Egy pillanatra talán még te is elgondolkodtál, nem igaz? Jó kérdés, ugye? Hiszen sokan úgy tekintenek a prostikra, mint bűnös lelkekre, akik megrontják a férjeket (holott azok önszántukból keresik fel őket) és erkölcstelen nőszemélyek, akik bárkivel hajlandók lefeküdni pénzért cserébe. Más pedig úgy van vele, ha valaki képes erre, szíve joga, végül is ez is munka. Csakhogy nem mindenki azért lesz prostituált, mert ez az álma vagy mert annyira szereti a szexet…

 

 

lotyo vagy anya 01

Kép: EliteFon.RU

 

Hanem nagyon sok esetben azért, mert nem volt más lehetősége. Temérdek sztorit hallottam már arról, hogy a nőt kidobta a pasija, elvette minden pénzét, értéktárgyát, úgy kellett haza mennie a szüleihez vagy egy barátjánál meghúznia magát. Mivel nem kapott „tisztességes” munkát, de élősködni sem akart másokon, - vagy mert onnan is elakarták hajtani -  kénytelen volt prostinak állni.

 

Megint más azért lett az, mert egyedül élt, elvesztette munkáját, hónapokig nem kapott, nem volt senki, aki kisegítse, az álla viszont kezdett felkopni és egyre csak sorakoztak a csekkek. Valamiből meg kellett élnie.

 

Sosem tudhatjuk miért lesz valaki prosti, amíg meg nem kérdezzük. Igen, akad olyan, aki a pénzszerzési lehetőséget látja benne, hogy nagyot kaszálhat, aránylag kevés vagy nem túl megterhelő munkával. Szóval nem mindegyik azért áll annak, mert szebb házat akar vagy nagyobb kocsit. Egyesek kifejezetten nyomós indok miatt döntenek együtt, hogyha már senki sem segíthet rajtuk, akkor segítenek magukon. Legyőzik a büszkeségüket, félreteszik méltóságukat, önbecsülésüket és elmennek kurvának.

 

Az egyikük által ismertem meg Lexát. Ez a „művészneve.” Negyven múlt, de fantasztikusan tartja magát, simán letagadhatna tíz évet. Két nyomós oka is volt arra, hogy prostinak álljon. Egy öt éves kisfiú és egy kilenc éves kislány. Néhány hónapja adta be a férje a válókeresetet, akinek elege lett a családból, a gyerekekből, a feleségéből, akit inkább lecserélt egy jóval fiatalabb nőre. Lexa már évek óta főállású anya volt, vagyis nem volt külön keresete. Amúgy is a férje akarta így, hogy legyen háztartásbeli, ne dolgozzon. Így mikor a férj előállt a válással és közölte Lexával, hogy egy időre elköltözik – de neki kell majd elmennie, mivel az a férj háza – akkor döbbent rá, hogy egy fillérje sincs. A férje pedig nem volt hajlandó adni. Annyit mondott, hogy amíg nem talál magának és a gyerekeknek másik lakást, ott maradhatnak. Három hónapot adott Lexának. Nem érdekelte miként, csak oldja meg, lépjen le.

 

lotyo vagy anya 02

 

Nincs pénze, nincs saját otthona, viszont van két gyereke. A szülei nem élnek, a férje szüleire meg nem számíthat, mert egyébként is utálták őt, de hajlandók egy keveset adni albérletre, hogy a gyerekeknek legyen hol lakniuk. Csípős megjegyzéseket tettek Lexára, hogy véget ért az aranyélet, szerezzen mielőbb munkát.

 

 

Csak arra tudott gondolni, milyen emberekkel van körbevéve. Rendben van, hogy vele nem törődnek, nem érdeklik mi lesz vele. Dehogy az sem izgatja őket, mi lesz a gyerekekkel?

 

Egyik barátnője segített neki önéletrajzot írni, mert már tíz éve nem dolgozott. Szakmáját tekintve, varrónő volt. Számos helyre beadták a jelentkezését és addig kínjában elkezdte eladogatni a ruháit, az ékszereit, mindent, amit tudott, hogy legyen egy kis félretett pénze.

 

Az állás viszont három hónap után sem jött, a férje viszont kérlelhetetlen volt. Térden állva könyörgött neki, hogy még egy hónapot adjon neki. Akkor már úgy volt vele, bármit elvállal, csak munka legyen. Jelentkezett is masszőrnek egy stúdióba. Örült annak, hogy nem kellett hozzá végzettség, de meg volt lepve, hogy magánlakásra ment. Rövid időn belül kiderült, hogy erotikus munkára jelentkezett. Elmondták, hogy a fizetése fele a lakástulajt, vagyis a futtatót illeti, a többi az övé és annyi vendége lehet egy nap, amennyit bír. Elmondták neki, hogy egy nap akár ötven-százezer forintot is kereshet, attól függően, mit és mennyit vállal. Még az álla is leesett.

 

Kiszámolta, mennyit kellene dolgoznia, hogy vígan eléljenek a gyerekekkel. Sok pénz, de sokat is kértek tőle. Nem tudta, képes lenne-e rá. Idegenekkel szexelni és kielégíteni őket. Úgy érezte, nem veszi be a gyomra. Nemet is mondott rá. Csak kell lennie másik lehetőségnek. Csak nem kell ilyen mélyre süllyednie.

 

lotyo vagy anya 03

 

De ahogy közeledett a határidő, amitől a férjétől kapott, rá kellett jönnie, nincs tovább. Elvállalta a munkát. Akkor dolgozott, mikor a gyerekek óvodában és iskolában voltak. Sokáig úgy ment haza, hogy első dolga volt beülni a kádba és csak sírt. Esténként is álomba sírta magát, mert tudta, hogy másnap megint meg kell alázkodnia, megint kihasználják a testét és összetörik a lelkét. Hiába, hogy voltak normálisabb ügyfelei, akkor szajhának érezte magát. Minden egyes nap ott akarta hagyni. Legsötétebben óráiban azzal vigasztalta magát, hogy a gyerekeiért teszi. Meg kell keményítenie a szívét. Ne picsogjon. Hiszen ennyit megérnek a gyerekei, nem? Hát, de. Lenyelte fájdalmát, megbántottságát és tovább folytatta.

 

Két év telt el, és Lexa még mindig ezt csinálja. Már van egy csinos kis albérlete, kényelmesen fent tartják magukat és nem kell hiányt szenvedniük. Úgy döntött, addig csinálja, amíg össze nem gyűlik egy lakásra való, utána keres mást. Addig pedig kibírja. Mert tudja, miért teszi, amit tesz. A gyerekeiért.

 

Ezek után kérdés, hogy akkor is ugyanolyan lotyó, mint a többi vagy valójában a világ egyik legjobb anyukája? El lehet ítélni azért, mert a gyerekeiért képes volt arra, hogy lotyónak álljon?

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Te mit szólnál, ha megtudnád, hogy a lányod prostituált?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!