Amennyire szeretjük, annyira gyűlöljük is a rosszfiúkat. A jóképű, jó testű, de ugyanakkor nőcsábász férfiakat, akik előbb-utóbb összetörik a szívünket, mert szó nélkül lelépnek, egyik napról a másikra beközlik, hogy nem szeretnek és holnap már más nővel látják őt vagy eleve soha nem is szerettek bennünket, csak a testünkre pályázták. De egy pillanatig sem gondolhatjuk, hogy csak a férfiak között akadnak rosszfiúk, de nem ám. Vannak vérbeli rosszlányok is, akik meg férfi társaink szívét döfik át a magas sarkújukkal.

 

 

rosszlany 01

Kép: prozeny.blesk.cz

 

Szegény Erik. Egy intelligens, jó egzisztenciával rendelkező 31 éves informatikus. Ő aztán már tényleg megjárta a nőkkel a hadak útját. Vele beszélgettem a korábbi rosszfiús cikkemről. Azt kérdezte, hogy ugye nem hiszem, hogy csak a srácok lehetnek a rosszak, a lányok meg angyalkák? Nem hiszem, hanem tudom, hogy a lányok is tudnak rosszak lenni. Az ő sztoriját is ismerem és elmesélem nektek az ő szavaival:

 

„Mindig is az a fajta régivágású srác voltam, aki elsősorban egy boldog párkapcsolatra vágyott. Sosem a szex volt az elsődleges. Azzal úgy számoltam, hogy az a boldog párkapcsolat kiegészítője. Anyám úgy nevelt, hogy tiszteljem és becsüljem a nőket, mert a szívüket-lelküket odaadják a férfinak. Szegény csak azt nem mondta, hogy nem mindegyik nő ilyen. Mindenesetre eldöntöttem, ha megtalálom a kedvesemet, akkor a tenyeremen fogom hordozni. Feleségül veszem és boldog családi életet fogunk élni, amilyen az enyém is volt.

 

Először 16 évesen lettem szerelmes az évfolyamtársamba, Annába. Nagy szerelem volt az. Imádtam őt. Az összes zsebpénzemet és a diákmelóval megkeresett pénzemet ráköltöttem. Két évig jártunk, majd a bankett napján közölte velem, hogy nem tart velem. Az új pasijával megy szórakozni. Azt hittem, viccel. De nem. A csávó jött érte kocsival és a fickó lehetett vagy 30. Ezután egy évig nem volt senkim, tisztára bele voltam betegedve a csalódásba. Ám a fősulin megint szerelmes lettem, méghozzá az osztálytársamba. Annyira gyönyörű volt Rebeka, ő volt nekem a femme fatale-om. Mázlistának éreztem magamat, amiért az én barátnőm. Boldogan segítettem neki megírni az esszéit, a beadandóit. Hoztam-vittem kocsival a suliba és természetesen neki is igyekeztem lehozni a csillagokat. Aztán egy szép napon, minden előzmény nélkül közölte, hogy vége. Még csak nem is veszekedtünk előtte. Csak közölte, hogy más kell neki a suliból és különben is, soha nem volt belém igazán szerelmes.

 

rosszlany 02

 

El se akartam hinni. Iszonyú sötét gondolataim támadtak. Nem létezik, hogy megint így bepaliztak. Pedig nem is az volt életem legrosszabb élménye, annak ellenére, hogy akkoriban azt hittem, hogy az a legszörnyűbb dolog, ami történhetett velem. De még az iskolás éveim alatt megismerkedtem Bettivel, az egyik iskolai haverom hozott vele össze egy újabb év elteltével. Nem terveztem, hogy belé szeretek. Úgy voltam vele, hogy csak szex. Ám néhány hónap után mégiscsak sikerült belezúgnom. Erre nem kiderült fél év után, hogy közben folyamatosan csalt a haverommal is, aki összehozott bennünket?! Könyörgött, hogy fogadjam vissza és soha többé nem tesz ilyet. Azzal jött, hogy én hanyagoltam el, hogy túl sokat tanulok, nem járok vele eleget bulizni. Én hülye hittem neki és visszafogadtam. Még a haveromnak is megbocsátottam. Néhány hónnappal később ő dobott ki a vizsgák után.

