Nem attól leszel kívánatos, hogy a kedvenc ruhadarabod a miniszoknya, amiből mindig kilátszik a feneked. Még csak nem is a köldökig kivágott felsőktől. De nem is abban rejlik a titok nyitja, hogy eszelősen rámenős vagy és valósággal felkínálod magad. Egy igazán kívánatos nő távol ezektől az olcsó, középszerű húzásoktól.

 

 

kivanatos no 01

kép: pinterest.co.uk

 

A valóban kívánatos nő az, aki belép egy helységbe és minden szem rászegeződik. A csodálattal teli férfi tekintetek és az irigylő pillantások a hölgyektől. Ez a nő nem feltétlenül a külsejével vonzza a szemeket. Tény, hogy kell hozzá egy kis szépség, de a hangsúly a kisugárzáson van és nem azon, amit visel. Nincs szüksége extravagáns flitteres, színes, kivágott ruhákra ahhoz, hogy feltűnést keltsen, pláne nem sminkkölteményekre. A magabiztossága, a karizmája ragyogja be a teret. Ezek a nők szilikonmentesek, természetesek, a belső bájuk az, ami elkápráztat másokat.

 

Egyáltalán nem élnek olyan téveszmékben, hogy egyedül az a kívánatos nő, aki szexi. Akik hétköznap, egy ismeretlennek is többet mutatnak magukból a kelleténél. A valóban kívánatos nő nem teszi közszemlére a testi kincseit, nem a puszta hús látványával akar bárkit is megfogni, ugyanis az közönséges. Hiszen, ha szép mellei is vannak vagy formás feneke, nem kellene, hogy mindenki lássa az utcán, mert annyira dekoltált, áttetsző vagy aprócska ruhát hord. Akinek helyén van az önbecsülése nem is akarná, hogy egy férfi pusztán a testére izguljon fel.

 

Nagyon is tudják magukról, hogy kívánatosak, hogy az emberek kíváncsiak rájuk, de mégsem tesznek semmit azért, hogy a figyelem középpontjába kerüljön. Nem fognak parádézni, műsorozni, mert tudják, hogy értékesebb az a figyelem, amit nem kikönyörögtek, kikényszerítettek, hanem megérdemeltek. De nincs is szükségük rá, mert nem ezen fog múlni az önbizalmuk. Nincs okuk rágörcsölni arra, hogy észrevegyék, mert ha kéri, ha nem, mindenki felfigyel rájuk.

 

kivanatos no 02

 

Épp azért, mert természetesek. Ebben a műanyag világban könnyen ki lehet szúrni az ilyen ritka kincseket. A nevetésük, a viselkedésük természetes, szívből jövő. Nem játszanak szerepet, senkit sem akarnak meggyőzni arról, hogy ők mennyivel jobbak, különlegesebbek. Egyszerűen csak szeretik jól érezni magukat, nem keresi annak lehetőségét, hogy stresszeljenek valamin. Nem szokásuk panaszkodni, sem drámázni, mert kezükben tartják az irányítást.

 

Egy ilyen talpraesett, döntéshozó nő pedig roppant imponáló a férfiak szemében. Ettől még a férfiak nem fogják kasztrálva érezni magukat, ugyanúgy pasik lehetnek, csak éppen nem kell aggódniuk amiatt, hogy egy kislánnyal jönnek össze, akit pátyolgatni kell. Megkapó számukra a nő, akinek vannak tervei, aki nemcsak lézeng, hanem tudja, mihez kezdjen az életével, a jövőjével.

Ugyanis egy ilyen nő magas érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik. Nem egy üresfejű baba, nem egy dísz, hanem van benne tartalom. Az az igazán lehengerlő nő, aki nemcsak a külsejével, hanem a belsőjével is képes megragadni a férfit. Az eszével, a szellemességével, a humorával. Lehet vele egy jót beszélgetni, de úgy, hogy a férfi is szóhoz jusson.

 

Ráadásul mindez nekik fontos, hogy a férfi elismerje őket. Nem is feltétlenül a tudásukat, hanem azt, hogy többek, mint egy szép porhüvely. Ezt természetesen úgy várják, hogy nem tesznek érte semmit. Egyszerűen önmagukat adják és remélik, hogy a férfinak fel fog tűnni, hogy nem eszetlen libák és hogy szellemileg szörnyen erősek. Ugyanis érte már őket is csalódás, kudarcélmény, ugyanúgy, mint mindenki másnak, nekik is voltak rossz kapcsolataik. De mindig talpra álltak. Hihetetlenül erősek belül, de mégsem érzed velük kapcsolatban, hogy félelmet vagy a tekintélyt sugározna a személyiségük. Nem is akarnak Jégkirálynőnek látszani, nem adják a gyönyörű, de megközelíthetetlen nőt. Sőt, ők eleve ajtót mutatnak, hogy tessék rajta befáradni, hiszen annyi csalódás után sem vesztették el a bizalmukat.

 

kivanatos no 03

 

Azzal pedig különösen megérintik a férfi vágyközpontját, hogy nemcsak a testüket hozzák lendületbe, hanem a lelküket is. Azt is megérintik. Mert rögtön kiderül, hogy mennyire empatikusak és őszinte érdeklődést tanúsítanak a férfiak iránt. Nekik igazán kiöntheti az ember a szívét, megmutathatja gyengéd oldalát, mert nem kinevetést, kigúnyolást, hanem megértést kapnak. A valóban kívánatos nő nemcsak a férfi egóját, hanem a lelkét is simogatja.

 

Azt gondolhatod, ilyen nők csak a mesében léteznek, de ez nem igaz. Ezek a testben és lélekben csodálatos nők itt élnek közöttünk. De aki nem hisz bennük, annak könnyű elmennie mellettük. Meglát egy szép nőt és azt gondolja: biztos üresfejű. Az első tíz perc után kiderülne, hogy nem az, akinek látszik.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Fájó leckék árán, de megtanultam: Értékes vagyok és szeretem magamat!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!