szingli

Megszoktam, hogy pro és kontra, de minden esetben megkérdőjelezik az életem pozitívumait. A teljességét, boldogságát, önmagam elégedettségét, de még azt is, hogy mennyire lehet nekem nehéz vagy épp könnyű a mindennapokban egyedül… Én ugyanis szingli vagyok 15 éve, és eszembe sem jut, hogy ezen változtatnom kéne. Akár a következő 15 évben, akár bármennyiben. És tényleg jól vagyok…

házi karantén

A házi karantén otthoni munkára ítélt. A koronavírus elintézte, hogy ne utazgassak, ne rohangáljak másoknak szívességeket tenni, sem pedig ügyeket intézni. Nem tudok felhőtlenül vásárolgatni sem a barátaimmal találkozni. Többnyire minden, amit tehetek azaz, hogy otthon maradok a férjemmel, aminek meg is lett a pozitív hatása.

meddő férfi

 

Kristóf – természetesen nem ez a valódi neve – és felesége már egy éve aktívan próbálkoztak a babával. Kinga 31, Kristóf pedig 34 volt, mikor eldöntötték, hogy szeretnének családot alapítani. Kinga letette a fogamzásgátlót, szép lassan elhagytak minden védekezési módot és egy éven át kitartóan próbálkoztak. Sokáig egyikük sem gondolta, hogy valamelyikükkel baj lenne.

szexuális élet

Mikor összejövünk, csak mi lányok, természetesen nemcsak a hülye kolléganőről, a gyerekekről, a pénzről meg a pasikról esik szó. Hanem konkrétan a nemi életünkről is. Nem igaz, hogy csak a pasik szeretnek a szexről beszélgetni. A nők is kedvelik ezt a témát, akár bevallják, akár nem. De biztos jó ötlet összehasonlíthatni a nemi életünket másokéval?

Ezeket a kérdéseket kellene már a kapcsolat elején tisztázni

Általában mikor elkezdünk ismerkedni, elsősorban arra megyünk rá, hogy mennyi közös van bennünk. Azt gondoljuk, minél több van belőlük, annál inkább összepasszolunk és remekül ki fogunk jönni. Nemcsak a hobbijainkat, érdeklődési köreinket, de óvatosan a nézeteinket is megpróbáljuk kicserélni. Ám nem sok nő és férfi kezdi feszegetni a komolyabb témákat az első néhány randin, pedig nagyon is szükséges lenne!

megcsalás

Természetesen nem létezik bocsánatos ok, ami miatt szemet lehetne hunyni a megcsalás ténye felett. Csupán magyarázatot kaphatunk arra, miért tette. Hiszen, ha már megcsaltak bennünket, szeretnénk tudni miért. Mit rontottunk el, mivel volt annyira elégedetlen, mit hiányolt a kapcsolatból. De még akár az is kiderülhet, hogy nem is velünk volt a baj.