Még mindig izgatja a férfiak fantáziáját a kérdés: mit akar a nő? Ki számít nekik jó pasinak? Ki mellett hajlandóak megállapodni? Ez egyáltalán nem rejtély. Összeszedtük azokat a tulajdonságokat, amiket a legjobban értékelnek a nők egy férfiban. Ha ezek megvannak bennük – legalábbis minél több – annál nagyobb az esélye a pasinak arra, hogy rövid időn belül párra talál. Kivéve persze, ha őt nem sikerül meghódítania a hölgynek.

 

mit keres a no a pasiban 01

kép: videohive.net

 

Persze, minden nő más és más, úgyhogy a lista nem a 10 parancsolatként működik. Előfordulhat, hogy az egyik pont nem jön be egy nőnek vagy nem tartja lényegesnek. De a legtöbb igenis arra vágyik, hogy ez a 9 tulajdonság meglegyen a kedvesében, illetve jövendőbelijében. Nyugodjanak meg a kedves férfi olvasók, nem kell pánikba esni, ezek egyáltalán nem irreális elvárások.

 

Hiszen, miért lenne olyan irreális az, hogy egy férfi legyen férfias? Igen, még mindig az igazi férfi a nyerő a hölgyek körében. Szeretnék magukat biztonságban érezni magukat a párjuk mellett, aki egy erős, vezető egyéniség, de legalábbis kellően határozott. A határozottság azért is fontos, mert nem szeretik a nők, ha egy férfi lusta, döntésképtelen és még inkább: nincsenek elképzeléseik a jövőre nézve. Szeretnék tudni, mire számíthatnak, hogy játszik-e a kapcsolatukban a házasság meg a családalapítás. És egyáltalán: roppant imponáló a biztonságra szomjazó nőknek, ha a férfinak vannak céljai és nem csakúgy a mának él.

 

Ezek többsége mind-mind olyan képességek, amiken egy pasi fejleszthet, ha úgy érzi, nem tökéletes benne. De különben is, a nők nem a tökéletes férfira vágynak, hanem számukra a lehető legideálisabbra.

 

mit keres a no a pasiban 02

 

Márpedig ez az „ideális” férfi, hajlandó rájuk odafigyelni és ápolni a lelküket. Kellően empatikus. Mutatkozzon megértőnek. A nők számára kimagaslóan fontos, hogy a párjuk ápolja a lelküket és legyen nyitott a mély beszélgetésekre. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy minden áldott nap lelkizni meg terápiázni kell velük. De szeretik, ha beszélgetnek, megvitatják a napjukat, a kedves érdeklődést mutat a helyzetük iránt. És igen, hetente egy-két alkalommal lehetne beszélni a lelki dolgokról.

 

De ha már lelki dolgok, a nőknek nem elég az, hogy ők megnyílhatnak. Szeretnék, ha a kedvesük is nyitott lenne. Nemcsak a kalandokra, a változásokra, hanem olyan szinten is, hogy megosztják velük a gondolataikat, érzéseiket, vágyaikat. Ettől nem fogják gyengének találni a férfit, pláne férfiatlannak. Sőt, csak nő a szemükben az a pasi, aki képes néhanapján nyíltan beszélni az érzéseiről vagy éppen a múltjáról.

 

Talán az eddig leírtakat tekintve úgy látod, van, ami megvan benned. A többin talán még agyalsz, hogy mennyire változtass magadon. Hidd el, nem az a cél, hogy teljesen megváltozz, olyan légy, aki nem te vagy. Nem kell megerőszakolnod magad. De jó, ha rugalmas vagy és hajlandóságot mutatsz arra, hogy nyiss a nők igényei felé. Ez egy nagyon hasznos és értékes tulajdonság, ahogy a kompromisszumkészség is. Bizonyára sokszor belefutottál abba, hogy a nők alapelvárásai közé tartozik, hogy a férfi romantikus legyen. Valóban, ez nagyon sarkalatos pont a nők számára. Szeretik, ha a férfi többféle módon is ki tudja mutatni a szerelmét időnként, romantikus gesztusokkal, meglepetésekkel és akár azzal, hogy néha-néha megnéz vele egy romantikus filmet. Ha nincs túlságosan ellenedre, érdemes lehet ennek eleget tenned, és akár azt mondani a kedvesednek, hogy jó, megnézel vele egy romantikus filmet, de legközelebb ő néz veled valami olyat, amit te szeretnél. Nem fog nemet mondani, mivel a nők természetükből fakadóan alapvetően is készségesek, odaadók. Úgyhogy ne aggódj, nem kell Mr. Darcy jelmezt kölcsönöznöd és csillogótestű vámpírfiúkának, de még csak esőben smacizó, szőrős képű Noahnak sem kell kiadnod magad.

 

mit keres a no a pasiban 03

 

Viszont nem csak a romantikára való hajlandóság tehet biztos befutóvá, hanem az is, ha nem kapsz sokkot a házi munkától. A legjobb persze, ha kérés nélkül is elmosogatsz, de már akkor is boldog lesz a partner, ha valóban leviszed a szemetet, amikor megkér rá. Az a férfi, aki valamilyen szinten kiveszi a részét a házi munkából, kincset ér egy nő számára. Érdemes hát gyúrnod arra, hogy ki tudd nyitni az ubis üveget és összeszereld a százoldalas használati útmutató tanulmányozása után az IKEA bútort.

 

De ugyanúgy megdobogtathatod a szívét azzal, ha rendelkezel pár alapvető, úriemberekre jellemző tulajdonsággal. Nem hátrány az intelligencia, ahogy a jó humor sem. A nők díjazzák, ha minőségi társalgást folytathatnak a kedvesükkel és aki képes megnevettetni őket. A jó humor pedig nem összekeverendő a vérszívással, a gúnyolódással meg az örökké csak pikáns viccek puffogtatásával. Továbbá az sem előnytelen, ha társul némi jó modor és udvariasság az úriemberre hajazó férfihoz.

 

Szóval, nem igaz, hogy minden hölgy a vastag pénztárcára, a kocsira meg a nagy házra bukik. Még csak nem is arra, hogy „jól megreszeljék” őket. Igen, számukra is fontos a minőségi szex, de mint láthatod, több kell ahhoz, hogy egy férfi tüzes és odaadó csődör legyen az ágyban.

 

Mint azt az urak olvashatták: nincsenek lehetetlen vágyaik a nőknek. Célszerű ismerkedés során ezekre támaszkodni vagy legalábbis fejleszteni azokat, amelyekkel még nem rendelkeznek a lista alapján. Nem fogják megbánni!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

A nők kielégítése fontosabb lehet, mint a férfiaké!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!