Talán te is elméláztál már ezen a kérdésen. Miért éreznek egyes nők ellenállhatatlan vágyat arra, hogy rámozduljanak egy foglalt férfira? Talán az agyukkal van a baj és képtelenek felfogni, hogy az illető már foglalt? Nincsenek elveik? A szüleik nem tanították meg nekik mi az a tisztesség? Hogy nem vesszük el a másét? Vagy ez valamiféle kórság és a csábítási kényszer egyfajta betegség?

 

 

csabitasi kenyszer 01

Kép: firpost.com

 

 

Hála az égnek, nem minden nő ilyen. De még így is túl sok van belőlük. Természetesen főleg fiatal lánykák, akik húszas éveikben járnak vagy ifjú harmincasok és úgy érzik, övék a világ, ők szarták a spanyolviaszt és körülöttük kering a Föld. Azt hiszik, hogy gyönyörűek, bárkit képesek az ujjuk köré csavarni, akárkit megkaphatnak. Talán anyukának nem kellett volna túl sokszor mondani, hogy egy igazi hercegnő vagy és bárkit megkaphatsz vagy a franc tudja, de annyi szent, hatalmas egóval rendelkeznek. Egyszerűen kell az ego ahhoz, hogy bepróbálkozzanak, amiért egyszerűen nem félnek attól, hogy pofára esnek egy foglalt férfinál.

 

De miért? Miért nem érzik azt, mint a normális, tisztességes nők, hogy a foglalt férfi tabu és nem zaklatjuk? Gyárilag így jönnek a világra vagy egyszerűen a szülők nem nevelték beléjük semmiféle elveket? Ennyire lövésük sincs arról, mi azaz erkölcs? Kétségkívül ez lehet az egyik magyarázat arra, miért akarnak mindenáron épp foglalt pasival kezdeni.

 

Bár hozzá kell tenni, iszonyatosan ritka az, hogy a foglalt pasi valóban keljen nekik. Nehogy azt higgyük, hogy a nagy szerelem emészti a lelküket. A lópikulát! Csak szórakozni, játszani akarnak, mint macska az egérrel. Le akarják tesztelni, mekkora a szépségük, mekkora „hatalommal” bírnak. Hogy valóban képesek-e akár egy foglalt, már elkötelezett férfit is megrontani. Arra már szarnak, hogy milyen következményekkel fog járni, hogy a férfi megcsalja a nejét vagy a barátnőjét, tönkre mehet a kapcsolatuk és komoly sérüléseket okozhatnak ezáltal a férfiban és annak a kedvesében. Tök lényegtelen, hogy párok, emberek életét barmolják szét. Az a lényeg, hogy örüljenek, büszkélkedjenek, megnyugodjanak, hogy sikerült egy foglalt fószert behálózni.

 

csabitasi kenyszer 02

 

Biztos van olyan, akinek ezen múlik az önbizalma, akinek nem pusztán játék, hanem valóban beteges kényszert érez arra, hogy elcsábítson egy foglalt pasit. Talán neki csak látszategója van és valójában azt akarja megerősíteni ezzel a nem éppen megfelelő módszerrel. Igen, sajnos van ilyen. Előfordulhat, hogy illető ebben az esetben valóban pszichésen beteg és képtelen megálljt parancsolni magának. Úgy érzi, ha nem próbálkozik be, nem bolondítja magába, akkor nem elég szép, kívánatos, szexi, akkor semmit sem ér. Szépen összeomlik a homokból épült vára. Persze ez nem mentség arra, miért kezd foglalt férfival. Ha tudja magáról, hogy kényszeres, hogy érdekes módon csak azokra a férfiakra utazik, akiknek párjuk, feleségük van és valahol érzi magában a küzdelmességet, a kényszert, a szenvedést, akkor keressen fel egy orvost. Kezeltesse magát. De ne játszadozzon már másokkal!

 

Meg persze ott a híres „ösztön”. Igen, az állati. Mivel az állatok világában is előfordul az, hogy a nőstények azokat a hímeket tartják vonzóbbnak, akiknek egy vagy több párjuk van. Mert ettől ez játszódik le bennük: hmm… ez a hím biztos tud valamit. Tutira termékeny, ha ennyi kancája van. Jól teherbe ejthet engem is, ezért odafurakodok. Ha ennyi nősténye van, akkor meg tudja őket védeni és biztonságot ad nekik meg utódaiknak. Na, a modern nő tudat alattijában nagyjából így mehet végbe: hmm… ez a férfi foglalt. Akkor tuti tud valamit, amiért lestoppolták. Biztos jó férj. Jó az ágyban. Remek szerető. Lehet rá alapozni. El tud tartani.

Vagyis igen, talán ezeket az ösztönök is lejátszódnak a nőkben, ha már milliónyi párhuzamot lehet vonni az állati és emberi világ között. De ez megint csak nem mentség arra, hogy miért kell foglalt férfival kezdeni, a kutyafáját!

 

csabitasi kenyszer 03

 

Ideális helyzetben (világban) ezek a férfiak tabuk. Már elkeltek. Lehet szomorkodni, sírni utánuk, de nem utánuk kapni. Kéne, hogy legyen némi erkölcs a nőben, és azt gondolja, hogy ő se örülne, ha az ő pasijára mászna rá valaki. Meg egyáltalán, be kellene látnia, hogy csúnya dolog az ilyesmi. Helytelen.

 

Lehetne mondani, hogy de mindegy, hogy milyen a nő, van-e csábítási kényszere vagy sem, mert úgyis a pasin múlik a dolog. Valahol ez is igaz. Az a férfi, aki szereti az asszonyát, vagy legalábbis vannak elvei, van tartása, nem fogja megcsalni. Egy kis kísértéstől legfeljebb még erősebb lesz, ha sikeresen legyőzi. De attól még meg lehet érteni azokat a feleségeket, barátnőket, akiket bosszantja az eset. Sajnos sok féltékenységgel kapcsolatos párkapcsolati vita ezen alapszik, hogy azért félnek elengedni a párjukat sörözni a haverokkal, mert félő, hogy becsajoznak. Sajnos nagyon sok addig hűséges vagy erkölccsel rendelkező férfit sikerült már egy-egy ilyen csábítónak megfertőznie. De szó sincs arról, hogy minden egyes csábítási hadjárat célba ér. Hála az égnek. Ám még egy stabil párkapcsolat esetén is lehet bosszantó a tény: egy harmadik, aki az én kedvesemet akarja. Nem mindenki tud ezen lazán kacagni és legyinteni rá, hogy ez elismerés nekem, hogy jóképű a pasim. Nem mindenki tud örülni annak, hogy az ilyen nők miatt hízik a párjuk mája. Sokakat rosszul érint, akár mert a pozíciójukat féltik, akár egyszerűen azért, mert nekik vannak elveik és rohadtul bosszantja őket az, hogy másnak meg nincs.

 

Tetszik vagy sem: nem természetes dolog foglalt pasira rámozdulni. Tiszteletben kellene tartani a döntésüket, hogy már elkötelezték magukat valaki mellett. Nem kellenek katalizátornak egy szakítás vagy válás előidézéshez. Ha ne adj’ Isten rossz a kapcsolatuk, majd szétmennek maguktól. Nem kell hozzá segítség. Szakadjanak le a gaz, csábításmániás nők a foglalt pasikról!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Nem merek már szeretni, mert túl sokszor törték össze a szívemet!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!