A mostani fiatal lányok általában a bulik királynői, a táncparkett ördögei, a csábítások nagy mesterei. Kivillanó mellek, combok, csábos pillantás, seggrázás, és flörtölések kereszttüze várja a hímneműeket a legtöbb szórakozóhelyen. Illetve akarva-akaratlanul minket, többi lányokat is. Hamar észrevesszük, hogy itt bizony versengés van egy-egy hímpéldányért, és manapság nagyon ritka az, hogy a lányok lemennek a barátnőikkel csak úgy táncolni, hogy egyszerűen tartsanak egy pasi-mentes csajbulit.

 

 

buli pia szex 01

 

Kép: pinterest.ch

 

Ezeket a lányokat, a minden pasit figyelnek, miközben a táncparkett közepén táncolnak, nagyon könnyű levenni a lábukról, hiszen, ha fizeted a piáját, már nyert ügyed is van. Ha jóképű vagy, van kocsid is, és tele vagy – látszólag – lóvéval, akkor még nagyobb öttöslottód van az ilyen külcsín-és-gazdag-élet-a-legfontosabb lányoknál. Ki akar mélyen beszélgetni, mikor ötperc után már a csókolózás sem tabu? Vagy mikor olyan forró nadrág van rajtuk, hogyha úgy hajolnak, totálplánban kapod a tangájának a színét, meg a fenekének a méretét? A mellbimbó is látszik? Kit érdekel? #hashtagjónő

 

Közben pedig, a nappali-, és hétköznapi életben pont ezek a lányok a leghangosabb szószólói annak, hogy nincs egy normális férfi sem, aki nem csak szexet akar. Hogy az aktuális barát-zónás nem akar vele komolyabbat, pedig ő aztán mindent megtesz. Az eszükbe sem jut, hogyha nem viselkednének ingyenes prostiként, akkor a pasik sem viselkednének úgy, ahogy. Ha élvezed az éjszakázást, a seggrázást, a fülledt erotikáról a levegőben nem is beszélve, akkor ne várjál egy komolyabb férfit se, hiszen egyszeri alkalomra leszel általuk elkönyvelve. Ahogy fordított esetben te is tennéd.

 

Első lecke: Ha komolyabb párkapcsolatot szeretnél, első hét randi után lehet csak ágyban történő gimnasztika. Igen, szexuális együttlétre célzok.

 

buli pia szex 02

 

Tedd a szívedre a kezed s most őszintén: mennyire sokkolt téged ez a 7 randis hír? És neked mi volt eddig a legideálisabb, avagy számodra mikor történik meg az első szex ott, ahol komolyabbat vársz el?

 

Na de visszatérve. A prostitúció témája mindig tabunak számított, azokat a lányokat, akik pedig ezzel foglalkoznak, magastetőn állva nézzük le, miközben a szórakozóhelyeken a ki-ha-én-nem viselkedő lányok egyáltalán nem tabuk, sőt már-már mindennaposan elfogadott dolog. Hogy is van ez? Pedig aztán a különbség csupán annyi, hogy az egyikért fizetünk, a másikért nem. Bár szerintem, ha a piákat fizeted a lánynak, az már majdnem ugyanolyan, mint mikor a szexért fizetsz; lehet a mai világban az alkohol drágább mulatság is, meg persze, ott azért fennáll a veszélye, hogy mégsem szex a vége, de nagyobb különbség a kettő között nincsen. Sőt. 

Aki prostituálthoz megy, az tudja, mit kap a pénzéért cserébe. Nem árulnak zsákbamacskát. Fizetsz, vagyis te is adsz valamit, s válaszképp a másik is örömet nyújt neked. Rád figyel abban a minimum egyórában. Fair play játéknak hívják az ilyet. A szórakozóhelyen felbukkanó magukat vadmacskáknak képzelők viszont puszta szórakozásból, önbizalomnövelő-tuningként, unalomból, hatalmas egoból, gazdag palifogásból játszadoznak, szóval mind-mind olyan tulajdonságok és magyarázatok, amik kizárják a fair play fogalmát. 

 

buli pia szex 03

 

Lehet mondani, hogy az éjszakai élet mindig is a könnyelműséget, a lazaságot személyesítette meg. Ahol az erkölcsszintje lejjebb kerül a nappali megszokástól, és a saját magunk határai, korlátjai is kitolódnak. Persze, ki kell adni valahol azt a sok feszültséget, azt a rengeteg stresszt, ami keletkezik bennünk, de akkor miért ítélkezünk mások fellett? Ha mi nem vagyunk könnyűvérűek, akkor azért forgatjuk a szemünket, mert képtelenek vagyunk elhinni, hogy a másik lány képes úgy viselkedni, ahogyan éppen viselkedik. Ha pedig mi is ledobjuk néha a megfelelési kényszert, a jókislány-jelmezt, az erkölcsöséget, akkor meg éppen azért mondunk ítéletet a másikról, mert talán túl fájdalmas önmagunkat viszontlátni. És van, amikor fájdalmas belenézni a tükörbe.  Amikor rossz belegondolni, hogy egyszerűen csak nem jöttünk be annak a személynek, akivel mi már az esküvőt terveztük, vagy akivel olyan jól elvoltunk a szórakozóhelyen, mégsem hív fel minket másnap, sőt, három nap után se.

 

buli pia szex 04

 

Az emberek vágynak a biztonságos párkapcsolatra, és egy férfi sem ott fogja keresni, ahol minden második pasi megfordult már, vagy ahol sosem tudhatja biztosra, hogy mikor lesz lecserélve. De ez a logikus, nem? Mi nők sem szeretjük, ha a kiszemelt személy más lányokat is megnéz, beszélget velük, esetleg még flörtöl is, miközben állítólag mi vagyunk a tökéletesek a számára. Persze vannak férfiak, akik költenek a női társukra, de ezt a másik fél el is várja: sugar daddynak hívják általánosan az ilyen személyeket, sugar babynek pedig az olyan lányokat, akik ilyen kapcsolatra vágynak. És nem csak vágynak, hanem tesznek is azért, hogy pénz vegye őket körbe.

 

Vannak azok a lányok, akik az életükkel fizetnek egy milliárdos kapcsolatért. Vannak azok a lányok, akik elfelejtve magukat, megélve a nőiességüket, néha könnyűvérű nőként buliznak egy-egy piáért és minden másért egy férfiért. S vannak azok a lányok, akiknek fizetnek a szexért. MELYIK a rosszabb?

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Azt mondják, ribancból lesz a jó feleség - Tényleg?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!