Talán megfigyelted már: egyre több fiatal nő bóklászik apucitestű medvék mellett. Az első gondolatod talán az, hogy biztos a pénzükért vannak úgy rátapadva a sör, de legalábbis laza és sok esetben szőrős pocakra. A másik gondolatod az lehet, hogy talán eleve fizetett szeretők. Pedig nem. Nagyon sok esetben az igazság az, hogy egyszerűen bejön a nőknek az apucitest!

 

apucitest 01

Kép: gq-magazine.co.uk

 

Ilyen a tökéletes apucitest, ahogy a képen is láthatod Leonardo DiCapriot, aki az úgynevezett „dad bod” „reklámalakja”. Max egy picivel több szőr, több pocak, de a lényeg, hogy ma a nők megvannak veszve ezért a testért.

 

Igen, biztos van olyan, aki a pénzt látja az egyedülálló apukában, ugyanis a legtöbb esetben az apucitest, valódi apukát takar, nem csupán egy sima szinglit. Sokan még mindig abban a hitben vannak, hogy a fiatalabb hölgyek biztos a kigyúrt-tetkós-rosszfiús macsókra buknak. Ám a valóság azt mutatja, hogy igenis vonzónak találják az aputestű férfiakat és évek óta töretlenül hódítanak.

Hogy miért? Hol van ebben a ráció, hogy a fiatal lányok egy elvált, de legalábbis puhatestű apukát választanak maguknak virágkorukban? A harminc felettiekre rá lehetne vasalni, hogy biztos feladták az álompasi keresését és beérik egy elvált apukával. Biztos van, aki valóban így van vele, de még közöttük is sok olyan akad, aki őszintén szexinek találja a mackós férfiakat.

 

Mi hát az ok? Hogy valódi. Teljesen természetes a megjelenése. Nem jár gyúrni, - attól még sportolhat, ha kedve tartja - nem tesz óriási erőfeszítéseket, hogy karbantartsa magát. Nem tolja túl a fehérjét, nem számolja a kalóriákat, nem vonja meg magától a finom ételeket, hanem jó ízűen be tud vágni egy tál pörköltet. Nem próbál mindenáron úgy kinézni, mint akit bármely pillanatban lekaphatnak a paparazzik. Nem akar másnak látszani: önmaga akar lenni. Ez a természetesség pedig nemcsak a megjelenésén, hanem a viselkedésén is látszik. Nem keménykedik, nem játssza meg magát, nem nyomja a macsós dumát.

 

apucitest 02

 

Sőt, a legtöbbjük még igazi férfi. Az a régi fajta. Amelyik udvarol és bókol a nőnek. Aki nemcsak megszerezni, hanem meg is akarja tartani. Igen, közöttük is van olyan, akinek tele volt a töke a végén házasélettel, örül, hogy kiszabadult belőle és szét akarja kufircolni az agyát, hogy behozza a lemaradását, ezért szemrebbenés nélkül megdönt mindenkit. De szerencsére nem mind ilyen. Sok elvált, akár gyerekes apuka még bízik a szerelemben, a kapcsolatban, hogy vár még rá egy társ. Csak jó néhányuknak kevés az önbizalma, hol a testük, hol pedig a válásuk miatt.

 

De ebből kifolyólag egy érett emberről beszélünk. Túl van legalább egy házasságon, de minimum egy komoly kapcsolaton. Ez az érettség pedig vonzza a fiatalokat. Igen, megeshet, hogy azért, mert a saját apjukra emlékezteti őket és jól tudjuk, hogy gyakran olyan párt választanunk magunknak, mint amilyen a szülőnk is. Szóval megeshet, hogy úgy tekintenek a nagy mamlaszokra, mint érett, bölcs, sokat tapasztalt férfiak, akiktől tanulhatnak és akik védelmezni fogják őket a mackó testükkel. Úgyis él a legtöbb nőben a biztonság utáni vágy, amit egy nagy és erős grizzly meg is adhat nekik.  Ráadásul ezek a férfiak jó eséllyel már nem fognak mindenféle játszmákba és hatalmi harcokba bonyolódni a nőkkel, mint mondjuk a fiatal pasik, és ez ugyancsak vonzza az apupártiakat!

 

Ami miatt pedig még roppant vonzó az aputest, az nem más, minthogy maguk a nők is természetesek lehetnek a férfi mellett. Rengeteg önbizalomhiányos nő van, akik szégyellik a testüket, hol a fogyási csíkjaik, a narancsbőrük vagy más egyéb testi hibájuk miatt. Azaz apuka, amelyik nemcsak a darab húst látja bennük, hanem a potenciális párt, az úgy fogja szeretni a őket, ahogy vannak. Nem vágynak modellekre, tökéletes nőre, csak egy természetes szépségre és arra, hogy boldogok lehessenek a kedvesükkel. Így nekik sem kell megfelelniük az elvárásoknak. A nők pedig megnyugodhatnak, hogy nem támasztanak feléjük annyi elvárást, nem kell folyamatosan szerepelniük és sanyargatniuk magukat testileg és lelkileg egyaránt, hogy megfeleljenek a macsóknak.

 

apucitest 03

 

Vagyis mind az apucitestű úriember, mind a testképzavaros nő végre meglelheti önmagát a másik fél mellett. Mert egyikük sem akarja megváltoztatni a másikat. Ha ők egymásra találnak, akkor úgy fogják szeretni egymást, ahogy vannak. Mint ahogy azok a lányok, akik igazi férfira, védelmezőre vagy épp családapára vágynak. Ugyanis ez lehet egy nő alapos indoka. Hiszen a mai fiatal pasik alig-alig akarnak házasságot, családot, gyereket. Sokuk azt sem tudja, mit akar. Határozatlanok, céltalanok. Ezzel szemben az idősebb férfiak nagyon is határozottak és céltudatosak. Akiknek nem ment el a kedvük egy házasságtól meg egy gyerektől, azok szívesen vállalkoznak egy következőre. Vagyis a fiatalok és a harmincas hölgyek nemcsak az önbizalmukat lelhetik meg az apucikájuk mellett, hanem a számításaikat is, és végre feleségek, anyák lehetnek.

 

Úgyhogy, ha e sorokat egy férfi olvassa – főleg aki apucitesttel rendelkezik – legyen bátor és bízzon apukás külsejében! A nők imádják az aputestet! Azok a nők pedig, akik tudják is magukról, hogy lázba jönnek egy melegséggel teli medve látványától, ne legyenek restek bepróbálkozni! Hiszen jó is esténként odabújni egy szőrős, puha, óriás plüssmackóhoz, aki feltétel nélkül szeret bennünket és megvédelmez.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:   

 

Nem a narancsbőröd zavar és nem is az imádnivaló plusz kilóid! – Imi észhez térít!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!