Egy csodálatos történetet meséltek nekem, aminek hatására komolyan hinni kezdtem abban, hogy még léteznek csodák meg tündérmesék. Talán mégsem olyan sötét ez a világ. Egy régi munkatársam elmesélte, hogy ő tulajdonképpen hogy is jött össze a férjével, akit a lelki társának hív. Ahogy hallgattam, azt hittem eldobom az agyamat…

kalandbol szerelem 01

 

Kép: Freepik.com

 

Tipikusan love story. Sok-sok fájdalommal, nehézséggel, majd boldog befejezéssel.

 

Tina - ez persze az álneve – 28 éves korára már elszenvedett néhány csalódást. Három komoly kapcsolata volt, ebből eggyel azért szakítottak, mert az megunta, a másik kettő pedig félrelépett, a legutolsó ráadásul azután, hogy eljegyezte. Érthető, hogy nemigen maradt hite a szerelemben vagy abban, hogy léteznek még rendes pasik a világban.

 

Úgy döntött, a karrierjének fog élni – angol magántanár lett belőle – és messzire elkerüli a szerelmet. Látástól vakulásig dolgozott, vígan el élt a másfélszobás albérletében és megvolt mindene. De egy gyönyörű, intelligens, erős nőről beszélünk, akinek azért voltak egyéb igényei. Arra jutott, hogy nem kell neki pasi, meg kapcsolat, megkíméli magát a játszmáktól meg a kapcsolati nyavalyáktól és csak a szexre fog utazni. Így kapott rá arra, hogy mikor bulizni ment a barátaival vagy beültek egy bárba, onnan mindig hazavitt egy pasit. Jó pár évig tökéletesen el volt az alkalmi kapcsolatok világában. Örült annak, hogy kimondottan színes, izgalmas nemi életét élt. Persze volt néhány rendkívül pocsék szex is az életében, de utána mindig kárpótolta a sors. Gyakran mondta a párban élő barátnőinek, hogy nem tudják, miből maradnak ki, kár olyan korán lekötniük magukat, mert egy csomó tapasztalástól esnek el. Szerinte minden nőnek kalandoznia kellene pár évet, mire leköti magát. Ebben szerinte igaza van a férfiaknak, hogy nem kell mindjárt arra utazni, hogy megleljük életünk nagy szerelmét. Jó az, hogy néha csak szex van dráma meg kapcsolat cécók nélkül. De még a szingli barátnőinek is ezt mondta – akik tartózkodtak az alkalmi viszonyoktól – hogy ne a hercegre várjanak, hanem éljenek. Nincs abban ma már semmi szégyenletes, ha egy nő is csak úgy ágyba bújik valakivel. Fejlődő világban élünk, nem k**vaság az, hogy úgy tesznek, mint a férfiak, hogy azért kekszelnek, mert vágynak rá és élvezik azt.

 

kalandbol szerelem 02

 

Ráadásul Tina imádta, hogy az alkalmi viszonyok nem járnak kötöttségekkel. Akár még éjszaka vagy reggel is kirúghatta a pasit a lakásából, és ő is bármikor leléphetett. Azért néha próbálkozott nála egy-egy pasi, és volt, akit megtartott egy rövidebb időszakra szexpartnernek. De mikor úgy érezte, valamelyikük részéről kezd kötődés kialakulni, szemrebbenés nélkül kiadta a pasi útját. Tudatosan igyekezte kizárni életéből a szerelmet.

 

De 31 évesen beütött a krach. Egy lánybúcsún volt, mikor a szórakozóhelyen meglátott egy pasit, aki a barátaival volt. Azonnal megtetszett neki és úgy látta, az érzés kölcsönös. Már előre tudta, hogy meglesz az napi áldozat. Sikeresen össze is ismerkedett a nála négy évvel idősebb Lóránttal. Tapintható volt közöttük a feszültség és azonnal egy hullámhosszon voltak. Tinának az tetszett meg benne a legjobban, hogy Lóránt is bevallotta, hogy kalandozós típus. Jóformán teljesen nyíltan és őszintén beszélték meg, hogy az éjjelt szépen együtt töltik. Kötöttségek nélkül.

 

kalandbol szerelem 03

 

Igen ám és erre mondják, hogy ember tervez, Isten végez. Eltöltöttek együtt egy csodálatos éjszakát. Semmihez sem foghatónak találta Tina a Lóránttal való szexszet. Bár utána egy hétig nem is keresték egymást, de mint utóbb kiderült, a legszívesebben már másnap felhívták volna egymást egy újabb menetre. Mázlijuk volt, mert ismét találkoztak ugyanabban a szórakozóhelyen és ismét az ágyban kötöttek ki, de akkor megbeszélték, hogy ismétlem: kötöttségek nélkül, de összejárnak kufircolni.

 

Így alakult ki, hogy rendszeresen egymás ágyában kötöttek ki. Néhány hónap elteltével az derült ki, hogy egy ideje már nem feküdtek le mással, csak egymással. Ezután ellenőrizgetni kezdték egymást, hogy „Te érzel irántam valamit?” Erre a másik mindig azt felelte, hogy „Nem, csak szeretek veled kefélni.” Ez ment hónapokig, míg már egyre több időt töltöttek együtt és már telefonon is keresték egymást napközben és a közösségi felületeken is dumáltak. Valahogy leesett neki, hogy ez kezd egy kapcsolatra hasonlítani. Tina volt az első, aki behúzta a vészféket és igyekezett ismét csak a szexre szorítkozni. Akkor már jöttek a viták Lóránt részéről, hogy de mi a baj azzal, ha néha dumálnak is vagy megisznak együtt egy kávét vagy kajálnak egyet. Egyértelmű: az már kapcsolat.

 

kalandbol szerelem 04

 

Fél évnyi kínlódás után Tina eljutott arra a szinte, hogy bevallja magának, többet érez Lóránt iránt. Bevallotta neki, és kiderült, hogy Lóránt is így van ezzel. Csakhogy ez nem dobta fel Tinát, sőt, szakított vele. Lóránt nem fogadta el és hetekig traktálta Tinát, hogy ne legyen hülye, ne általánosítgasson minden pasit, ő nem fogja megcsalni, és hogy vegye észre, hogy teljesen más, ami közöttük van, mert ez komoly. Ne legyen már ilyen bolond, hogy a félelmei miatt eldobja magától.

 

Lóránt nem ment le a nyakáról és megérte kitartania, mert Tina végül beadta a derekát. Rá egy évre össze is házasodtak és azóta totális boldogságban élnek. Mind a ketten úgy érzik, hogy megtalálták a másik felüket.

 

Azért észbontó, mik derülnek ki néha az emberekről, akik a környezetünkben élnek, dolgoznak, akikkel jó barátságot ápolunk. Ki gondolná, hogy egy egyéjszakás kalandból lehet életre szóló szerelem is. Lehet, hogy ez nem egy tucat sztori és nincs mindenkinek ekkora mázlija, de hogy létezik az igaz szerelem, azt holtbiztos.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

„Mire számítottál, amikor négy órája ismerted és lefeküdtél vele?”

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!