meg akarok felelni

Én egyáltalán nem gondolom annak. Csak a szüleim, a testvéreim, a barátaim, de még a párom családtagjai is. Pedig semmi rossz vagy kivetnivaló nincs a partneremben. Senki sem beszél ellene. Egyszerűen csak mindenki azzal jön, hogy „ne adjam fel” magamat miatta és nem kell mindig a kedvére tennem. Oké, én is tudom ezt. De mi van akkor, ha egyszer én így vagyok boldog?

sírig tartó szerelem

Ez bizony olyan dolog, ami soha nem megy ki a divatból. Örökké vágyunk rá. Egészen fiatalkorunktól kezdve. Nő és férfi egyaránt. A legtöbben kétségívül vágyunk a sírig tartó szerelemre. A soha ki nem hunyó lángra, a biztonságra, hogy van kivel osztozni jóban és rosszban egyaránt életünk végéig. De van esély erre? Lehet még részünk ilyen szerelemben?

hanyatt vágni magát a pasinak

Tényleg létezik az a fajta félelem az egyedülléttől, igény a szeretetre és kétségbeesés, aminek hatására egy nő képes akár az első randi után vagy akár megismerkedésüket követően néhány órával hanyatt vágni magát a pasi előtt? Hol van a tartás? Egyáltalán megbecsüli magát ilyen az nő?

ismerkedés

Éva és Kázmér majdnem negyven évig voltak házasok. Három gyerekük született és boldog éveket tudhattak a magukénak. Ám sajnálatos módon tavaly Kázmér elhunyt. Nem élte túl a második a szívrohamát. Éva tisztességgel meggyászolta, de idén úgy döntött: új életet kezd és ezzel együtt: új társat keres magának.

Miért nem kell a nő a pasinak szex után

Valószínűleg te is tudsz egy ilyen sztorit. Pláne akkor, ha veled esett meg. Eltöltöttél egy csodás estét a randipartnereddel. Egyszerűen mesés volt az együttlét, a fellegekben jártál. Majd eljött a reggel – vagy meg sem várta – és lelépett. Azután csak napokkal, hetekkel később került elő. Ebben az esetben egyetlen kérdés merül fel: miért?

Látnom kellett, kire cserélt le a férjem

Tamara és István 14 évig voltak házasok. Mindketten elmúltak már negyven. De tavaly fény derült arra, hogy István megcsalta a feleségét, aki nyitott lett volna a megbocsátásra, ám akkor férje kitalálta: el akar válni. Jelenleg is együtt van az akkori szeretőjével, egy 26 éves lánnyal. Pár hónappal ezelőtt Tamara úgy döntött: szembenéz az ellenségével.