Ha azt kérdezik tőlem, hogy szerintem milyen a valódi nő, hogy néz ki, akkor röviden-tömören azt szoktam mondani: természetes. Illetve hozzászoktam tenni, hogy formás, szép idomokkal bír, ami lehet izom is (de nem túlságosan!) vagy akár felesleg és ennyi. Van formája. És ezt nemcsak én gondolom így, hanem a legtöbb férfitársam is.

 

 

plasztikcicak es csontkollekciok 01

Kép: pinterest.com

 

Úgyhogy csajok: a csontkollekciók ideje lejárt. Már nem vágynak a férfiak pici fokhagymafenékre, meg arra, hogy úgy nézettek ki, mint egy tini. Ne erőltessétek, hogy belefogyjatok az XS meg S-es ruhákba. Ha természetesen vagyok madárcsontozatúak, az megint más, annak is megvan a szépsége, mikor egy nő a törékenység látszatát kelti. De mikor szándékosan próbáltok lefogyni, az visszataszító. Amikor bele vagytok zombulva abba, hogy még öt vagy tíz kilót leadjatok. Nem veszitek észre, de ilyenkor másból sem áll az életetek csak a fogyózásból. Több ilyen kolléganőm is volt, akik heteken át kecskekaján éltek, madáradagokat ettek és valósággal sanyargatták magukat. Mikor meglátták, hogy sütit eszek vagy pörköltet, azt hittem a kajával együtt felzabálnak. Mi értelme van a szenvedéseteknek? Pláne így, hogy ma már nem divat a soványság?

 

És ne az instacicáknak higgyetek a neten, akiknek többezres követőik vannak. Igen, mi pasik is bekövetjük őket, de hiszitek vagy sem, sokszor csak röhögjünk rajtuk. Egyáltalán nem azért nézzük őket, mert beléjük vagyunk szerelmesedve, viszont iszonyat jókat mulatunk a csücsöri szájukon, meg hogy igyekeznek tökéletes képet lőni magukról. Igen, elfantáziálunk róluk szexuálisan, bevallom, legfeljebb egyszer meg is húznánk őket, de barátnőnek egyik sem kellene. Már csak azért se, mert a legtöbben jól ismerjük az ilyen lányok természetét. Nemcsak kívülről műanyagok, hanem belülről is. Ha már mindenáron kell nektek valami követendő sztár, nézzétek meg Kardashianékat. Még nekik is leesett, hogy a soványság ma már nem nyerő és felvállalják a telt idomaikat. Jó, ők meg is rágyúrtak erre és egy vagyont költöttek a tökéletes fenékre. Ez sem jó, mikor egy nő felfújatja a cicijeit vagy a fenekét. De az igen, hogy elégedettek a telt idomaikkal és bátran felvállalják a bőrhibáikat. Na, és akkor van egy csomó teltkarcsú, plus-size-os nő a világban, aki azt hiszi magáról, hogy kövér disznó és a kutyának sem kell, közben tessék, pont értük kiáltanak a pasik!

 

plasztikcicak es csontkollekciok 02

 

Mert ezt szeretjük mi pasik a nőkben. A természetes, telt idomokat. Belefér a kimunkált izmos popsi is (de nem durván, mert amikor egy nő izmosabb, mint a pasi, az már visszataszító, de legalábbis rossz érzést keltő), de az is bejövős, ha puha a popó és a csípőtökön is van egy kis fognivaló. A lényeg az anyag. Innentől kezdve már hihetetlen butának kell lenni ahhoz, hogy egy nő továbbra is csontkollekció akarjon lenni, mint ahogy azt a sok intacica is teszi. Könyörgöm, ettől lesz nő a nő, az idomoktól, a formától. A beteg vagy komplexusos férfiakon kívül nem sokan akarnak tinilány alkatú barátnőt maguknak. Nem egy lapos testű kislányra vágynak, hanem egy érett nőre. Persze más, ha egy nő nem tud hízni, de ahogy arról szó volt, ő legalább természetesen sovány. A lényeg, hogy nem kellene azt erőltetnetek, hogy mások legyetek, mint amilyenek valójában vagytok.

 

 

Ezért olyan kiábrándító, amikor akkora műszempillája van valakinek, hogy port törölhetne vele. Ugyanilyen sokkoló, mikor meglátod, hogy a nőn tengernyi vakolat van. Minek? Miért kell maszk mögé rejteni az arcukat? Értem én, hogy egyesek a bőrhibáikat akarják elrejteni, de biztos lehetne finomabban is. De azt a legrosszabb, mikor egy alapvetően szép arcot vastag sminkréteg mögé bújtatnak és ettől teljesen megváltozik a nő arca is. Talán azt gondolod, hogy ez a századik cikk, ami erről szól, de akkor gondolj bele: talán nem véletlen. Ha meg mégis azt hiszed ez kamu, mert ugyanúgy népszerűek a neten a plasztikcicák meg a csontkollekciók, akkor nézd meg kik követik őket! Egyrészt nagyon sok nő, akik azt hiszik, ezek a példamutató csajok és tőlük kell tanulni. De szegények csak bedőlnek egy hazugságnak, mert látszik, hogy egyik nő sem kérdezett meg még pasit arról, mi kell igazából a férfiaknak, különben nem pazarolnák az idejüket arra, hogy olyanokat koppintsanak, akik pont nem kellenek.

 

plasztikcicak es csontkollekciok 03

 

Bárcsak belátnátok, hogy a műanyag- meg az iskolástest már nem nyerő. Nektek is könnyebb lenne, meg nekünk is. Könnyebben találhatnátok párt magatoknak és hamarabb helyreállna az önbizalmatok. Mert semmi kétség afelől, hogy egy-két mutatós pofi meg önjelölt instasztár miatt hiszitek kevesebbnek magatokat. Valamiért azt gondoljátok, hogy ez kell a pasiknak, közben mondom, legfeljebb egy alkalmi szexre, semmi többre. Leszámítva egy-két olyan pasit, akinek csak a külsőség számít, hogy „jól nézzen ki” a nő, de belülről felőle akár rohadhat is. Az nem társra vágyik, csak egy gumibabára. Ilyen is van, el kell fogadni, de ez akkor sem az átlag. Nagyon sok pasi igenis társat akar.

 

Most komolyan, gondoljatok bele, kinek kellene egy nő, akin nincs semmi igazi? Aki örökké a külsejével van elfoglalva meg kalóriákat számolgat? Miért kellene valaki, aki nem tud elindulni otthonról úgy, hogy nincs rajta egy kiló smink és aki napi tíz szelfit tol fel magáról a netre? Tényleg azt hiszitek, hogy ez kell a férfiaknak? A tini fiúknak lehet, de nem egy igazi férfinak. Ők nőkre vágynak, nem egy modellre meg kiállítási tárgyra.

 

 

Tessék, újra el lett mondva, mi kell a férfinak, a kezetekbe lett adva az útmutató. Ha ezután sem éltek vele, az már a ti bajotok! Szakadjatok le végre az instáról meg a közösségi oldalakról, beszélgessetek érett férfiakkal és álljatok már le az önsanyargatással. Legyetek önmagatok! Hiszen ami még igazán bejön a pasiknak, az a kisugárzás. Ha te szépnek, kívánatosnak, szexinek érzed magad, mi is annak fogunk látni!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Lehet, hogy plasztikcica vagyok, de nekem is van szívem! ...

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!