Bizonyára neked is megvan a véleményed azokról a lányokról, akiket egyesek műanyagnak titulálnak, mivel egyre kevesebb van meg a gyári kasznijukból. Műcicik, műpopsik, töltött száj, ragasztott szempilla, rajzolt szemöldök és így tovább. A legtöbbjük persze nagy büszkén jár-kel az utcán, mintha egy díva lenne, de a magánéletük meg sokuknak elég siralmas. Hadd mesélje el nektek egy ilyen plasztikcica, hogy milyen is az életük…

 

plasztikcica 01

 

Kép: youtube.com

 

Igaz, ami igaz, kevés nő van megelégedve magával és hogy amióta az ősasszony rájött miként festheti ki a csókos száját, azóta minden nő törekszik szebbnek látszani. Nincs is ezzel baj, nem igaz? Jót tesz az önbizalomnak és elősegítheti a pártalálást is. Ám amióta elkészült az első műcickó is, a plasztikai korrekciók virágkorát éljük, és ha valaki nem is teheti meg, hogy hitelre vesz magának új és húsosabb se**et, mint amilyen méretes és párnázott lökhárítója van Kim Kardashiannak is, hát akkor marad annál, hogy hetente felkeresi a kozmetikusát.

 

Persze mindent meglehet érteni. Hogy azok, akiket pici cicivel áldott meg az ég, nagyobbra vágynak, hogy igazán nőnek érezhessék magukat. Az is érthető, ha valakinek genetikailag olyan a haja, hogy nem nő meg vagy túl gyenge, nem tud hosszú hajat növeszteni, ezért műhajat rakat fel. Ezért nem szabad már az első alkalommal ferdén nézni egy ilyen nőre.

 

Az meg persze más kérdés, hogy egyesek hajlamosak picikét átesni a ló túloldalára, mint mondjuk Renée Zellweger és ha már belejött a plasztikázásba, csapassuk neki, az sem számít, hogy szegény már inkább Frankeinsteinre hasonlít. A lényeg, hogy nagyon sok műanyagszerű lányt, illetve nőt látni az utcán, a simára botoxolt pofijukkal, a felvarrt ráncaikkal és akik elől-hátul egy merő szilikoncsodából állnak. Talán még ismersz is ilyen nőt, elvégre éppen elegen vannak, hogy akadjon egy az ismeretségi körünkben és akinek óránként láthatjuk a legújabb Facebook meg Instragram posztjait.

 

plasztikcica 02

 

Azt hinnénk, hogy az életük egy leányálom, mert gyönyörűek vagy legalábbis már-már tökéletesek és sok pasi akad a horgukra. Ez bizony így is van, de az igazság az, hogy sokuk feleannyira sem elégedett magával, mint azt hisszük és nagyon kevesen élnek boldog párkapcsolatban.

 

„A legtöbb barátom és ismerősöm irigyel és azt hiszik, hogy felhőtlen az életem. Pedig az igazság az, hogy nem így van. Évek óta csak rövidebb kapcsolataim vannak, mert senki sem marad mellettem. Rengetegen ígértek már nekem szépeket, el se hinnéd, mennyit tudják törni magukat, hogy megszerezzenek. Azután jól kihasználnak miután megd**tak, eldobtak, mint egy használt rongyot. Lehet, hogy plasztikcica vagyok, de nekem is van szívem! Nem vagyok mazochista, nem azért szaladok bele ezekbe, mert erre van szükségem, hanem mert annyira szeretnék már egy normális férfit, akinek én kellek! Igen, szép akartam lenni, hogy jól érezzem magamat a bőrömben, de nem akarom, hogy csak a külsőm miatt szeressenek!”

