Igazi független nő vagyok. Karrierista. Szeretem a munkámat és azt, hogy önellátó vagyok, hogy bármit megadhatok magamnak és senkitől sem kell függnöm. Van saját lakásom, kocsim, minden, amire szükségem van. Legalábbis sokáig ezt hittem. Hogy kielégítenek a futó kapcsolatok. Hogy nincs igényem férfira és hogy tökéletesen megvagyok egyedül is az általam felépített bazi nagy, de üres birodalomban. Hát tévedtem.

 

eros nohoz eros ferfi 001

Kép: bamanbegoo.ir

 

Mert az igazság az, hogy egy ideje már nem vagyok boldog. Sokáig boldogított az erős nő szerepe. Fürdőztem a nők féltékenységében vagy éppen csodálatában. Független és erős nő vagyok, aki nagyszerűen megvan egyedül is, nem sóvárog pasik után. Nem kell nekem olyan, hogy házasság, család, hűség, nagy szerelem. Azt hittem, hogy így van, vagy… talán így is volt. De ez nem lehet valódi életforma.

 

Ugyanis a felszín alatt, nagyon is vágyom minderre. Családra, szerető és megbízható társra. Mivel elegem van már abból, hogy én vagyok a nő és a férfi is egyben. Nem akarok már „kemény csajnak” látszani, játszani az eszemet, hogy milyen remek szinglinek lenni és hogy bármit megadhatok magamnak, mert nem igaz. Van, amit csak egy Igazi Férfitől kaphatok meg. Nem pasitól, nem alkalmi partnertől, hanem egy Igazi Férfitől. Nem kell, hogy Alfahím legyen, az sem, hogy papucs. Csak egy színtiszta, hamisítatlan Férfira vágyom, aki igazán engem akar, aki a társam lehet és feltétlenül megbízhatok benne.

 

Sok kapcsolatomban én voltam a tökösebb. Én irányítottam, az én akaratom érvényesült mindenben. Vártam, hogy emberemre akadjak, de nem jött el. Egyik sem kelt birokra velem, nem akarta meglátni az erős nő mögött található valódi arcomat. Nem tettek erőfeszítést annak érdekében, hogy áttörjék a falaimat. Ott is hagytam őket egy idő után, mert nem szeretem már pazarolni az időmet. Hogyha nem képes meghódítani a szívemet, erőfeszítéseket tenni értem, akkor nem lehet erős férfi. Könnyen mentek a szakítások, hiszen érzelmeket szinte sosem vittem egyetlen kapcsolatban sem. Miért is tettem volna? Ha úgysem biztos, hogy ő az igazi? Akkor legyen szex, töltsünk el egy-két kellemes órát, aztán viszlát. Legalább ennyi örömöm hadd legyen. Hogyha a lelkemet nem szeretik, legalább a testemet egy rövid ideig.

 

eros nohoz eros ferfi 02

 

Nem akarok már mindent én irányítani. Szeretném magamat elengedni, szeretnék újra nő lenni, akit erős, magabiztos férfi kezek vezetnek, hogy csukott szemmel is megbízhassak benne. Olyan jó volna, ha nem mindig az lenne, amit én akarok, hanem lenne végre más befolyásoló erő is az életemben, akivel megoszthatom a napjaimat, aki hatással van rám. Hogy ne csak „én” legyek, hanem „mi” legyünk. Elég időt töltöttem már önmagammal. Tudom, mit akarok. Tudom, kit akarok. De hangosan sírni sem akarok egy Férfiért. Van méltóságom. Inkább némán, szenvedve várok és keresem.

 

De nem hiszem el, hogy egyedül én vagyok így vele. Szerintem minden erős nőnek szüksége van egy erős férfira, mert így lehet teljes az élete. Hiába is mondják fennhangon, hogy nem így van, nincs szükségük férfira. Hiába tesznek úgy, mintha egyedül is tökéletesen boldogok lennének. Nem mondom, hogy nincsenek időszakok, amikor ez így van. De nem folyamatosan. Minden erős nő páncélja alatt van, egy igazi, ősi, gyenge nő, aki védelemre és támaszra vágyik. Csak az idők folyamán az elnyomás miatt vagy mert az igazi férfiak hiánycikknek számítottak, meg kellett erősödnünk, hogy megmutassuk, egyedül is bármire képesek vagyunk és nem kell mindenhez férfi. Férfiak nélkül is boldogulunk és ez így is van.

 

eros nohoz eros ferfi 03

 

Csakhogy hosszú távon nem szeretünk nélkülük boldogulni. Kell a férfi az életünkbe. Így élhetünk teljes életet. Nem véletlenül van annyi sablonos duma arról, hogy párban szép az élet. Márpedig az erős nő párja egy igazán erős férfi. Tévedés az a gondolat, hogy az erős nő egy jéghegy, nincs szíve, nem vágyik arra, hogy kiscicaként bánjanak vele, szeretgessék és feltétlen odaadással és megértéssel legyenek iránta. De vágyik rá. Szeretné, ha valaki képes lenne meghódítani, megszelídíteni.

 

Jó volna végre találkozni azzal, aki megküzd értem. Aki mellett elengedhetem magamat és újra egy finom lelkű, gyengéd, ősi nő lehetek, akit a széltől is óv a lovagja. Aki mellett visszakaphatom a szerepemet. A férfi pedig legyen férfi, nem akarom én kasztrálni, de azt sem hagyom, hogy uralkodjon felettem. Bár az Igazi Férfi nem is akarna uralkodni és nem is élvezné a papucs szerepet. Csak tudnám, hol találom őt.

 

Szandi, az erős nő gondolatait fogalmaztam meg.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Hová lett a híres női méltóság? Te is engeded, hogy mások lábtörlőnek használjanak?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!