Mióta megkezdődött a labdarúgó világbajnokság, elég sok nőnek görbült le a szája. Sőt, olyanról is tudok, akinek a kapcsolatába került, de róla majd később! Szóval minden áldott nap, délutántól estig, egy hónapon keresztül tart a VB a férfiak legnagyobb örömére és rengeteg nő annál is nagyobb bánatára. Ugyanis ilyenkor egyesek szomorú „tüneteket” tapasztalnak.

 

foci vb nok 01

 

Kép: Freepik.com

 

Hozzá kell tenni, hogy nem minden nő éli meg tragédiaként a foci világbajnokságot. Már csak azért se, mert egyes nők maguk is foci drukkerek. Vagy pedig olyan feleségek, anyák, akik akár a férjük vagy a kisfiúk kedvéért hajlandóak megnézni. Ám nagyon sok nő nem áll kötélnek, és kimondottan rosszul éli meg a vb-t. Hogy ez pusztán hiszti vagy komolyan okuk van-e rá, azt mindenki döntse el maga!

 

Több olyan nőt is ismerek, - vegyes korosztályból - akik ki nem állhatják a vb-t. Pontokba szedtük, hogy mi az, amit ilyenkor nehezményeznek.

 

Láthatatlanná válnak

 

Még a kérdés sem hangzott el, de ezt már rávágták. Legyenek akármilyen gyönyörűek vagy legyen bármilyen jó a kapcsolatuk, amint megkezdődik a világbajnokság, hirtelen láthatatlanná válnak. Hiába szólnak a párjukhoz, nem reagálnak a kérdéseikre, sem a jelenlétükre. Némelyiküknek az sem tűnik fel, ha az asszony nem tartózkodik a házban és szó nélkül eltűnik. De még félidőben sem! Teljesen bezombulnak. Volt, aki kísérleti alapon megpróbált némi „női praktikát” bevetni, és felvett valami nagyon durva extrém szerelést. Leült a kedvese ölébe, aki annyit közölt vele „Ne most cica!” a következő pedig az volt „Nem látom tőled a meccset.”

 

foci vb nok 02

 

Cselédnek nézik őket

 

Másoknak az volt a problémájuk, hogy a párjuk cselédnek nézi ebben az időszakban a párját. Ugye a pasi nem mozdulhat el a szent fotelből, illetve kanapéról, nehogy lemaradjon egy fontos pillanatról. Ellenben ott az asszony, aki úgysem nézi. „Kicsim, behoznál egy sört? De ne az elülső sorból, hanem leghátulról, ahol már tuti hideg.” Ez a mondat felvet egy némely kérdést, hogy mennyi sör lehet hűtőben és hogy nem elég, hogy hozza be, az sem mindegy milyet? Ugyanígy van ez a szotyival, a tökmaggal, meg minden mással. Csak felállni keljen.

 

Részegen jár haza a pasi

 

A megkérdezettek közül a legtöbb nőnek nem volt gondja azzal, hogy a kedvese iszik. Igyon. De mértékkel és ne este tizenegy vagy éjfél után essen be tajrészegen felkeltve a párjukat, vagy éppen a gyereket, ha nem mindjárt az egész házat, mert teli torokból ordít, amiért vesztett a csapata vagy azért mert nyert. Mindkettő hangos kiabálást eredményez. Ha nem lenne elég a zaj, akkor azzal tetézik tovább, hogy hazaviszik a róka komát, márpedig nincs is annál kellemesebb, mikor az ember arra botorkál ki nagy kómásan, hogy imádott férje a saját hányásában fekszik vagy hosszú csíkot hagyott maga után a folyosón. Ugyanis kitudja miért, de kevesen találják meg a róka koma bekvártélyozásához legmegfelelőbb lakóhelyet.

 

foci vb nok 03

 

Majmok bolygója a lakásban

 

Azért az se piskóta, mikor a munkából vagy egyáltalán bárhonnan hazaérő asszony arra lép be a lakása ajtaján, hogy vágni lehet a füstöt, üvegek és idegenek vagy jobbik esetben a párjának a barátai kiáltoznak a nappaliban. A nappaliban mintha robbantottak volna, a fele társaság részeg, a gyerek már megtanulta a legszínesebb magyar káromkodásokat. Utána meglehetősen ritkán fordul elő az, hogy a férj maga takarít fel. Előszokott fordulni, de az esetek javarészében az asszonyra marad a piszkos meló egy egész majomhorda után.

