Láttad a képet? Mennyire találtad szemrevalónak a tetovált férfit? Pontosabban Dwayne Johnson színészt. Ha azért egy pillanatra megakadt a tekinteted és nem kezdtél el rajta szörnyülködni, mint a nagyid, hogy „Úristen, hatvan évesen, hogy fog kinézni a ráncos bőre” és nem is álltál neki poént gyártani arról, hogy bemegy a vízbe, és lejön róla a színes festék, akkor valószínűleg jó esély van arra, hogy megragadta a tekintetedet. Mert vonzó. Baromi szexi. Talán magad sem érted miért…

 

tetovalt pasi 01

Kép: pinterest.com

 

Induljunk ki abból, hogy a legtöbb nő egy erős, védelmező, biztonságot nyújtó lovagra, illetve jegesmedvére vágyik. Vagyis az alacsony, majdnem csont és bőr testalkat, a csupasz arc, nem biztos, hogy felébreszti benned az ősasszony vágyakat, hogy „jerr, te izzadt szőrős állat, tégy magadévá”. De esetleg mikor meglátsz egy izmos, szépen kimunkált testet, szakállal, de legalábbis borosta fedte arcot, lehet, nem az jut majd eszedbe, hogy „de szép kisfiú”, hanem pillangók kezdenek röpködni majd a pocidban vagy előtör belőled a férfifaló ruhaszaggató démon.

 

Ugyanez történhet akkor is, amikor tetovált férfit látsz. Megnyalod a szád szélét. Hogy miért? Mert férfias. Illetve köze lehet ahhoz, hogy a nők nem csak hercegekre meg grizzly medvékre vágynak, hanem rosszfiúkra. Márpedig a legtöbb rosszfiúnak tetoválása van. Meg huncut vigyora, magabiztossága, árad belőle a misztikum, a sötét és csábító erő. Akivel a nő kiélheti a legmocskosabb vágyait, mert bárki bármit mondjon, még szende szűz Hófehérkének is vannak piszkos vágyai.

 

tetovalt pasi 02

 

Hiszen mit üzen egy tetoválás? Egy tetovált férfi? Azonkívül persze, hogy maguk a tetkók sok mindent elárulnak az adott férfiról, hogy mit szeret, miben hisz és így tovább. De ha ettől eltekintünk, hogy egy tetovált férfi a tetkóin keresztül akár nyitott könyv is lehet, azt is üzeni (legalábbis abban az esetben, ha nem csak egy picurka minta villog a vállán) hogy ez az ember erős. Akár acélosan izmos, akár kevéssé, de kibírta, hogy tűvel csikorgassák a bőrét. Ergo bátor és erős, és ez a kettőség az, amire a nő ösztönösen vágyik egy férfi mellett. Ugyanakkor azt is üzenheti, hogy ő egy határozott ember, konkrét véleménye van. Ha olyan helyen van a tetkója, ahol lehetetlenség eltakarni, mondjuk nyak, kézfej, vagy 0-24-ben hirdeti, mert csak izomtrikót hajlandó felvenni, akkor ő ráadásul egy büszke, szabadszellem is, egy kissé talán lázadó is, akit nem izgat, hogy mások mit gondolnak róla. Kimondottan domináns, azt az érzetet kelti a környezetében, hogy az ilyen ember tudja, mit akar. Itt egy kicsit megint visszakanyarodtunk a rosszfiúhoz.

 

De érted, hogy ő nem másoknak, hanem önmagának akar megfelelni. Ki akar tűnni az átlagból és lássuk be, bár rengeteg tetovált férfi van, de ők valóban mások. A tetoválásuk egyedivé teszi őket. Márpedig egy ilyen férfi igenis sok nő fantáziáját és hormonháztartását is megmozgatja.

 

tetovalt pasi 03

 

Mindennek a tetejében tudományosan igazolható, hogy a nők valóban vonzódnak a tetovált férfiakhoz! Lengyel szakértőknek sikerült bebizonyítaniuk, hogy a nők többsége igenis izgatónak találja a kipingált férfi testet. Ugyanakkor állítólag ezzel együtt a bizalmatlanság is magas velük szemben, mert sokszor a tetovált férfiakhoz az agressziót és erőszakot is társítják. Vagyis ha hosszú távra nem is, de az biztos, hogy sok nő benne lenne egy-egy alkalmi gyengéd erőszakban, egy vad és forró éjszakában egy tetovált férfival.

 

Persze párválasztásnál – főleg, hogy a nők többsége még mindig hosszú távban gondolkodik – nagyon sokat számíthat az, hol van a tetoválás, mennyire feltűnő helyen, egyáltalán mit ábrázol, és hogy inkább művészi vagy inkább gagyi. Ezek mid-mind befolyásoló erővel bírnak. Bár ahogy már szó volt róla, ha egyéjszakás kalandról lenne szó, abban vígan benne lennének a nők.

 

tetovalt pasi 04

 

Fejben még azok is, akiknek párjuk van. Mert, ahogy a párban élő férfiak is megnéznek más nőket, úgy a nők is megteszik ugyanazt. Ahogy mondani szokás, nem vakságot fogadtak egymásnak a párok, meg hogy „nézni szabad, de fogni nem”. Tehát még egy tíz éve boldog házasságban élő nőnek is lehetnek a gyengéi a tetovált férfiak még akkor is, ha a férjén egy árva tintapaca sincs. Nagyon sok ilyen van és ennek okát már előbb tárgyaltuk, hogy sokan megbízhatatlanságot és kockázatot társítanak a tetovált férfiakhoz. Még szerencse, hogy az elalvás előtti álmodozás nem jár kockázattal…

 

Persze, ha te egy konzervatív nő vagy és még álmodozni sem vagy hajlandó tetovált férfiakról, akkor te valószínűleg teljes mértékig elutasítod a tetoválást. Ám ha nem ilyen fajta vagy, sőt, világ életedben szemrevalónak találtad az olyan férfiakat, mint David Bechkham vagy Robbie Willams, akkor valószínűleg szívesen eltöltenél egy szenvedélyes éjszakát egy tetovált férfival. Akár bevallják, akár nem, de nem tulajdonképpen nem is kell, elég az, hogy ők jól érzik magukat este egy kád forró habos vízben áznak, és közben arról álmodoznak, hogy rájuk nyit egy tetovált férfi és becsobban melléjük, hogy olyan örömökben részesítse őket, amitől ketté áll a fülük…

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Olyan kicsi van neki, hogy azt hittem elsírom magam! – Akkor mégis a méret a lényeg?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!