Négy év bőven elegendő ahhoz, hogy szétbarmoljunk egy kapcsolatot, de túl sok ahhoz, hogy a saját piszkunkban tipegjünk. Merthogy sokszor ezt tesszük. Beleszarunk, belerondítunk a kapcsolatba, és ha feltűnik, ha nem, de benne maradunk, hogy aztán évekkel később mikor már teljes a boldogtalanság, akkor döbbenjünk rá, hogy elcsesztük. Fruzsinak is négy év után esett le, mit rontott el, de addigra késő volt…

 

megoltem a pasimban a ferfit 01

 

Kép: pinterest.co.uk

 

Mire fáj a legtöbb nő foga? (A gyűrűn kívül). Szerelemre, hűségre, megbecsülésre. Hogy a párja imádja őt, érte lélegezzen, hogy soha másra rá se nézzen és fontosnak érezhessék magukat mellette. Azt is tudjuk, hogy minden párkapcsolat kétemberes és tenni kell azért, hogy működjön. Rengeteg eszköz és lehetőség áll a rendelkezésünkre, mégis sok nő – ahogy Fruzsi is tette – a következő eszközöket választotta:

 

  1. 1. Keményen küzdött azért, hogy szép és szexi legyen, vagyis a külsejével próbálta maga mellett tartani kedvesét.
  2. 2. Mindent bevetett az ágyban, amit csak lehet, szóval szexuális befolyással is élt.
  3. 3. Magára vállalta a tipikus női feladatokat: mosott, főzött, takarított, zoknit stoppolt, hogy ettől tűnjön remek feleségalapnak.
  4. 4. Megpróbált olyannak mutatkozni, amiről úgy hitte, bejövös a párjának: mindenre kapható, intelligens, laza, mindent megenged a pasinak.

 

megoltem a pasimban a ferfit 02

 

Fogalmazzunk úgy, hogy egyes nők teljesen alárendelik magukat a pasijuknak. Nem mindenki teszi tudatosan, de van, aki szándékosan gyúr erre.

 

Miért hiszik azt, hogy ez beválik? Mert az anyáik ezt tanították neki, esetleg a korábbi csalódásaik, vagy mert azt kalkulálták ki az agyukban, hogyha egy pasi maximálisan elégedett és boldog, nem fog más bugyi után nézni. Ezért kell mindent… de igazán mindent megtenni a pasiért!

 

A kérdés pedig az: Lehet-e hosszú távon izgalmas, kielégítő, boldogító egy olyan nő, akitől mindent megkap a férfi? Aki mindig csak igent mond?

 

Ez az a kérdés, amit Fruzsi nem tett fel magának és a párja szolgája, cselédje, házi kurvája lett. Eleinte fel sem tűnt neki, mert akkora volt a szerelem. Úgy érezte, bármire képes Ádámért, és bármit megtenne érte.

 

De mikor elmúlt a rózsaszínköd, az egybeolvadt maszlagban kezdte visszanyerni önmagát, rájött, hogy sokszor bólintott rá olyanra, amit igazából nem akart. Nem vágyott ő anális közösülésre, hogy a pasija heti egyszer totál részegen járjon haza és buliba is utált vele menni. Gyakran zavarta, hogy Ádám nem csinál otthon semmit, még a szemetet is képtelen levinni, és hogy kevesebb minőségi időt tölt vele, mert folyton a telefonját vagy a laptopját nyomkodja.

 

Miután rájött, hogy nem csak Ádám fontos, hanem ő maga is, igyekezett szóvá tenni mivel elégedetlen, de valószínűleg olyan lehetett, mint elefántnak az egércincogás és mire bedühödött volna, mindig megszólalt benne a vészjelző: Basszus, ha ezt így folytatom, elfog hagyni!

 

megoltem a pasimban a ferfit 04

 

Vagyis lemondott arról, hogy őszinte legyen és megpróbáljon olyan kapcsolatot kialakítani, ami kevéssé lenne egyoldalú.

Végül valamiféleképpen beletörődött a szituba és egy idő után annyira elkezdte megszokni a szerepét, hogy megszerette. Szerette annak a gondolatát, hogy azt hiszi, ettől boldog a párja és szereti.

 

Egészen addig, míg Ádám egyszer haza nem jött azzal, hogy szakítani akar. Nagy volt a felháborodás, mégis miért, hiszen mindent megkap, semmi oka panaszra, mégis miért kellene neki más nő?

 

„Hát pont ez a baj! Hogy mindent megkapok!” – idézte Fruzsi Ádám szavait, akiből kibukott, hogy számára dögunalom a kapcsolat. Nincs miért, kiért küzdenie, nem kell erőfeszítéseket tennie, nincsenek kihívások, mert minden jó, amit ő csinál. Mindent megkap, amit kér. Szerinte ezért nem is veszekedtek szinte soha, mert Fruzsi már a vita elején megadta magát és sosem állt ki magáért.

 

megoltem a pasimban a ferfit 03

 

„Nem minden pasi vágyik erre, nekem nincs szükségem egy házi szolgára!” – ez a mondat különösen szíven ütötte Fruzsit, hiszen éveken át azt hitte, pont erre van szükség ahhoz, hogy megtartsa szerelmét. Erre kiderült, hogy végig rosszul csinálta.

 

Talán most a padlón keresed az alsó állkapcsodat. Hihetetlen, mi? Ha túl jó vagy egy pasinak, az sem jó, ha meg nem vagy elég készséges, házias, akkor az a baj? Az igazság az, hogy ez minden férfinél más. Van, akinek tényleg egy házi cseléd – házi kurva kombó a nyerő. Másnak viszont azt, hogy igazi férfi lehessen, akinek törnie kell magát a kapcsolatért, de legalábbis attól érzi jól magát, ha „emberére” akad. Ráadásul vannak gyurmapasik, akiket eleve el lehet rontani azzal, ha túlságosan kiszolgálják, mert beleszoknak a jóba, és később meg világi nagy disznók lesznek és szarnak bele a kapcsolatba. Jó, hogy kedvezni akarunk a pasiknak és megnyerni őket, megszeretetni magunkat, de ha még valóban boldogak is vagyunk a házi tünci szerepünkben, akkor is érdemes néha visszafogni magunkat, mert pillanatok alatt természetesnek vehetünk dolgokat. Ami meg természetes, azért miért keljen küzdeni?

 

És tartsuk szem előtt… nem minden férfi egyforma!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Ne kényeztesd el túl hamar a pasit, mert lőttek a megbecsülésednek

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!