Szingli lányok ülnek a bárban, a téma a szokásos, hol vannak a férfiak? Még a láthatáron sincs senki, miért nem kezdeményeznek, mindenki megnősült már és hova lettek egyáltalán a pasik, már randizni sincs kivel… Órákon át tartó nyafogás után sem merül fel senkiben, hogy ez az egész nem is valós probléma, csak saját magatoknak kreáltátok?

 

nincs pasi 01

Kép: yang.gr

 

Az egyedülálló lányok remek választ találtak a felelősség hárítására az ügyben, hogy miért is nem élnek boldog párkapcsolatban, pedig „ez minden vágyuk”, mégpedig azt, hogy egyszerűen nincsenek férfiak. Nyilván elrabolták őket az ufók, vagy hirtelen mindenki megnősült 30 éves kora előtt, esetleg egy titkos akció keretében megszöktek mindannyian, hogy kitoljanak a szerelemre éhes szebbik nemmel. Tulajdonképpen ezeknek a frázisoknak az ismételgetése a végtelenségig bevett program lehet, szia, mi a helyzet, van valakid, á, dehogy, de hát, tudod, nincsenek pasik, ja, tényleg nincsenek, még mindig, hát ezt nem értem, én sem, és így tovább.

 

Pedig ugye mi szinglik, csak egy szerető szívre, tiszta érzelmekre vágyunk, egy társra, akihez odabújhatunk és akivel megoszthatjuk a mindennapjainkat. Persze azért legyen tanult, egy diploma azért ma már alap. Albérletbe nem igazán lenne jó lakni senkivel, egy harmincon túli pasinak azért mégis legyen már saját lakása és mondjuk azért ne egy garzon, nem szeretnénk egy szobában nyomorogni még életünk szerelmével sem… Kocsi azért valami márkásabb legyen, ne ilyen népautó, de ha mégsem a négykarikás kategória, akkor legalább új legyen, ne valami 10 éves matuzsálem, azzal elég kellemetlen lenne megérkezni, mondjuk úgy bárhova. Szeretünk villamosozni néha, megvan a maga hangulata, de nehogy már leálljak egy férfival, aki tömegközlekedik, az egész mást jelképez, mint egy nőnél... Azért nyilván legyen egy jónak vagy inkább nagyon jónak mondható jövedelme is, mégis, ha az ember családban gondolkozik, akkor fontos, hogy megfelelő egzisztencia legyen, különben miből lesznek a gyereknek jó cuccai, privát nyelvtanára meg az éves családi tengerparti nyaralás sem jön ki egy sima alkalmazotti fizetésből! Ne legyen túl fiatal a jelölt, mert akkor még nyilván éretlen, de egy bizonyos kor feletti sem, mert nehogy már pont mellettem kezdjen leépülni, és akkor lőttek a közösen űzött extrém sportoknak is…

 

nincs pasi 02

 

Akkor tisztázzuk gyorsan, mit is értünk férfi alatt? Azt, aki a fenti kritériumoknak megfelel és szigorúan nem a szimpatikus srácot, aki a négyes-hatoson ránk mosolygott vagy a helyes eladófiút a bútoráruházból, aki megkérdezte a nevünket, hogy bejelölhessen a facebookon, ugye? Nem ez a kategória az amúgy jómódú, diplomás pasi sem, aki túl alacsony az elképzelt ideálhoz képest, vagy a kezdő vállalkozó srác sem a szomszédból, aki jelenleg éjjel-nappal azon dolgozik, hogy később számottevő jövedelem legyen egy ötletből, amit az egyetemi haverjaival kitaláltak. De akkor ki?

 

nincs pasi 03

 

Ülünk a bárban, talpig sminkben, márkás cuccokban, szép ékszerekkel, menő mobillal az asztalon, magabiztosságot sugározva, a hasonlóan trendi barátnők körében. Persze alapból nem lenne ezzel gond, de nézzünk kicsit kívülről magunkra és a társaságunkra egy pasi szemével! Oda mernél menni magadhoz, ha nem vagy alfahím, aki válogatás nélkül leszólít bárkit, hátha összejön egy buja éjszaka alapon? Vajon azt mutatod kifelé, amiről beszélsz a többiekkel? Egy szeretetre, szerelemre vágyó lányt, aki az őszinte érzelmeket keresi és nyitott arra, hogy aki ilyet tud nyújtani, az bátran menjen oda hozzá és kezdeményezzen? Eljön az a pont, amikor érdemes elgondolkozni azon, hogy hazudunk-e továbbra is magunknak és másoknak is… ha ezt megtesszük, végre lehetőség nyílik a változtatásra is, egy próbát megér!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Nem kell férfi ahhoz, hogy boldog legyek!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!