A párkapcsolatok legfontosabb alappillére

Zöld utat adtam Péternek, hisz mindig megbeszéljük, mikor menjen el a haverokkal, és mikor maradjon itthon. Meg úgy általában, mindent megbeszélünk, mert a jó párkapcsolat titka a kommunikáció. Amióta beleléptünk a hetedik közös évünkbe, különösen figyelek erre. Sokan mondták, hogy vigyázat, ez rázós lesz, de valamiért nem tartottam tőle. Mi mindig megértettük egymást, hisz nyíltak vagyunk egymással, kimondjuk, amit ki kellett mondani. Hiszünk a kommunikáció erejében. Ez a kulcsa mindennek, ugye? De vajon mindig bízhatok ebben? A szó erejében?

alkoholista férj

Hedvig 38 éves és kilenc éve van együtt a férjével. Az, hogy a férje szeret inni, sosem volt titok előtte. Ám az első néhány évben még nem volt zavaró. Sokszor nem is látszott rajta, hogy ivott. Ezért nem is aggódott miatta. Idővel megszületett a két gyermekük és szép lassan minden egyre rosszabb lett…

Jobb egy rossz kapcsolatban

Tudom, sokan meg fognak érte kövezni és azt mondják majd: nem becsülöm, nem szeretem, nem tisztelem magamat eléggé. Önbizalom - meg szeretethiányom van. Depressziós vagyok, és gyenge, aki hazudik önmagának. Ugyanis csak ezt jelentheti az, ha valaki képes megmaradni egy rossz kapcsolatban. Én ezzel nem értek egyet és vélemény szerint, az előbb felsorolt problémák közül egy sem igaz rám. Még a környezetem szerint sem.

nem végződik boldog véggel

Bella márciusban ment hozzá álmai férfijához Benetthez. Az gondolta, hogy Őt az Isten is neki teremtette, minden bukkanón együtt mentek keresztül, a legnehezebb napokban is támogatták egymást. Tehát minden szép, és jó volt egészen addig a napig. Bella elmesélte, hogy kapott egy új álláslehetőséget, amit már nagyon várt. Egy irodai munka volt, csakhogy tele férfiakkal. Annyira nem aggódott a helyzet miatt, hisz friss házas és a férje maga a tökéletesség. Benett sem féltette, hisz a bizalom a részéről is megvolt.

hiányzol

Veled is előfordult már, hogy egy olyan pasi miatt sírtad tele a párnádat, aki amúgy meg sem érdemelte a könnyeidet? Nyugi, nem vagy vele egyedül! Szinte minden nő átélte már milyen az, ha olyasvalaki miatt szakad meg a szíve, aki nem bánt jól vele, nem tisztelte, sőt a legrosszabb, hogy nagy eséllyel nem is szerette. A kérdés az, hogy miért is pityergünk egy ilyen férfi után, miközben mi magunk is jól tudjuk, hogy az életünk jobb nélküle?

happy end

10 éve ismerjük egymást. Megcsalt a feleséged és épp akkor akadtam az utadba. Elkeseredett és csalódott voltál és én megmutattam neked, hogy a csalódás után is van élet. 8 hónapig tartott csak és nem is találkoztunk túl gyakran, de ragaszkodtunk egymáshoz. Végül azt mondtad, lehet, hogy pár év múlva vered majd a fejedet a falba, de a családodat választod az akkor 3 és 6 éves gyerekeiddel.