Tibi barátommal beszélgettem és azt mondta: Engem szabályosan elkeserít az, amit látok. Nap, mint nap látom az online és a való világban egyaránt, hogy egyre több a kirakatcsaj és velük együtt a sérült nők száma, mivel a kettő szorosan követi egymást. Több olyan barátnőm is volt már, akiről azt hittem: valódi hercegnő. Kívül-belül egyaránt. De a valóság az, hogy sikeresen megtévesztettek, mert valójában csak magukat megkoronázó királylányok voltak.

 

 

onmagukat megkoronazo lanyok 01

Kép: welt.de

 

Mindegyikük mesélte. Volt egy pillanat az életükben, amikor úgy döntöttek: ők bizony királylányok lesznek. Persze nem így fogalmaztak, de a lényegen nem változtat. Sokat csúfolták őket a suliban vagy a mindennapokban, összetörték a szívüket, elhanyagolták a szüleik, szar gyerekkoruk volt, tehát válogatott okokból kifolyólag, de úgy döntöttek, hogy áloméletük lesz, amelyben ők lesznek a királylányok és mindenki más térdre borulhat előttük. Merthogy ez volt a céljuk, hogy szeretetet, csodálatot, elismerést söpörjenek be nőktől és férfiaktól egyaránt. Másképp gyengének, jelentéktelennek éreznék magukat. A látszat ad nekik erőt.

 

Elkezdtek hát fogyókúrázni, tökéletesre sminkelni magukat, olyan ruhákat hordani, amelyeket kár felvenni, mert szinte semmit sem takarnak. Egyszóval feltették a kis koronát a fejükre, majd élőszóban és a neten hirdetni kezdték magukat. Emberek, figyeljetek, itt egy királylány! Tolni kezdték magukról a képeket és persze napról napra szexibbnek, fiatalabbnak, szebbnek látszanak. Az orrunk alá dörgölik a nagy nehezen megszerzett szépségüket, az érdekes életüket, hiszen mindig wellnesseznek vagy kávéznak, koktéloznak valakivel, mintha másból sem állna az életük csak pénzköltésből és szórakozásból. Azok meg, akik ezt nem tehetik meg, hadd legyen irigyek, hadd fájjon a szívük! Hadd higgyék azt, hogy világi szerencsétlenek és csórók, mert nekik nem ezt dobta a sors. Talán, ha szebbnek születtek volna! És miközben az igazi hercegnők így keseregnek, az önjelölt királylányok egyre csak erősödnek.

 

Akik a műkörmüket rágva várják, hogy az aznap hajdobálós, csöcsvillantós kép hány lájkot ért. Ha száz felett van, lehet örülni -ideig-óráig – vagy kapásból összetörni, hogy valóban annyit érnek, mint amennyit valójában. Áltökéletesség mögé rejtik az álboldogságukat, mert az igazság az, hogy velük kapcsolatban szinte semmi sem igaz. Minden hazugság. A saját maguk által kreált világban élnek, mondhatni egy dobozban, ahol azt hiszik, ők a sztárok és mindenki körülöttük forog.

 

onmagukat megkoronazo lanyok 02

 

De mikor valaki rájön, milyenek is valójában és beint nekik vagy csak este van és egyedül dekkolnak otthon, akkor kipukkan a rózsaszínbuborék, amin keresztül napközben szemlélték az életüket. A tükörből egy sminknélküli átlagos arc köszön vissza. Rájönnek, hogy a csöcs- és fenékvilantós ruhák nélkül jellegtelenek, nincs bennük semmi különleges. Az igazság az, hogy senki sem szavazta meg, egyedül ők akartak királylányok lenni, mert szeretetre, figyelemre vágytak. Szinte nulla önbizalommal rendelkeznek.

 

Tisztában vannak azzal, hogy a pasiknak legfeljebb mutatós kirakati tárgyként kellenek vagy arra, hogy megdugják őket, hiszen nincs bennük tartalom. Lehetne ez másképp is, de ugyan melyikük akarna kiszállni az álomvilágból, amiben ők valakik? Inkább szenvednek, semmint elkezdjenek valódi életet élni. Ők is lehetnének valóban boldogok, lehetnének valódi kapcsolataik és szerelmeik, de ahhoz előbb meg kellene szeretniük magukat úgy, ahogy vannak. Korona nélkül, egyszerű parasztlányokként. Meg kellene tanulniuk tisztelni és becsülni magukat annyira, hogy mindent önmagukért tegyenek és ne azért, hogy másoknál bevágódjanak. De sajnos könnyebb nekik a hazugságot fenntartani, semmint bátran felvállalni önmagukat.

 

És igen, ők rendelkeznek a több száz vagy ezres követőkkel, mert mások is bedőlnek a látszatnak. A valódi hercegnők, akiknek talán épp a kamukirálynők miatt van a béka feneke alatt az önbizalmuk, azt hiszik, hogy ők szépek, boldogak, sikeresek. Ezért ők a követendő példák. Azt hiszik, ha másolni kezdik őket, akkor rájuk is szép élet fog várni. És amint elkezdenek ezen az úton járni, elveszítik önmagukat, valódi hercegnői mivoltukat és ugyanúgy felkapaszkodott kis királylányok lesznek, akik a kutyának sem kellenek.

 

onmagukat megkoronazo lanyok 03

 

Ha pedig nem kezdik el követni őket, akkor szenvedni fognak. Csatlakoznak a több millió nőhöz a világon, akik önbizalom-, meg súlyproblémával küzdenek, akik képtelenek meglátni magukban a szépet és a jót. Úgy fogják gondolni, hogy ő senkik hozzájuk képest vagyis senkinek nem is fognak kelleni, mert képtelenek megfelelni az elvárásoknak. Mérceként tekintenek ezekre a lányokra, de nagyon rosszul teszik. Így válnak a valódi hercegnők parasztlányokká, mert nem hiszik el magukról, ők az igaziak, hogy a hozzám hasonló férfiak rájuk várnak, őket keresik. Mert ők természetesek külsőleg és belsőleg egyaránt. Nem játsszák meg és akarják másnak kiadni magukat. Jó volna, ha erre maguk is rájönnének, hogy szemfényvesztés áldozatai, és nem engednék, hogy a kamu királylányok lehúzzák őket az ő szintjükre vagy még annál is lejjebb.

 

Hölgyeim… lányok, tegyétek fel magatoknak a kérdést: tényleg ti is ilyenek akartok lenni? Hamis királylányok másolatai? Szívesebben lennétek tömegcikkek, semmint egyedi, izgalmas nők? Képesek vagytok másnak kiadni magatokat csak azért, hogy megkapjátok, amit ők, de közben majd megpusztultok, mert érzitek, hogy ezek nem ti vagytok? Annak tudatában is erre vágytok, hogy itt egy férfi, aki sok másik pasi véleményét is közvetíti, akik azt mondják: nekünk ez nem kell. Sokkal szebbek, kívánatosabbak, kelendőbbek vagytok úgy, ahogy most vagytok, a hibáitokkal, a korotokkal együtt, minden olyannal, amit ti most hátránynak gondoltok.  Mert ti igaziak vagytok! Tudjátok meg, nem attól lesz valaki királynő, hogy felkerül rá a korona. Mi sem feltétlenül a külső alapján vesszük észre a valódi hercegnőket, hanem az alapján, amit sugároz. Az igazi királynőnek nem kell bejelenteni, hogy ő egy királynő. Tudni fogjuk mi azt anélkül is.

 

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Ne legyek szexi, mert megerőszakolnak?! Hol van a határ a vonzó és a ribis öltözet között?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!