Előszeretettel szidjuk a férfiakat. Hazugok, megbízhatatlanok, nem tudják kordában tölteni a kobrájukat, sokuk még alkoholista is, bunkó, hímsoviniszta és nem becsüli eléggé a női nemet. Hosszasan lehetne sorolni a „bűneiket”. Sokszor teszünk úgy, mintha mi nők állnánk az emberiség csúcsán, mert olyan kivételesek, különbek vagyunk a férfiakhoz képest. A francokat! Gyakran még nagyobb trógerek vagyunk…

 

nonek szulettel 01

Kép: pinterest.com

 

Az egyik probléma az, hogy hajlamosak vagyunk az általánosítgatásra. Kitudja miért, de ilyen a női így – elvétve néhány férfié is – hogy 1 férfi szemétsége egyenlő azzal, hogy minden más férfi is ugyanolyan. Tehát valahogy így fest a képlet: 1 disznó = minden férfi a világon. Én aztán sosem voltam egy matekzseni, világ életemben bukdácsoltam belőle, de még nekem is gyanúsnak tűnik ez a képlet. Egyszerűen nem lehet minden férfi egyforma. Sem nő. És ez az előnyünk, ugyanakkor a „hátrányunk” is.

 

Tehát leszögezhetjük, hogy nem vagyunk egyformák, főleg nem angyalkák, mi nők. Hiába is szeretünk olyan mondatokkal dobálózni, hogy „egy nő sosem”. De. Egy nő nagyon is. Mert mindenre van példa. A feleségek ugyanúgy megcsalhatják a férjeiket, az anyák ugyanúgy elhagyhatják a gyermeküket, a barátnők lehetnek ugyanolyan alkoholista vagy számító dögök. A nők is utazhatnak csak szexre vagy csak pénzre. Ezt bizonyára mindenki elismeri. Úgyhogy a következő mentsvár, amibe ilyenkor a női nem védnökei kapaszkodnak, hogy „jó, ez igaz, de a többségében akkor is a férfiak…”

 

Honnan tudod? Talán kutatást végeztél? Netán másnak a kutatását olvastad? Mire alapozod azt, hogy de többségében a férfiak csalják a nőket, vagy miattuk megy tönkre a kapcsolat. Nem merném ezt kőbe vésni, főleg nem a mai világban, ahol ma már a nők öntudatra ébredtek – vagy inkább az önérzet támadt fel bennük -  és a sokuk már a férfi első stiklijénél sarkon fordulnak és elszelelnek. Mert megtehetik. Ők is kedvükre válogathatnak. Sőt mi több, nyugodtan tarthatnak fenn alkalmi kapcsolatokat.

 

nonek szulettel 02

 

Kétségkívül mindig is voltak rosszéletű nők, de elhiheted, nem fogyatkozott a számuk. Most is vannak olyan gátlástalan nők, akiknek nem számít, hogy a férfinak felesége van, akkor is elcsábítják. Ugyanúgy felszedhetnek azért egy pénzes csávót, vagy bárkit, hogy kihasználják és amint megkapták, amit akartak vagy egyszerűen megunják, zokszó nélkül otthagyják és ripityára törik a férfi szívét, mert hiszed vagy sem, de van a férfinak szíve és eltörhet.

 

Ahogy szidod a buta, kulturálatlan, gyökér férfiakat, úgy jusson eszedbe, hogy mi nők sem vagyunk kivétel nélkül mind diplomásak, kifinomult úri hölgyek. Sőt. Sokan még csak egy tisztességes nevelést sem kapnak – amiről persze nem ők tehetnek – de még egy normális, követendő példa sincs az életükben, vagy egy olyan személy, aki támogatná őket. Ma már nincsenek nevelőnők, akik belesulykolják a fiatal lánykák fejébe, hogy mi az az illem, modor, jól neveltség. Kivéve persze azon szülők, akik ezt megteszik.

Úgyhogy ha hajlandó voltnál kinyitni a szemedet, látnád, hogy a környezeted, a világ tele van olyan nőkkel – és nem csak fiatal csirkékkel – akikből hiányzik az ész, az illem, a kellem, minden. Némelyikük hihetetlenül gyönyörű, de olyan mocskos szája van, hogy még egy detroiti rapper is megszégyenülne mellettük. Röpködnek az anyák, a kurvák, a g­*cik, rákok, köcsögök meg minden. Így beszél a szüleivel, a barátaival, a párjával. Nem elég, hogy káromkodnak, rettentően lekezelően tudnak beszélni másokkal, ki ha én nem stílusban. Tudod, amikor épp csak egy pillantást vetsz rá a buszon és azonnal lecsap rád azzal, hogy „Mi a f*szt bámulsz, te pina?”

 

nonek szulettel 03

 

A legszebb az egészben, hogy a nőknél is van csordaszellem, akár a férfiaknál. Vannak társaságok, ahol külön-külön minden nő normális, de amint összejönnek, megzakkannak. Ha egy hülye lesz, az összes is azzá válik és erősítik egymásban a hülyeséget. A legjobb, amikor az ilyen feminista klubok tartanak gyűlést. Elmegy rá a normális asszony, megtömik a fejét azzal, hogy a férfinak otthon kuss legyen a neve, be kell törni cselédnek, szolgálja ki a nőt és mikor hazamegy az átmosott agyú feleség, a férj nem érti, hogy lett három óra alatt házi sárkány az asszonyból.

 

Persze ehhez a csodás személyiséghez, mesés külső is jár, de kár is bele menni abba, hogy sok nő, hogy néz ki, mert abból is születhetne egy háromrészes cikk. Értem, hogy szabadság van, mindenki azt tesz jóformán, amit akar, és kedvére öltözhet, de azért az már durva, amikor az utcán – vagy akár a munkahelyeden! - nem tudnád megmondani, hogy két nő közül melyik a hivatásos kurva. Vagy ennek az ellenkezője, nem teregeti ki ország-világ szeme elé a portékáját, hanem egyenesen férfinak öltözik vagy hajléktalannak. Oké, tudom, ezek is divatirányzatok, ma már úgyis mindenből lehet az. De mikor odáig fajul az igénytelenség, hogy szaga van, meg a hajáról kölcsönkérhetnél egy kis zsírt a rántott hús alá, az már azért ijesztő. És nem lehet mindegyiküket felmenteni azzal, hogy nincs pénze arra, hogy ápolt legyen, mert én is ismerek olyat, aki nyugodt szívvel költhetne magára, de nem akar. Egyszerűen igénytelen.

 

nonek szulettel 04

 

Úgyhogy temérdek olyan nő van, aki nem tud viselkedni, aki szarik a férfi érzéseire, aki igénytelen és talán még olyan sötét is, hogy azt sem tudja, mi Magyarország fővárosa. Mégis azt hiszik magukról, hogy ők a világ közepe. Mert nők. Pina van a lábuk között, ezért mindent megtehetnek. Egy szép, okos vagy éppen karizmatikus nőnek – ezutóbbi még a csúnyáknak is lehet – mindent szabad és mindent megbocsátanak nekik, ha meg nem, az sem baj, lesz helyette másik.

 

De tudják meg, hogy azért, mert nőnek születtek, még nem lesznek valódi nők. Ugyanazon a szinten lesznek azokkal a férfiakkal, akiket szidnak, akikre haragszanak, bár mint írtam az is megeshet, hogy még alájuk is süllyednek. Szóval ne tegyünk úgy, mintha a női nem olyan tökéletes lenne, mert nem az.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Te vajon modern nő vagy? Ha mind a 7 állítás igaz rád, akkor igen!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!