 

Szerencse, hogy vége lett akkor az iskolának, különben nem tudtam volna befejezni. És akkor még mindig nem ért véget a pechszériám. Mert minden igyekezetem ellenére megint szerelmes lettem. Nem tehetek róla, szeretni akarok, vágyok egy igazi társra. Csakhogy az sem Laura volt, pedig vele is két évig voltam együtt. Belementem mindenbe, amit csak akart, nem tudtam neki nemet mondani. Az lett a vége, hogy közölte velem levélben(!), hogy nagyon jól érezte magát velem, de újra szabad a volt pasija, aki megkereste őt és szeretne vele együtt lenni. Mellettem sem felejtette el soha én csak arra voltam jó, hogy ne legyen egyedül és legyen kivel vigasztalódnia. Viszont a százezres kölcsönt, amit az anyjának adtam, nem tudja visszaadni, bocsássak meg neki.

 

Szerinted nem fordult meg a fejemben, hogy eret vágok magamon?! Hogy lehetek ilyen szerencsétlen? Miért mindig a rosszlányokba szeretek bele? Most is, legutoljára a srácokkal voltam egy bárban, összeültünk egy lánytársasággal és rám startolt a legszebb. Mi lett belőle? Felvittem a lakásomra, szexeltünk, megvallottam neki, hogy mennyire tetszik és reggel, mire felébredtem, lelépett a pénztárcámmal meg az első fizetésemből vett méregdrága Tissot órámmal.”

 

rosszlany 03

 

Erik csak egy a sok férfi közül, aki áldozatául esett a gyönyörű, karizmatikus, de igencsak romlott lánynak. A nők ugyanúgy képesek fegyverként használni a testüket. Jól tudják magukról, hogy szépségükkel bármit elérhetnek egyeseknél. Kiválóan értenek a manipulációhoz, tudják kinek és mit kell mondani ahhoz, hogy ingyen italt kapjanak vagy pénztárcák nyíljanak meg előttük. Merthogy a legtöbb rosszlány a rosszfiúkkal ellentétben nem szexre vágyik. Hiszen egy szexi, de számító, ravasz nő jóformán akármelyik férfi fejét eltekerhetné, ha mondjuk egy szexistennel akarna ágyba bújni. A legtöbb rosszlány a pénzre, ékszerekre, ruhákra, mindenféle ajándékra hajaz. Képesek hosszú távon is belemenni egy kapcsolatba azért, hogy előnyökhöz jussanak. Úgy vannak vele, hogy a szépségükért és egy kis szexért cserébe, meg a megfelelő szavak elsuttogásával bármit elérhetnek. Ahogy az Erik esetén is kiderült.

 

Lehetne mondani, hogy az említett nők fiatalok voltak és bohók. Bontogatták szárnyaikat, tesztelték hatalmukat, de ez nem mentség. A megcsalásra, a szándékos átverésre nincs mentség. Különben is, úgyis tesztelhetnék hatalmukat, hogy meddig mehetnek el, hogy közben nem okoznak lelki vagy akár anyagi kárt másnak. Persze nem biztos, hogy mindegyik ennyire célzottan gondolta végig a dolgokat. Talán csak kapóra jött nekik Erik. Pótléknak, vigasznak és menet közben jöttek rá, hogy még mennyi előnyük származhat egy szerelmes férfiszívből.

 

rosszlany 04

 

Vagy valójában Erik is a hibás? Mert vak volt? Bűnös, mert a szerelem, a kapcsolatba vetett hit és remény elvakította és nem akarta meglátni a barátnői valódi arcát? Vagy egyszerűen csak befolyásolható, átverhető? A rosszlányok ilyen hihetetlenül tehetségesek, hogy tudják, kire kell ráreppenni, ki a bepalizható vagy a férfiak a jóhiszeműek, akiket átvernek? 

 

A tipikus rosszlányok a saját érdekeiket helyezik előtérbe. Önzők és nem szívbajosak mindent elkövetni azért, hogy elérjék, amit akarnak. Sokukban nincs tartás, becsület, tisztesség, ahogy Erik esetén láthattuk. Utána pedig egy napig nincs lelkiismeret-furdalásuk, hogy összetörtek egy vagy éppen hat férfi szívét vagy kisemmizték őket. Hiszen van egy náluk is jobb, miért ne azt választanák?

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Hogyan ne őrülj bele abba, ha egy tipikus rosszfiú a pasid?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!