Sok olyan intelligens és önálló nőt ismerek, akiknek nehézségei vannak a társtalálás terén. Vajon az Ő hibájuk lenne? Nem hinném. Mi állhat a háttérben? Mit tudunk egyáltalán róluk? Lehetséges, hogy félnek tőlük a férfiak? Esetleg túl nagy kihívást jelent a számukra? Próbálják őket elfogadni vagy megérteni? Én nem hinném. Szerintem egy kicsit félreértelmezik és félreértik az intelligens és szingli nőket. Miért is gondolom ezt? Azért mert én is ilyen vagyok.

okos eros no partalas 01

 

Kép: Freepik.com

 

Adott egy okos és határozott nő. Az első fontos dolog, hogy azt tanulta meg az életben, hogy nem támaszkodhat másokra ezáltal pedig olyan mértékben megerősödött, hogy a férfiak többsége már nem tartja se nőiesnek se törékenynek. Ami a legdurvább, hogy legkevésbé sem szexinek. Úgy gondoljátok, hogy eltúlzom? Sajnos nem. Kizárólag olyan dolgokat osztok meg veletek, amelyeket én is nap, mint nap megélek, de sajnos még én sem értettem igazán az elején, hogy miért is olyan nehéz az én helyzetem.

A férfiak általában elfordulnak, egy okos nőtől vagy nem érzik, hogy szükség lenne rájuk, hogy fontosak lehetnének, pedig nagyon is tévednek. Így egy nő (akár én is ) újra és újra megéli, hogy valójában nem számíthat a férfiakra, ezért egyenes következménye, hogy még jobban megerősödik. Egyértelmű, hogy ebben a körforgásban és zűrzavarban ahol nem találja, a helyét napról napra távolabb kerül az áhított szerelem vagy az úgynevezett párkapcsolati léttől, amelyre egyébként igenis nagyon vágyik.

 

okos eros no partalas 02

 

Miért van ez pontosan így? Ez most már egy jelenség és nem csak engem érint. Rengeteget gondolkodtam rajta és a nagyon sokat konzultáltam a barátnőimmel is ezzel kapcsolatban. Vajon férfiasak vagyunk? Komolyan azt hiszik, hogy azért mert egy nő határozott és önálló akkor már mindenképpen férfias és kőszívű is egyben? Elárulok egy titkot, hátha egy-két férfi is elolvassa a cikket. Egy ilyen nő igen is vágyik a szeretetre, kedvességre, megértésre és romantikára is. Pont az a lényeg, hogy mivel az életben iszonyatosan megerősödtek, egyetlen vágyuk, hogy a párkapcsolatban legalább ne kelljen erősnek lenniük. Ami ugye érthető és jogos is lenne, nem?

 

Az egyetlen vágyuk, hogy a férfi erősebb legyen náluk, de csakis azért, hogy bízni lehessen benne és egyfajta stabilitást nyújtson neki. Érezze, hogy képes őket megtartani. lépésről Ezek után a nő automatikusan lépésre egyre törékenyebbé és érzékenyebbé válna. Rájönne, hogy nem neki kell megvívnia minden harcot az életben. A szerelmével csak és kizárólag a gyengédségre és nőiességükre tudnának koncentrálni.

 

okos eros no partalas 03

 

Egyértelműen ehhez egy megfelelő partner és környezet szükséges. Olyan valaki, aki mindezt megérti. Megtalálni nem egyszerű. A nő a kapcsolat elején nem tudja magát elengedni, mert fél. A férfi nem mer dominánsabb lenni, mert nem tudja hogyan is reagálna rá a nő. Az lenne a legszerencsésebb, ha valamelyikük elég bátor lenne ahhoz, hogy arra figyeljen, ami belőle jön, nem pedig azt próbálná kisakkozni, vajon mit reagál a másik és taktikailag mi lenne a megfelelő lépés.

 

Mindenképpen iszonyatosan nehéz dolguk van, de ha valaki megérti őket és eljut a színfalak mögé, veszi a fáradtságot, hogy megvárja, amíg leomlanak azok a bizonyos falak, akkor még van remény.

 

Azt azért szögezzük le, hogy erősek igen is nagyon erősek, mert az élet erre tanította őket. Sosem kaptak segítséget, sőt nekik kellett segíteni másokon. Azonban semmiképpen sem unalmasak és férfiasak és még véletlenül sem érzéketlenek és hidegek. Még abban is biztos vagyok, hogy nagyon kellemes meglepetéseket tudnának okozni a szerencsés férfiaknak, ha egy kicsit tovább is látnának az orruknál.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Amíg belül nincs rend, addig kívül sem lesz! - Csak te teheted magadat boldoggá!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!