Evelin is kérte, hogy változtassuk meg a nevét. A cím alapján már értheted is, hogy miért. Tini korában még nem volt kimondottan tisztában a másságával, ma, a harminchoz közeledve viszont igen. Hiába, hogy egyre elfogadóbb és nyitottabb a világ a melegekkel szemben, még mindig nem annyira, hogy Evelin is felvállalja, akiről egyébként egy pasifaló jut inkább az embernek az eszébe. Egy nagyon szép, igényes megjelenésű, szexi instacica. Azt gondolhatnánk, minden nap más pasi van az ágyában. Erre tessék, valójában a nőket szereti…

 

 

leszbikus vagyok 01

Kép: videoblocks.com

 

Tiniként persze fiúzott és elég hamar el is vesztette a szüzességét. A húszas évei elején is rengeteg pasija volt, de feltűnt neki, hogy nem élvezi a társaságukat. Nem lesz boldogabb az érintésüktől, csókjuktól, nem okoznak neki fizikai gyönyört, nem tudják kielégíteni. Ellenben ha egy közeli barátnője ölelte meg, adott neki egy puszit, akkor kellemes melegségérzet fogta el. Szívesebben volt az ő társaságukban. Álmaiban gyakran a kedvenc színésznőivel csókolózott, esetleg szeretkezett, mint Angelina Jolie vagy Gal Gadot, és olyankor sokszor álmában orgazmusa volt.

 

Saját bevallása szerint azért is kedveli jobban a nőket, mert a nők eddig nem akarták kihasználni. Nemcsak a megdöntendő húst látták benne. A barátnői nem törték össze a szívét annyiszor, mint a férfiak, így kialakult benne némi ellenszenv is a férfiak iránt. Tapasztalatai alapján mindegyik csak megalázta, összetörte. Szerinte egy férfi sem tud annyira szeretetteljes, őszinte, empatikus lenni, mint egy nő. Úgyhogy tudat alatt már vonzódott a saját neméhez.

 

Ám akkor derült ki ez biztosra, mikor egy bulis éjszaka után, félrészegen a barátnője lakásán kötöttek ki, aki rámozdult. Már az első csóknál olyan érzése volt, mintha megrázta volna az áram. Olyan érzéseket keltett benne, amire egyetlen férfi sem volt képes. Rövidesen az ágyban találta magát a barátnőjével és 24 évesen végre először volt orgazmusa nemi aktus során, méghozzá egy nő által. Iszonyatosan vegyes érzelmek lettek rajta úrrá. Hogy egy nő elégítette ki, és szégyellte magát a történtek miatt, hogy élvezte, és hogy összeállt neki a kép, hogy mindig is vonzódott irántuk.

 

leszbikus vagyok 02

 

Viszont ez a sztori sem ért véget túl romantikusan, hiszen a barátnője reggel azt mondta, hogy legalább ezt is kipróbálták, jó buli volt, de elég volt egyszer. Vagyis a barátnő csupán biszex, de legalábbis egy kíváncsi lány volt. Így Evelin is elsunnyogta a dolgot, hogy igen „jó poén” volt.

 

Azóta nem leli a békéjét. Egyfelől képtelen lenne felvállalni. Nagyon sokáig még önmaga előtt is tagadta, amit azzal kompenzált, hogy még több férfival bújt ágyba, hátha valaki ki tud belőle csiholni egy kis érzést. De semmi. Ugyanúgy hidegen hagyták a testét és a lelkét. Ugyanúgy csak a barátnői társaságában érezte jól magát. Ő nem a szép, izmos, szexi férfiak után fordult meg, hanem a szép arcú, jó testű, szexi nő után. Úgy érezte, ki kell még egyszer próbálnia, hogy tudja! Hogy tutira tudja, leszbikus-e!

