Rengetegen élnek abban a tévhitben, hogy attól szexi egy nő, hogy jó teste van. Ám ez gigantikus ostobaság. Nem attól lesz valaki észtveszejtően szexi, hogy modell alkata van, árad belőle a szexuális erő és hogy csettintésre megkaphat bárkit. Ha ebben a hitben éltél, akkor bocs, de most kíméletlenül leromboljuk az eszmédet.

 

 

mitol szexi no 01

kép: videohive.net

 

Nem arról van szó, hogy egyáltalán nem számít a nő külseje. Persze, számít. A szexi nő, nőies. De nem a tömény szexualitás árad belőle, mintha két lábon járó feromon parfüm lenne, hanem a magabiztosság. Elégedett a külsejével, de ami a legfontosabb: önmagával, úgy, ahogy van. Képes megélni a nőiességét és kihangsúlyoznia azt anélkül, hogy rámutatna arra a csöcsvillantós ruhával, hogy nő. A visszafogottság, az elegancia, a csinos megjelenés is lehet szexi, de azért, mert jó ízlésre vall és párosul hozzá a nőiesség. Belülről szép és ezt sugározza kifelé. Nem kell ahhoz gazdagnak lennie, hogy ápolt és igényes öltözékű legyen. Nem költ arra több ezret egy hónapban, hogy konzerválja magát és úgy nézzen ki, mint egy Barbie baba. A természetes szépség híve. Minden ízében eredeti.

 

Szóval nem a filmekben látott domináns cickósügynökök meg femme fatale-ok a szexi nők. A már-már férfias dominancia, a dirigálás, az egoizmus inkább elriasztja a férfiakat. Ahogy az is, ha egy nő alacsony önbizalommal rendelkezik és ezért szíves-örömest lesz a férfi gyurmája, hogy azt tegyen vele, amit akar. Formálja olyanra, amilyenre csak szeretné. Visszatetszést kelt az a nő, akinek a férfi az élete értelme, és másra sem vágyik, minthogy töméntelen mennyiségű szeretet kapjon tőle. Vagy akár pénzt. Az, minden csak nem szexi, aki gazdag pasit keres, hogy szépen eltartsa őt.

 

Nem nyerő a házi szolga, sem a kőkemény feminista, aki nem tiszteli a férfiakat és mindennek elhordja őket. Mint ahogy a karrierista is vágylohasztó lehet, akinek életébe látványosan nem fér bele a férfi és csak második helyen lehet. Nem az a gond, hogy maximalista, hogy vannak céljai, hanem az, amikor azt hangoztatja, hogy a férfi nem jó semmire. Neki nincs szüksége tőle semmire és közben képes másokon áttrappolni azért, hogy célt érjen. Gáz, ha dolgozik benne az az állandó bizonyítási vágy, hogy megmutassa, tud ugyanolyan jó vagy még jobb is lenne egy férfinál. Ám az igazán visszataszító az, aki szabályosan tálcán kínálja fel magát. Úgy érzi, bármely férfit megkaphatja, ezért szinte tárt combokkal próbálja becserkészni a férfiakat és álmában is azt gyakorolja, hogyan kell trükkösen lehúzni a sliccét. Az ilyen nő csak megalázza magát, de értéktelen egy érett férfi szemében.

 

mitol szexi no 02

 

Hát akkor mégis mitől lesz egy nő szexi? Az érett férfi szerint: intelligens és helyén van az önbecsülése. Nem akar szexjátékszer lenni, sem cseléd. Megvan a magához való esze, de nem akarja folyton bizonygatni ás elnyomni a férfit. Nem hisztizik, féltékenykedik és parancsolgat, hanem kér és kompromisszumokat köt, mindezt higgadt, nyugodt stílusban. Nem felejti el, hogy a férfi nem kutya és tisztességesen beszél vele. Tiszteli és becsüli a férfit. Nem megy bele a szokásos játszmákba, és fenyegetőzik szex- meg szeretetmegvonással miközben előadja a durcás jégkirálynő számot.

 

Sokkal szexibb az a nő, aki kedves és árad belőle a szeretet és a bizalom. Nem buta szűzlánykákra kell itt gondolni, hanem a nőre, aki melegszívű és nyitott a világgal szemben. Aki képes meglátni másokban a jót és inkább optimista, semmint örök pesszimista. De a családhoz való pozitív  hozzáállása is szexivé teheti. Nem szolgalelkű, de szeret gondoskodni másokról, ugyanakkor önmagáról is. Jó érzés nézni azt a nőt, aki időt szán magára, kényezteti a testét és a lelkét, mert tiszteli és szereti önmagát. A valóban szexi nő szenvedélyes, nemcsak az ágyban, a szerelemben, hanem a munkában és a hobbijában is. Ő a kapcsolat szíve, ami mozgásra bírja a partnert.

 

mitol szexi no 03

 

Ugyanis képes beindítani a férfiban a tenni vágyást. Hogy tegyen érte, a kapcsolatkért. A finom flörtöléssel előcsalja a férfiből a vadászt, aki kész újra meg újra meghódítani. Ettől fog igazán jól működni a kapcsolatuk. Nem hagyja, hogy a férfi hátradőljön, de nem is azzal éri el a célját, hogy folyton arról panaszkodik, mi mindent nem tesz meg érte a kedvese. Egy szexi nő mindent megbeszél, nem pedig elvár.

 

 

Önmaga marad a partnere mellett. Nem változik meg, csak azért, hogy párja kedvére tegyen. Nem felejti el a családját, a barátait, a hobbijait. Ugyanúgy időt szán magára, mint addig korábban. Remekül megvannak együtt is, de képesek külön is minőségi időt eltölteni. Eszébe sincs kisajátítani a kedvesét vagy szabályokat állítani neki. Annak a híve, hogy élni és élni hagyni. Ez a fajta bizalom a partnere iránt és az önmaga irányába tanúsított szabadság még szexibbé varázsolhat egy nőt.

 

Látod már a különbséget? Elhiheted, ez nem mese habbal. Ilyen a valóban szexi nő. Ne a külsőd alapján ítéld meg magadat. Meglehet, hogy te már most egy vérbeli szexi nő vagy és ezzel együtt a férfiak álma!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Hová tűnt a nők önbecsülése? Mikor lett belőlük lábtörlő és szeretetkoldus?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!