Ciki 40 vagy akár 50 év felett házasodni

Azt mondják: a szerelem kortalan. Akkor miért ne lehetne ez igaz a házasságra is? Még akkor is, ha két ember, nem pusztán szerelemből házasodik. Vagy van valamiféle íratlan szabály, amely szerint a házasság csak a fiataloké és ciki esetleg 40 vagy 50 éves kor felett vonulni az oltár vagy éppen anyakönyvvezető elé?

trágár beszéd

Ezzel igazából már el is árultam, hogy nekem nem jön be. De vannak a környezetemben olyanok, akiket viszont egyenesen lázba hoz. Én viszont nem indulok be attól, ha azt mondja nekem a párom, hogy mocskos kis ribanc vagyok, meg hogy gyere és megb*szlak vagy kapd be a farkamat és sz*pj. Meg hasonló cifraságok. Sőt, számomra ezek inkább vágyölőnek bizonyulnak.

szeretve lenni

Szeretjük hallani, de főleg érezni azt, hogy szeretnek bennünket. Fontosak vagyunk. Értékesek. Ezt nem lehet megunni, sem pedig elcsépelni. Ahhoz, hogy békében, boldogságban és teljes nyugalomban éljünk, erre van szükségünk. Ezért olyan fontos, hogy a kedvesünktől rendszeres visszacsatolást kapjunk, mert ha nem, akkor elbizonytalanodunk és összetörünk.

visszakérte az ajándékokat

Véget ért egy kapcsolat. Ez önmagában is lehet elég trauma, akár mindkét fél számára a szakítás okától függően. Ezt pedig még meg lehet fejelni azzal, ha a szakító fél visszakéri mindazt, amit az együtt töltött idő alatt adott a kedvesének. Szerinted ez teljesen normális, mondhatni természetes vagy bunkóságnak, érzéketlenségnek minősül?

olyan partnert válassz

Légy szerelmes. Szeresd szerelemmel a partneredet. De akkor lesz igazán tartós és boldog a kapcsolatotok, ha ez a szerelem megváltoztat. Téged is és őt is. Ugyanis ez az erő képes megváltoztatni az embereket. Kihozza belőlük a legjobbat. A párkapcsolat nemcsak a szerelem, a testi és lelki gyönyörök megéléséről szól, hanem arról is, hogy jobbá válunk egymást mellett.

társkeresés

Biztos lesz olyan, aki már a következő sorok elolvasása után morcosan visszalép, hogy ez mekkora baromság és menjek a francba. Mások pedig végigolvassák és azután küldenek el melegebb éghajlatra, hogy mekkora picsa vagyok, amiért azt mondom: ha eddig nem találtál párt, akkor már nem is fogsz az idén! Ezt jobb, ha elfogadod. Hiszed vagy sem, de nem egy depis, kiábrándult spiné sorai következnek!