Tudom, sokakat felháborítok majd a kijelentésemmel és az életvitelemmel. De nem zavar, mert nincs miért szégyellnem magamat. Igen, én egy dögös, negyvenöt éves anyuka vagyok, akinek vannak testi vágyai és akire szerencsére igencsak buknak a férfiak. Pláne a tíz-húsz évvel fiatalabbak. Én pedig kimondottan keresem a társaságukat!

 

 

milf vagyok 01

kép: aceshowbiz.com

 

Nem zavar, ha azt mondják rám: MILF. Nem fogok arról picsogni, hogy ez mennyire sértő egy nőnek és atyaúristen, ez a taplóság, a bunkóság netovábbja és milyen megalázó kifejezést. Hahó, ez egy pornós kifejezés, amit azért használnak, mert igen, vannak szexre éhes anyukák és pasik, akik érett puncira vágynak. És akkor mi van?!

 

Mi abban a sértés, hogy akár egy fiatal férfi kíván egy anyukát? Bakker, inkább örülni kellene neki! Ez azt jelenti, hogy a férfi kívánja, szexinek tartja. Ez elismerés, egy bók, nem egy megbélyegzés. Persze azok, akik milfekre vágynak, azok főleg csak egyéjszakás kalandokat akarnak, nem többet. Talán csak ki akarják pipálni a kis listájukon az anyukát vagy egyszerűen tényleg jobban preferálják a saját korosztályuknál az idősebb nőket, amit meg lehet érteni. Elvégre egy tapasztalt nő olyan örömökben részesítheti a pasikat, amiben egy fiatal nő nem tudja. Alapból, teljesen más a két nő, érthető, hogy ennek a gondolata vonzza a férfiakat.

 

De senkit sem akarok meggyőzni arról, hogy MILF szó nem sértő. Mindenki annak könyveli el, aminek érzi. Az viszont tény, hogy én az vagyok. Egyedülálló vagyok, a gyerekem már felnőtt, rengeteg időm van és emellett igen, szexre vágyom. Márpedig, ha van rá lehetőségem, inkább választom a lelkes, tüzes fiatal pasit, semmint a korombelit, aki mondjuk formában sincs vagy fele olyan szenvedélyes. Szeretem az ifjoncokat és hála az égnek ők is engem. Márpedig ezért is dolgozom annyit a testemen. Elsősorban önmagamért, hogy jól érezzem magamat a bőrömben. Másodsorban pedig épp azért, hogy hódítsak, mert negyven fölött ezerszer jobban esik a dicséret, a bók és ha valaki úgy néz rám, hogy majd felfal.

 

milf vagyok 02

 

Úgyhogy senkit sem hajtok el azzal a neten vagy személyesen, hogy „az anyád lehetnék”. Inkább ugratom őket, hogy kis tacskók hozzám képest és lehet tudnék nekik tanítani egy s mást. Egyik sem komoly, ez nyilvánvaló. Ezek mindig ugratással kezdődnek és sokszor véget is érnek amint elhagyom az ágyukat. Ez így van rendjén. Egyelőre nem párkapcsolatot, csak szexpartnert keresek, mert tökéletesen megvagyok egyedül. Csak a szex hiányozna, de azt meg elég szépen megoldom.

 

Persze vannak, akik többet akarnak, de arra nem vagyok hajlandó. Minek adjam fel a szabadságomat egy fiatal fiúért, mikor lehet több is? Ettől biztos romlott nőszemélynek tűnik, pedig nincs ebben semmi bűnös dolog, csak kihasználom a lehetőségeimet. Szabad vagyok, jól nézek ki, és kellek a húszasoknak, meg az ifjú harmincasoknak. Nem fizetünk egymásnak. Sőt, megtiszteljük egymást azzal, hogy nyílt lapokkal játszunk, és csak összejárunk a szex élményéért. Nincs hitegetés, játszadozás, csak szex. Mindenki jól jár. Ha több nő merne így élni, a világ egy boldogabb hely lenne számukra.

 

milf vagyok 03

 

Hiszen a férfiak ugyanezt teszik. Nem is mondják rájuk, hogy „hisztisek”, meg „sárkányok” és sokuk jóval elégedettebb. Mert rendszeresen van szex az életükben. Attól még kereshetik az igazit, meg álmaik asszonyát, csak éppen addig sem élnek szűzi életet. Ezért miért kellene megvetni őket?

 

Nem mondom, hogy lehet követni a példámat, mert tudom, hogy nem mindenki képes rá és ezt tiszteletben kell tartani. De akik régóta szenvednek attól, hogy egyedül vannak, nem találnak egy normális partnert, közben ki vannak éhezve, azok igenis szánják már rá magukat arra, hogy inkább csak kalandoznak. Kalandot sokkal könnyebb találni, mint valódi szerelmet. Rengeteg egyedülálló anya van, aki küzd a párkereséssel  - már ha marad rá energiája – és közben tele van stresszel, felgyülemlett feszültséggel, amit heti egy dugással le is tudhatnának. Ha az alkalmi szexre nem ördögtől való dologra tekintenének, sokkal kiegyensúlyozottabbak és boldogabbak lehetnének.

 

Annyi jót kapok egy-egy pasitól a szexen kívül, hogy nem szégyellem magam. Csodálják a testemet, a lelkemet, emberileg is kedvelnek. Színtiszta önbizalomfürdő egy alkalmi viszony. Amióta rendszeresen élek nemi életet, sokkal kisimultabb vagyok, de esküszöm, azóta olyan, mintha minden sokkal jobb lenne. Könnyebben jönnek össze a dolgok, nem parázok annyit, nem feszengek. Kicsit olyan, mintha szerelmes lennék. A világ nem egy rossz hely, csak tudni kell élni a lehetőségeinkkel. Én azt teszem.

 

Regina történetét meséltük el.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Hová tűnt a nők önbecsülése? Mikor lett belőlük lábtörlő és szeretetkoldus?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!