Mikortól lesz valaki szexi lány? Attól, hogy olyan tökéletes a teste, hogy majd lemállik tőle az arcom, ha ránézek? Attól, ha olyan gyönyörű az arca, hogy a Sixtus-kápolnában a falon lenne a helye? Vagy nem is inkább a külsőben, hanem a belsőben keresendő? Mint például amikor valaki szépnek, szexinek tartja magát és úgyis viselkedik? Az igazán nagy kérdés pedig az, hogy egy ilyen nő mindent megengedhet magának? Ugyanis tudjuk jól, hogy sokuknak bizony túl sok jutott önbizalomból… ami mikor is válik egoizmussá?

 

szexi lany 01

 

Kép: Freepik.com

 

Szinte biztos, hogy neked is van egy ismerősöd. Egy túl szexi lány. Aki még női – nemhogy férfi – szemmel is észbontó. Vagy annak hiszi magát…

 

Ráadásul kifejezetten határozott, érezhetően dúskál az önbizalomban, meg van elégedve önmagával és roppantul céltudatos is. Sőt, talán még karizmatikus is. Az a fajta, amelyiknek nem kell jelentősmértékű erőfeszítéseket tennie, mert minden ajtó kinyílik előtte és gyakran hullnak ölébe a dolgok. Ugyanis a világ valamiért szépségközpontú és megbabonázva támogatják a szépséget. Jó, tegyük hozzá, főleg a férfiak. Nem csak akkor, mikor kinyitják előtte az ajtót vagy előre engedik a sorban, hanem amikor elnézik, hogy kevesebb pénz van nála, sőt mi több, egyesek még a mosolyukkal is képesek fizetni. Mikor elég bedobni a cukiságukat vagy kicsit kidomborítani magukat az interjún és megkapják az állást vagy az előléptetést, mert ügyesen tudják dicsérni a főnököt meg lazán tudnak jópofizni vele. Amikor megeresztenek egy-két kamu könnyet és elnézi a rendőr a gyorshajtást. Szóval látszólag úgy fest, egy szexi lány: mindent megtehet. Kivéve az, amelyik csak hiszi magáról, mert őt valószínűleg gyakran fog koppanni, de majd rá fogja arra, hogy biztos szúrta a másik szemét a szexisége vagy pasi esetén megijedt tőle…

 

szexi lany 02

 

Persze lehetne erre azt mondani, ha megteheti, hát miért ne, jó neki. Csakhogy az is érthető, ha egyeseket inkább ez halálosan bosszant. Hogy a szexinek minden tálcán kínálódik fel. Főleg pasikból. Nem valószínű, hogy sokáig kell egyedül telesírnia esténként a párnáját, mert bármikor találhat valakit. És itt jön képbe az, amikor egyes csibék szemrebbenés nélkül ki is használják a lehetőségeiket. Legyen bármily meglepő, de vannak olyanok is, akik nem akarnak előnyökhöz jutni a külsejük által, de megvakítani mégsem vakíthatják meg az embereket…

 

Úgyhogy mi a helyzet azokkal a túl szexi lányokkal, akik hetente törik össze férfiak szívét? Lefekszenek velük, kihasználják azokat, akik beléjük szerettek, majd eldobják őket, mint egy rongyot, amikor megunták és elhasználták? Akik tudatosan jutnak előnyökhöz a szépségüknek köszönhetően. Ők mégis, meddig mehetnek el? A helyzet az, hogy sokuk önbizalma már túlmutat az egészségesen és annyira el vannak telve a szépségük nyújtotta sikerektől, hogy az egekig magasztalták magukat, meg persze mások is. Őket nem untatja mások csodálata, áradozása a szépségéről, és szerelmi vallomása, hanem hizlalják a májukat. Aztán jössz te, aki megpróbálnád mondjuk az ilyen barátnődet, ismerősödet lerántani a magas lóról és mit kapsz cserébe? Hogy féltékeny vagy. Igen, egy féltékeny liba, mert ő szebb nálad, te meg csúnya vagy. Ő sikeresebb, többre vitte, van pasija (vagy bármikor szerezhet), te meg egy szerencsétlen félnótás vagy. A büdös életbe nem fog hitelt adni a szavaidnak (kivéve, ha történik valami csoda vagy brutál csalódás és észbe kap) és igenis azt fogja mondani, hogy egy irigy kutya vagy.

 

szexi lany 03

 

Hiába, hogy valóban szemét módon bánik a pasikkal, hogy mindenkit kihasznál és az alattvalójának néz. Hiába, hogy olykor valóban kicsit több rajta a smink, mint kellene és hogy sok lesz már a mindennapos szelfikből a közösségi oldalakon, amiket felnyom magáról, hogy újabb adag csodálatadaghoz jusson. Hiába, hogy mégsem olyan okos és kilóg a kapanyél a szájából vagy olyan trágár és visszataszítóan beszél, hogy még egy kocsis fülsértőnek érezné. Ő akkor is tökéletesnek gondolja magát mert ezt a visszaigazolást kapja a környezetéből. Hiszen a pasiknak, a barátoknak fel sem tűnik, amit csinál, sem az apró kis tökéletlenségei, mint mondjuk, hogy nem tud viselkedni. Azért, mert annyira el lettek bolondítva vagy mert nem akarnak neki ellentmondani, félnek, hogy elveszítik a szép nőjüket vagy a barátnőt, aki pasit vagy más előnyöket szerezhet nekik.

 

Mikortól mondjuk azt valakinek, hogy szálljon magába? És biztos azért mondjuk, mert zavaró, amit csinál, mert komolyan sok vagy mert valóban irigyek vagyunk rá? Fosszuk-e meg az önbizalomtól azt a fajta szexi lányt, amelyik csak hiszi magáról, hogy az, de így legalább boldognak érzi magát?

 

szexi lany 04

 

Igazából mindkettőnek szóvá lehet tenni. Amelyiknek van agya és nem csak felmosólé van a fejében, az felfogja fogni és visszavesz. De az intelligencia nélküli vagy már az intelligenciát is legyőző önhitt, egoista szexi lány úgy sem fogja felfogni. Annak tépheted a szádat, a saját igazát fogja mondani. Az ilyet jobb is elengedni, mert az igazság az, hogy a szexi lányok csillaga sem ragyog örökké. Egyszer valaki összetöri őket alaposan vagy a nagy önbizalomban eleresztik magukat és szertefoszlik a szexiségük. Esetleg sikeresen elüldözik a szeretteiket, azokat is, amik mondjuk még azelőtt is velük voltak, még mielőtt szexcsillaggá nőtték ki volna magukat és egyedül maradnak. Jusson eszedbe ez, amikor a legszívesebben képen törölnéd a barátnődet mert olyan idegesítő. Ha úgy érzed, nem tudod szívből támogatni, ne tedd mert abba csak belegebedsz. Inkább reménykedj abban, hogy mielőbb észhez tér!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Megvetni való vagy szexszimbólum? Miért csináltat magának szilikonmellet?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!