a a nő kezdeményez

Zsana vette a bátorságot és kezdeményezett. Csak úgy odament egy pasihoz a könyvesboltban és szóba elegyedett vele a könyv kapcsán, amit a férfi a kezében tartott. Pár szót váltottak és utána Zsana a lényegre tért: szeretne máskor is találkozni a férfival. Mire ezt a választ kapta: ha nem jöttél volna ide hozzám, azt mondom oké, de így nagyon fura lenne. Bocs, de nem fog menni.

kívánatos egy nő

Nem attól leszel kívánatos, hogy a kedvenc ruhadarabod a miniszoknya, amiből mindig kilátszik a feneked. Még csak nem is a köldökig kivágott felsőktől. De nem is abban rejlik a titok nyitja, hogy eszelősen rámenős vagy és valósággal felkínálod magad. Egy igazán kívánatos nő távol ezektől az olcsó, középszerű húzásoktól.

vigyázzatok a férjeitekre

Tamara huszonnégy éves és egy irodában dolgozik menedzser-asszisztensként. Nagyon attraktív és egyúttal magabiztos fiatal nő, de nem is csoda. Szinte mindenki megfordul utána az utcán és a hódításait hallgatván nem esik nehezére másokat az ujja köré csavarni. Csak éppenséggel neki mindegy, hogy foglalt vagy szingli pasit fejét tekeri-e el.

aranyásó

Klaudia egy gyönyörű, fiatal huszonhat éves nő. És aranyásó. Na, persze nem egy bányában, hanem olyan értelemben, hogy a tehetős férfiakra utazik, akik hosszabb-rövidebb eltartják. Bizonyos szolgáltatásokért cserébe. Ő úgy gondolja, megdolgozik a pénzéért, illetve az ajándékaiért, mint bárki más. Csak éppen azt nem érti, más nők ezért miért gyűlölik.

udvarolnak

Ákos szerint igen egyszerű oka van annak, hogy manapság miért nem udvarolnak a pasik. Csak éppenséggel mi nők nem gondolunk bele, mert tökéletesnek szeretnénk tűnni. Holott valójában az egész a mi hibánk. Szerinte.

bonyolult vagyok

Nem egyszer megkaptam már: túl bonyolult vagyok. Meg hogy: Minek kell annyira bonyolítanod a dolgokat? Mintha bűn lenne, hogy nem vagyok egysejtű, és gondolkodó lény vagyok. Mindig mindenki csak arra célozgat, hogy baj van velem. Én kérek elnézést azért, mert összetett személy vagyok.