átverte a barátnőjét

Józsi  - hívjuk így - évek óta készen állt a gyerekre. A barátnője viszont nem. Pedig már harmincas évei közepén jár, Józsi pedig közel a negyvenhez. Elfogadta, hogy a kedvese nem vágyik esküvőre, annak hiánya neki sem volt egy nagy érvágás, ellenben a gyerekre nagyon is vágyott. Ancsa évek óta ígérgette neki, hogy majd a következő évben, de mindig kért egy kis halasztást. Józsi türelme viszont elfogyott...

virtuális szex

Klementina és a férje kilenc éve vannak együtt. Mostanáig teljesen jól működött a kapcsolatuk, a házasságuk. Ha problémáik voltak, meg tudták beszélni, mivel mindig őszinték és egyenesek egymással. Van szerelem és szenvedély a mindennapjainkban, sokat utazgatnak és a nemi életükkel is elégedettek. Legalábbis Klementina azt hitte így van. Míg nem egyszer este arra ment haza, hogy a férje a nappaliban ül és maszturbál, miközben egy virtuálisvalóság-szemüveg van a fején.

Minden pasi egyforma

Az tűnt fel, hogy minden pasi, illetve nő egyforma? Mindig te voltál a pótanyja az összesnek? Vagy mindegyik megcsalt? Ugyanolyan papucs volt minden exed? Jól érzékeled, hogy valami nem stimmel, de elhiheted, nem (csak) a pasikkal van a baj. Ugyanis nem léteznek egyforma férfiak. Így vagy úgy, de mindenki más, nem kell őket ledegradálni. Ellenben te viszont tudat alatt, ugyanazt a fazont keresed…

családon belüli erőszak

A családon belüli erőszak napjaink egyik  legégetőbb problémája. Itt van rá példának Orosz Bernadett esete, akivel tele van a sajtó. Az exe a felismerhetetlenségig összeverte egy szállodában. Csakhogy nem ő az egyetlen nő, akivel ez történt vagy ez történik. Túl sok olyan nő van, aki inkább a csendben szenvedést választja. Mert fél.

szakítás

Sokan hiszik azt, hogy egy párkapcsolat akkor lesz tökéletes meg sírig tartó, ha mindenben egyetértenek, nincs egyetlen rossz vagy hangos szó közöttük. Mindenben passzolniuk kell egymáshoz, mint két tojásnak, mert így nem lesz vita, konfliktus. És mekkorát tévednek! Pont emiatt lesznek örökös háborúzások a kapcsolatukban!

mérgező kapcsolat

Te is tapasztaltad már ezt az érzést? Minél több időt töltöttél a pároddal vagy épp egy barátoddal, annál szarabbul érezted magad. És persze nem azért, mert elkaptad a legújabb nyavalyáját. Csak egyszerűen fáradtnak, energiátlannak, idegesnek, nyűgösnek érezted magadat a környezetedben. Majdnem sikítófrászt kaptál. Kezdted lekaparni a falról a vakolatot. De miért? Hiszen szereted! Akkor miért érzed rosszul magadat mellette?