 

Megvadulnak

 

Igen, sajnos olyan beszámolókat is hallottam, hogy a férfiak ilyenkor megvadulnak. Ha nem alakulnak kedvezően a dolgok és vesztésre állnak vagy már vesztettek is, egyszerűen szétvernek valamit. Volt aki a poharat vágta a falhoz, a távirányítót csapta a földhöz és aki belebokszolt a tévébe. Azért ebben az esetben már elképzelhető, hogy nem csak úgy hisztiznek a nők, hanem tényleg érthető, ha némelyikük előre retteg a foci világbajnokságtól vagy legalábbis utálja.

 

foci vb nok 04

 

Megsűrűsödnek a veszekedések

 

Ha már csak az eddigi okokat nézzük, éppen elég akadhat a nőknek, hogy agyvérzést kapjanak, és kikeljenek magukból. Ám ha nem ezek miatt veszekednek, akkor a nyilvánvaló elhanyagoltság miatt. Bántja őket, hogy kedvesük nem foglalkozik velük vagy alig. Még egy filmnézés, mozi, séta, kis beszélgetés sem fér hirtelen az idejébe. Márpedig ha ez sem, akkor az se, hogy kivigye a szemetet, megcsinálja, amit a párja kért tőle. Ilyenkor végképp nem hajlandóak semmire, csak a foci nézésre. Tehát, valahol szolgáltatnak is vitaalapanyagot, meg a nők is keresik a lehetőséget, mert nyilvánvalóan szeretnék levezetni a feszültséget, csak nem éppen ez a jó megoldás.

 

Részegszex vagy nincs szex

 

Ha már feszültségoldás meg elhanyagoltság… szex terén két féle probléma merülhet fel. Az egyik a részegszex, amikor Sörminátor este, ellenállhatatlan sörszagával szó szerint képes levenni lábáról szíve hölgyét, hogy közösüljön vele, akik közül sokan érthető módon nem vágynak rá. A másik eset az, hogy Sörmintár eleve kikészülve jön haza vagy ha nem is ivott, de annyira fáradt lesz meló meg a meccsnézés után, hogy nem marad energiája szexelni és hoppon hagyja az asszonykát.

 

foci vb nok 05

 

Bónusz: Párkapcsolatgyilkos a foci vb

 

Csilla is azt a tábort erősíti, akik rühellik a focit, pláne a vb-t. Már kilenc éve van együtt a férjével, tehát két világbajnokságot és két Európa-bajnokság már átszenvedett a párja mellett és most elégelte meg. Az eddig leírtak mind stimmelnek nála is, és ezért is érezte úgy, hogy nem folytatja tovább:

 

Megint láthatatlanná váltam számára mióta VB van. Az se érdekli, hol vagyok, kivel találkozom és mit csinálok. Engem viszont ne zavarjon, ha részegen jön haza vagy otthon ver szét valamit, dühében, amiért gólt kaptak. És tudod, mi bosszant a legjobban? Hogy még az esküvőnkön sem volt képes sírni, de azon, hogy a k*** csapata kikapott, azon bezzeg igen! Érted ezt?! Akkor sem izgult ennyire, amikor kórházban feküdtem vakbélműtét miatt! Nekem ebből elegem van, érted? A vb-ből, az eb-ből meg az összes meccsből, amit évközben néz. Úgyhogy azt mondtam, hogy akkor most szünet és még eldöntöm, akarom-e ezek után ezt a házasságot.”

 

Mit gondoltok erről? Ez azért túlzás vagy jogos? Sajnos ilyenkor könnyen elszabadulnak az indulatok, meleg is van, stresszesek a nők és a férfiak is egyaránt. De az biztos, hogy egy működőképes kapcsolatban a felek annyira érettek, hogy képesek megbeszélni az ilyen jellegű gondjaikat és kölcsönösen megértik és elfogadják egymás álláspontját, kompromisszumokat, hogy mindkét fél elégedett legyen. Mert ha nem így van, akkor lehet tényleg hadi lábon az a kapcsolat.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Egyedül vagy? Nem para, akkor is menj nyaralni!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!