 

Most talán azt mondod „brühühü, jaj, de tudom sajnálni”. A helyzet az, hogyha az ember megpróbál a smink és a műanyag réteg mögé nézni sokszor csak elárvult kislányokat talál. Akik rettegnek az egyedülléttől, hogy senki sem szereti őket és soha nem lesz párjuk, családjuk. Akik csak egy kis szeretetre és törődésre vágynak és ez is lehetett akár a kiváltó egyeseknél, amiért annyira kitatarozták magukat. Nem csak azért, hogy maguknak tetszenek, hanem, hogy másoknak is. Arról nem is szólva, hogy az valóban tévhit, hogy minden plasztikbaba buta. Nem mindegyiknek van káposztalé az agya helyén, akadnak okos Barbie Babák is. De sok férfit ez nem igazán érdekel, beérik a jó külsővel és egy numerával.

 

plasztikcica 3

 

Tehát igen, a cikkben megszólaló 28 éves Ramóna elmondása szerint, lehet a szépségtől szenvedni. Ő maga most szépnek érzi magát és elégedett a külsejével, de azzal egyáltalán nincs kibékülve, hogy mások irigylik, összesúgnak a háta mögött, mert butának vagy műanyagnak tartják. Eleinte tetszett neki, élvezte, nem törődött mások véleményével, mindent az irigységnek tudott be. De így, hogy nincs rendben a magánélete, nincs egy rendes párkapcsolata, az önbizalma is megingott és már zavarják az irigykedő barátok és rosszindulatú ismerősök, így elkezdtek megfogyatkozni a kapcsolatai…

 

„Nem bírom megérteni, miért nem kellek a normális pasiknak, és hogy miért mindenki csak a d*gnivalót látja bennem. Senkit sem izgat, hogy mi érdekel, mivel foglalkozom, sikeres vagyok-e a szakmámban, hogy tanult vagyok-e, csak a testem. Mindig azt hiszem, hogy a következő végre az Igazi lesz, de kiderül, hogy nem és egy újabb átverés áldozata vagyok.”

 

Mit lehet erre mondani? Hogy magának kereste a bajt, mikor túlságosan széppé varázsoltatta magát? Hogy ő választotta magának ezt az életstílust, hát akkor ne panaszkodjon? Senki sem pisztolyt a fejéhez, hogy márpedig te megfogod változtatni a külsődet! Vagy gyanakodjunk arra, hogy akarva-akaratlanul a viselkedésével azt üzeni, hogy könnyűvérű? Mindjárt rá is kérdeztem…

 

plasztikcica 04

 

„Nem hiszem, hogy könnyűvérűnek tűnök. Szerintem csak ezt akarják hinni rólam mások, hogy az vagyok, a külsőm miatt. Igen, vannak olyan plasztikcsajok, akiknek bárki jó egy éjszaka erejéig. Sok ilyet ismerek és a többségük bármit megtenne egy kis szeretetért. Én nem ilyen vagyok.”

 

Nos, bízzunk benne, hogy nem csak annyira vaksi, hogy nem látja, hanem valóban így van, bár akkor mehetne az ujjal mutogatás a „csúnya gonosz, szívtelen férfiakra”, akik kihasználják. De nekik meg minek dől be? Mert be akar neki dőlni és mert valóban sok közöttük a butácska lány, akik megfűzhetőek. Itt is ott is van egy pont.

 

Egy biztos, lehetsz szép, törekedsz rá, hogy az legyél, de sose told túl. Ugyanis sok plasztikcica megteszi és nem bír vele leállni. Olyanok lesznek, mint a bulimiások, és ocsmánynak tartják magukat, mikor már pálcikává fogytak. Az ilyeneknek csak álönbizalmuk van, azt mutatjuk másoknak, hogy mekkora egójuk van, milyen elégedettek, mert instasztárok akarnak lenni. Ám nincs valódi önértékelésük.

 

Látod, maradj inkább a természetes szépség híve, hiszen sok pasi úgyis arra esküszik!

 

Tessék, az elrettentő példák:

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Mindig kihasználnak téged? - Így érd el, hogy többé ne tegyék!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!