pánszexuális

Akkor én most pánszexuális vagy biszexuális vagyok?! – kérdezte egy nap Zsani. Eddig azt vallotta magáról, hogy biszexuális, vagyis egynél több nemhez vonzódik. Bonyolódott már kapcsolatba nővel és férfival is, méghozzá azért, mert fizikai vonzalmat érzett a kiszemeltje iránt. Csakhogy nemrégiben olvasott a pánszexuálisokról egy cikket és kissé elbizonytalanodott magában...

jobb a szex 40 év felett

Azt mondják, hogy ma a negyvenesek az új harmincasok. Egyrészt mert kitolódik az átlagéletkor, másrészt mert a negyvenes nők újjászületőben vannak. Már nem azok a tipikus háziasszonyok, akik életét a gyereknevelés és a házvezetés teszi ki, meg az unalmas, szürke hétköznapok a férjével. A legkevésbé sincsenek beletörődve a sorsukba. A mai negyvenesek hihetetlenül fittek, élettel telik és kivételesen jó munkaerők, hát még szeretők!

A nők kielégítése fontosabb lehet, mint a férfiaké!

Sokakat, ha megkérdeznek arról, hogy szerintük kinek a kielégítése fontosabb, azt szokták válaszolni, hogy mindkét fél vágya ugyanolyan fontos. Ahogy a párkapcsolat, a házasság, a szex is kétemberes. Fontos, hogy mindketten élvezzék. Ez valahol igaz. De vajon hosszú távon kinek az elégedettsége lehet hatással a kapcsolat minőségére és időtartamára? Meg fogsz lepődni, mert a válasz nem az, hogy a nő és a férfi szexuális tapasztalata ugyanolyan fontos.

megfelelési kényszer

Vagy akár egy férfi. Bár a nők talán jobban hajlamosak erre, hogy részben vagy akár teljesen feladják magukat a kedvesükért. Jó az, ha tudunk változni, hogyha képesek vagyunk rugalmasabban állni egymáshoz. Az is fontos, hogy igyekezzünk boldoggá tenni egymást. De mindezt lehet úgyis, hogy közben nem adjuk fel önmagunkat.

ver a feleségem

Megütköztél a kérdésen? Pedig igenis vannak férfiak, akiket ver a feleségük. De ezt ne úgy képzeld el, hogy egy gigászi izombarbi lekever egy pofont a férjének és a sarokba parancsolja vacsora nélkül. Érthető okokból kifolyólag megváltoztattuk a férfi nevét, így hívjuk Csongornak, akit öt éven keresztül bántalmazott a felesége fizikai és lelki szinten is.

kerekesszék szex

Talán fel leszel háborodva a kérdésen, de Endrében ez bizony felmerült. Hogy valóban olyan bűnös dolognak számít-e az, ha a férfi megcsalja a beteg vagy akár mozgássérült feleségét. Ugyanolyan megcsalásnak minősül, mint a többi vagy esetleg el lehet nézni?