 

Ezért egyszer igyekezett nagyon leitatni a barátnőjét, hogy szeretkezhessen vele, aki eleinte még részegen is ágált ellene, de végül beadta a derekát. Evelin azt mondta, még jobb volt, mint az első. Még csodálatosabb, még intenzívebb, de utána még jobban szégyellte magát. Már csak azért is, mert a barátnője azt mondta, hogy ennyi tényleg elég lesz „ebből a játékból”.

 

leszbikus vagyok 03

 

Most már biztosra tudja Evelin, hogy a lányokat szereti. De esze ágában sincs világgá kürtölni. Hogy nézne rá a családja? A barátai? A temérdek férfi ismerős a neten? Meg egyáltalán a világ, ami biztosan kigúnyolná? Nem, ezt örökké titokban kell tartania! Amíg a férfiak ostromolták, élvezte a csodálatukat, közben egyre csak szenvedett, mert hiányzott neki a valódi szex, a törődés, a női érintés. Hogy valaki szeresse. Szégyenét tovább tetézte az, mikor leszbi pornóra elégítette ki önmagát. Fogalma sem volt arról, hogy miként kellene „becsajoznia” titokban.

 

Evelin kutyakozmetikus és a munkája kapcsán megismerkedett a kicsivel idősebb Ingriddel, akivel barátok lettek. Úgy vette észre, hogy Ingrid nagyon kedves vele és barátságos. Azt is hagyta, hogy néha megölelje, megsimogassa a hátát vagy a kezét. Megfordult a fejében, hogy talán ő is az. Ezért egyszer elmentek szórakozni, és annyi pia volt Evelinben, hogy felbátorodott és meg akarta csókolni. De Ingrid mosolyogva hárította, hogy bár nagyon hízelgő, ő nem biszex, és nem leszbi. Barátként tekint rá. Azt hitte, ott helyben elsüllyed a szégyenében.

Ellenben azon az éjjelen hajlandó volt megnyílni valakinek, elmesélni a történetét és azt, hogy mennyire kétségbe van esve, nem tudja, mit tegyen. Azt a tanácsot kapta, ha nem akarja, nem kell felvállalni, de legalább önmagának ne hazudjon. Akadnak ma már olyan oldalak, ahol nyugodtan ismerkedhet hasonló nőkkel, a legnagyobb titokban és a szórakozóhelyek is tele vannak biszexuálisokkal, akik legalább egy éjszakára kaphatóak, csak fel kell őket ismerni.

 

leszbikus vagyok 04

 

A tanácsot megfogadta és már be meri vallani magának. Az Ingriddel való kapcsolata még szorosabb lett, hiszen ő az egyetlen, aki mindent tud róla. Pasis kalandok híján, a csajos kalandjait meséli el neki. Bár eleinte nagyon félt kezdeményezni, és mindig hagyta, hogy őt csípjék fel a nők a szórakozóhelyeken. Már lassan ugyanannyi nővel volt, mint férfival. Csak egy nő érintése képes felvillanyozni és egy nő kényeztetése nyomán van orgazmusa. Azt is élvezi, ha ő elégíthet ki egy nőt, mindig nagy örömmel tölti el, sokkal jobban, mintha mikor egy férfit elégített ki.

 

Ugyanakkor foglalkoztatja a komoly kapcsolat kérdése is, így már bizonyos oldalakon ismerkedik más leszbikusokkal. Ezzel Evelin lelki békéje kifejezetten helyreállt, azt leszámítva, hogy a világ előtt továbbra is titkolja, és hogy ne legyen túl feltűnő, időnként lefekszik egy pasival, vagy rövidebb ideig kapcsolatot tart fenn velük, hogy ki ne derüljön a titka… a jövőbe bele sem gondol, hogy meddig akar így élni, titkolózni. Neki ez most a legkényelmesebb. Titokban leszbikusnak lenni.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Mit jelent, ha nő létedre álmodban egy másik nővel szexelsz? – Nem azt, amire gondolsz!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!