Mindenki hallott már a Sugar Daddy-k már-már misztikus világáról, akik jó egzisztenciával bírnak, sikeresek, átlépték már a 40-es, 50-es táblát és egyetlen vágyuk egy harmonikus, de főleg kielégítő kapcsolat, - főként olyannal, aki még nem múlt el harminc - amiért szívesen fizetnek is. Csakhogy ez a passzió nemcsak a férfiak előtt áll a nyitva. Akadnak olyan pénzes, tehetős asszonyok – Sugar Mommy-k – akik örömmel ruháznak be fiatal fiúkákra, mint amilyen Bernárd is.

 

 

sugar mommy 01

Kép: ilpinterest.eu

 

Bernárd kimondottan jóképű srác. Mindig is odafigyelt a megjelenésére. Sima, borotvált arc, dús, szőke haj, kacér tekintet, ellenállhatatlan mosoly, ragyogó kék szemek. Sokak számára ő lehetne a herceg. Csakhogy ez a herceg építészmérnök szeretne lenni, de nem államilag támogatott szakra vették fel.

 

 

Még a gimnázium után úgy döntött, hogy előbb dolgozik egy keveset külföldön, de Angliában sem keresett annyit, hogy vígan kifizesse az iskoláját. Így mikor huszonhárom évesen szembesült azzal, hogy nem tudja kifizetni a teljes iskolát, kétségbeesett, honnan szerezzen pénz, mivel a szülei nem tudják támogatni.

 

Akkor egy barátja ajánlott neki egy lehetőséget: „Akadnak bizonyos oldalak, ahol sugar mommy-k adnak fel hirdetéseket... vágod pénzes puncik, akik fizetnek a szexért, meg hogy kinyald őket.”

 

Az első gondolata volt, hogy: soha. Képtelen lenne rá. Pedig imád szexelni, rengeteg partnere volt már, de a gondolat, hogy pénzért idős nőket – mert huszonhárom évesen a negyven feletti nők neki annak számítanak – elégítsen ki. A barátja azzal bíztatta, hogy nem mindegyik gázos, sokuk jól tartja magát, úgyhogy ne legyen férfipicsa. Csak párszor kellene néhány „rongyos puncit” megtömnie és meglenne a tandíjravaló. Ez pedig sehogy sem ment a ki a fejéből. Nagyon kellett neki a pénz, de csak nem jött össze a jól fizető állást.

Lenyelte a büszkeségét, regisztrált egy ilyen oldalra,  és nem kevés viaskodás után ráírt egy sugar mommy-ra. Mindjárt képeket kért tőle és a harmadik levélre már azt beszélték, mikor és hol találkozzanak.

„Az első alkalom olyan volt, mintha akkor veszíteném el a szüzességemet. Baromi ideges voltam. Egy motelbe vitt, amitől olyan érzésem volt, mintha pasi létemre kurva lennék, de végül is arra jutottam, hogy ez igaz is. Lehet azt mondani, hogy szerető, de nem, pénzért készültem szexelni, vagyis kurva vagyok. Szerencsére nagyon jól nézett ki, pedig 48 volt. Ez kicsit megkönnyítette a dolgomat és az, hogy kedves volt. Először úgy szexeltünk, hogy ő volt felül, mintha épp elvenné a szüzességemet. Utána már azt akarta, mutassam meg, mit tudok. Rettenetes volt, de mikor a legvégén egy vastag borítékot adott, szinte minden lelki fájdalom elmúlt.”

 

sugar mommy 02

 

Úgy volt vele, soha többé, elég volt neki ez az egy alkalom. De könnyen rálehet szokni az ilyesmire. Sorra írt rá a sugar mommy-kra, akik utána előszeretettel hívták is vissza. Volt, akivel hotelbe mentek, más felvitte a lakására. De azzal is szembesülnie kellett, hogy nem mindegyik olyan, mint egy kedves anyuka, hanem mint inkább egy domina vagy diktátor. Parancsolgat, fegyelmezi, sértegeti, megalázza és olyankor igencsak úgy érezte: megdolgozik a pénzéért.

