.

Kiváló hátsó fele mellett, szép a keze, ápolt és egyszerűen csodálatos megjelenése van.

 

Filozófiája

 

A tökéletes Férfi monogám típus, kellőképpen kiélte magát az évek során, és amikor veled találkozik, már nem is kérdés számára, hogy csak rád várt, és ha nem is tudta, mindig is téged szeretett.

 

Hozzáállása

 

A Férfi ágyba hozza neked a reggelit, és ha a friss fehér kenyér illatát szereted a reggeli kávéd mellé, akkor szerez neked szombat hajnalban a legközelebbi pékségből. (Ez lehet zsemle is, ez csak ízlés kérdése)

 

ferfi mars no venusz 02

 

A Férfi nem pacsmagol és időzik a fürdőszobában feleslegesen, a zokniját mindig a szennyestartóba teszi egy napi viselet után, a WC-deszkát pedig mindig visszahajtja maga után. Segít a házimunkában, és nem retten meg a vasaló láttán sem, sőt igazán szexivé teszi az a tulajdonság, hogy főzni is kiválóan tud.

 

Pszichológiája

 

Mindig magabiztos, mert tisztában van saját magával és azzal, hogy mit szeretne. Tartja a kapcsolatot a családjával és nem abnormális a viszony közöttük.

Vannak barátai, akikkel őszinte és mély kapcsolatot ápol. Szívesen beszélget veled a lelkét foglalkoztató dolgokról és szívesen meghallgatja, hogy neked mi van a fejedben.

Gyakran meglep kis figyelmességekkel, mert fontos számára, hogy ne csak szóban fejezze ki csodálatát irányodba. Mindenre gondol, amire te csak álmodban gondoltál. Folyamatosan megdicséri külsődet, és őszintén is gondolja, mert te vagy számára a legszebb a világon.

 

Humora és beszéde

 

Humora kivételesen fejlett, hasonló a tiédhez, ezért amikor történetet mesél, áhítattal hallgatod. Imádod, ahogy viccet mesél, és kibuggyan a narancslé a szádon, olyan jól tud „poénkodni”.

 

ferfi mars no venusz 03

 

Szociális érzéke

 

Jóban van a családoddal és a barátaiddal, szinte sajátjának tekinti. Mindig nyitott minden általad felvetett programra, és ha éppen a kedvenc sorozatodat akarod nézni egész nap, Ő közben masszírozza a lábad. Szereti az állatokat, és jótékonykodik is, ha kell, Ő maga festi le a helyi óvoda kerítését.

Okos és művelt, mindenről van véleménye, de nem nyomja el a tiédet, mindig türelmesen meghallgat.

Ha bármilyen problémája van, azt megosztja veled, ezen felül sosem beszél félre, el meri mondani, hogy mit gondol, és mit érez. Mindig támaszkodhatsz rá, ott van, ha szükséged van rá, mert el kell menni az orvoshoz, ahova nem mersz egyedül.

Hogy mit érez irántad nem csak szóban, tettekben is bizonyítja, és nem utolsó sorban, az ágyban is tökéletesen muzsikál.

 

ferfi mars no venusz 04

 

 

A fenti lista minden tulajdonságával rendelkező Férfi nem létezik, ez egészen biztos, ami talán nem is baj, hiszen milyen lenne az élet egy ilyen emberrel? Rettentően unalmas.

 

Egy férfi sosem lesz tökéletes, ahogy egy nő sem lesz az, a kérdés mindig az, hogy egymásnak azok vagytok-e?

Hiába csak tévképzet a fent leírt teljes lista, ettől függetlenül nagyon fontos, hogy a Férfiban, akit szeretsz, meglegyen ezeknek a tulajdonságoknak a nagy százaléka, vagy legalább annyi, mint amit te megérdemelsz.

Ha kapcsolatban élsz, vizsgáld meg, hogy nem adod-e alább az igényeidet valamiért? Mindig kimondod a véleményed neki? Vajon úgy fogad el, ahogy vagy? Olyannak, amilyen igazából vagy? És te őt?

 

Egy igazi férfi mindig tudja, mit mondjon és örül neki, hogy egy olyan csodálatos nővel lehet, amilyen te vagy. Ezt sose felejtsd el, és ha jelenleg egyedül is vagy, egy dolgot fogadj meg: Legyen elég erőd és türelmed kivárni azt, amit megérdemelsz!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Mi az, ami igazán vonzza a férfiak a tekintetét?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!