Találkoztam egy hölggyel. Kétségkívül az, mert igazi úrinőként viselkedett. Egy valódi luxusfeleség, aki hófehér, méregdrága bundát visel, csillognak rajta az arany ékszerek magassarkúban száll be a még drágább Mercijébe és onnan ki, a kacsalábon forgó palotájuk előtt. Olyan habzsi-dőzsölésben van része, amit átlagember fel sem foghat, de neki viszont ez a normális, a megszokott, a természetes. Arról mesélt, hogyan fogott magának férjet, akinek „csak a pénze kellett”.

 

szerencsevadasz 01

Kép: pinterest.com

 

Öt éve van a férjnél, egyébként nemrég múlt harminc. Kapott is a férjétől a párizsi kiruccanás alatt egy arany tahiti gyöngysort. Nem tétel. De Tündének mindig is volt ez a lényeg. Elmondása szerint már egész fiatalon eldöntötte, hogy neki kell egy gazdag férj. Ugyanis utál dolgozni, semmi kedve hozzá. Elvégezte a közgazdász szakiskolát, de semmi kedve nem volt nyolc órában valahol robotolni és kötöttségek között élni. Ellenben mindig is szívesen bulizott és szórta a pénzt. Szerinte ez is létforma és valakinek ezt is meg kell tennie. „Jót tesz a gazdaságnak, ha élünk és költünk”. – tiszta sor.

 

Előszeretettel társkeresőzött, randizott, pasizott, majdhogynem bárki ágyába bebújt, aki tudott neki valamit adni. Aki piát fizetett, ajándékkal lepte meg. De ezek neki kis „pitiáner” emberek voltak, ezért kitalált húszas évei elején, hogy nagy halra fog vadászni. Az egyik alkalmi partnere mutatta be végül annak egy „barátjának”, aki most a húsz évvel idősebb férje.

„Nem álltam le volna vele, ha egyébként nem nézne ki jól. Azért az is mindig szempont volt, hogy legyen gusztusom hozzá, nem bírnám ki, hogy valami dagadt, ápolatlan férfival keljen lefeküdnöm.”

 

szerencsevadasz 02

 

Ezenkívül nem volt egyéb elvárása Tündinek, csak egy: legyen sok pénze. Istentelenül sok dohánya. A férje pont ilyen ember, aki ráadásul totál bele van zúgva a feleségébe, aki természetesen két kézzel szórja a pénzt. Néha szórnia sem kell, akármit kér, azt megkapja.  „Semmit sem tagad meg tőlem. Ha megpróbálná, tudná, hogy nem feküdnék le vele.” Finoman utalt arra, hogy tökéletesen kielégíti a férje igényeit, bármit is kérjen tőle. Bármit. Szerinte főleg ezzel sikerült magához láncolnia. Meg hogy elhiteti vele, hogy tökéletesen boldog mellette és szereti őt.

 

Mert miből áll egy napja? Az élete? Miután vannak takarítóik meg egy saját szakácsuk, így a házkörüli teendőkkel nemigen kell foglalkoznia. Akkor mégis mit csinál egész álló nap? Nyáron naphosszat napozik, úszik, és mivel van saját konditermük így télen is tud edzeni. Amikor nem filmet meg sorozatokat néz, esetleg olvas, elmegy vásárolgatni, fél napokat tölt szépségszalonokban, eljár a gazdag barátnőivel, - akik közül sokan prostik voltak vagy hasonló szerencsevadászok és a legtöbb nem a férjük két szép szeméért mondtak igent – és együtt kibeszélik a férjeiket. Ő is tud mit mesélni, a férje szexuális szokásait, illetve azt, hogy állandóan fáj valamije, gyakran úgy csinál, mint egy vénember. Utálja, de meghallgatja férje panaszkodásait, akár az egészségével legyen, akár a munkájával kapcsolatos. Úgy csinál, mint egy figyelmes, gondoskodó feleség, akit saját elmondása szerint a férjét „néha megtudná fojtani egy kanál vízben”.

 

„Én koordinálom a személyzetet, és ápolom a kapcsolatot a barátokkal és a kollégákkal. Nekem az a dolgom. Ez a feladatom feleségként és az, hogy férjem kedvére tegyek. Maximálisan.”

 

szerencsevadasz 03

Ezért megy vele a céges partikra, a különböző társasági eseményekre, ahová hivatalosak. Jópofozik férje kollégáival és főleg azok feleségeivel. Ha kedve van hozzá, vele megy az üzleti utakra, ha nincs, akkor otthon marad, és azt csinál, amit akar. Olyankor néha keres magának egy egyéjszakás kalandot, mivel az egy dolog, hogy ő kielégíti a férjét, a férjének ez nem mindig sikerül.

 

„Gondolhatod, hogy néha inkább valaki mást képzelek a helyébe. Olykor kimondottan undorodom az érintésétől, máskor csak elviselem. Mindig azzal vigasztalom magam, hogy ki kell bírnom azt a rövid kis időt vele, hogy örömét lelje bennem, mert az a kulcsa annak, hogy fenntarthassam az életvitelemet.”

Viszont nemsokára egy újabb feladattal kell megbirkóznia, mivel a férje kitalálta, hogy gyereket szeretne. Tündének a legkevésbé sincs hozzá affinitása, számára a gyerek egyet jelent a kolonccal, aki gátolja abban, hogy azt csináljon, amit akar. De mivel a férje nagyon akarja, Tünde pedig az élő pénztárcáját akarja megtartani, ezért kénytelen lesz belemenni.  Mindig ez az elsődleges szempont: kielégíteni a férje összes igényét.

 

szerencsevadasz 04

 

„Tulajdonképpen valahol szeretem. Na, persze nem szerelemmel, arról szó sem lehet. De szeretem, mint egy… kedves, idős embert, akivel kölcsönösen jót teszünk egymással. Ő jelenti nekem a biztonságot és azt az életminőséget, amire vágytam. Ha ezzel az kell, hogy úgy tegyek, mintha szeretném, hát megteszem.”

 

Szörnyen idegennek tűnhet ez a világ. De van, akinek ezt jelenti az élet. Mint Tündének is. Akinek ez a „normális”. Nem akart dolgozni, hát megoldotta, hogy ne keljen. Helyette azért dolgozik meg, hogy megtartsa a férjét. Szerinte valahol is munka. Valóban, innen is lehet nézni. Neki bizony rendesen bejött az élet. Lehet-e ezért hibáztatni, ferdeszemmel nézni rá, mert elérte, a maga módján, hogy egy gazdag férfi kitartott luxus felesége legyen?

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Ide figyelj, te kis ficsúr, aki bepalizta a gazdag barátnőmet!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!