 

„Voltak, akik tényleg úgy tekintettek rám, mint egy férfi kurvára. Ha azt parancsolta, hogy térden állva pitizzek neki, akkor megtettem. Ha azt akarta, hogy egymás után háromszor nyaljam ki, pedig már mindenem görcsben volt, akkor azt tettem. Ha valaki azt akarja, hogy üssem közben, akkor ütni fogom. Ráadásul némelyik nőnek, csak pénze van, de a szépsége nulla. Ám az én dolgom az, hogy a visszataszító nővel is elhitessem, hogy istennő. De hála az égnek, sok jó nővel is találkoztam, akik társat kerestek maguknak néhány órára és a szerelem illúzióját. Szándékosan használom ezt a szót. Sokan megkérdezték, hogy szépnek, kívánatosnak, szexinek találom-e őket, és hogy érzek-e irántuk valamit, és nekem mindig igennel kell felelnem. Bár őrültek a bókjaimnak, de tudták, hogy mindez csak azért van, mert fizetnek. Megvették maguknak az illúziót.”

 

sugar mommy 03

 

Úgyhogy Bernárd nagyon is tisztában van azzal, mit éreznek a hivatásosak. Korábban talán neki is voltak előítéletei, de most már egyáltalán nincsenek. Sem a kurvákkal szemben, sem a sugar mommy-kal, sem azokkal, akik fizetnek a szerelemért. Hiszen a világ legtermészetesebb vágyai közé tartozik a pénz és a szerelem utáni vágy és mindenki úgy szerzi meg, ahogy tudja. Szerinte egyik felet sem lehet emiatt elítélni. Jó, ő maga sem híve annak, mikor valaki a férjét, feleségét csalja meg. De miért ne vehetne magának valaki szeretőt, ha nem árt vele senkinek és mindketten előnyökhöz jutnak?

 

„Alig néhány hónapja csináltam ezt, amikor jött Ilona. Fantasztikus nő. Nem vagyok belé szerelmes, de ő azonnal belém szeretett és tudja, hogyan érzek iránta. 45 éves, de elképesztően tartja magát és igazán jó szerető. Vele én is élvezem a szexet, mert hát nekem sosem az a dolgom, hanem az, hogy nekik szerezzek örömöt, esetleg néha úgy tegyek, mintha a kedvesük lennék és eljárjak velük vásárolgatni, moziba, vacsorázni vagy a baráti társaságukba. Sokuk kifinomult nő, akik amolyan úrinő számba mennek. Intelligensek, kulturáltak. De találkoztam már olyannal is, akinek csak pénze volt és szemernyi ész vagy nőiesség sem volt benne. Ilona pedig attól is volt olyan más, hogy csak magának akart. Azt mondta, ha kell, többet fizet, de azt akarja, hogy egyedül az övé legyek.”

 

sugar mommy 04

 

Addigra már Bernárd egyáltalán nem volt pénz szűkében. Meg volt a tandíjravaló és még annál több is. Mégsem bírt leállni. Olyan volt ez számára, mint a drog. Akárhányszor hívta egy sugar mommy, ő ugrott, illetve, idővel már csak Ilona, akinek saját vállalkozása van és egy kétgyerekes elvált anyuka.

 

„Ilona nemcsak a szexre volt kiéhezve, hanem a szeretetre is. Hálás volt minden érintésemért, ölelésem, bókomért. Nagyon megkedveltem, és nemcsak azért, mert fizet, hanem mert okos, szellemes, sokkal érettebb a legtöbb korombeli lányhoz képest. Mindig tudja, mit akar, és úgy érzem, megbecsül. Hülyeség, hogy azért vágyom rá, mert anyapótlék, neki meg a gyerekpótlékja vagyok. Egyszerűen látjuk egymásnak az érett férfit és a nőt. De mégsem tudnám elképzelni azt, hogy örök hűséget fogadjak neki. Csak élvezem azt, amit éppen tudunk egymásnak nyújtani és ennyi.”

 

Bernárd hamarosan befejezi az iskolát és külföldre szeretne menni dolgozni. Ezt Ilona is tudja, de nem beszélnek róla. Tart, ameddig tart a kapcsolatuk és kölcsönösen élvezik az egymásnak nyújtott előnyöket, azután leszámol a sugar mommy-k világával.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Nem vagyok „MILF”, te viszont bunkó vagy! – Üzenet a „szexéhes” anyukától

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!