elvált nő

Már vagy öt éve annak, hogy Villő elvált. Van egy négy éves kislánya. A férje lelépett egy fiatalabb nővel. Érthető, hogy ennek okán megcsappant az önbizalma, de négy év után sikerült talpra állnia és úgy érezte: eljött az ideje annak, hogy randizzon. Rengeteg időre volt szüksége, hogy felkészüljön rá lélekben, hogy bátran ismerkedni kezdjen. A jutalma viszont eddig...

birtoklás

Hétig van időm, jön az sms, és te hirtelen nem érted a jelentését. De a belső békében valahogy nincs is igényed, hogy a jelentésekkel törődjél, csak egyszerűen szárnyalsz a szivárvány fénysugarában, nevetsz az üzeneteken, és teljes lelki nyugalommal hálás vagy mindenért, ami történik veled éppen.

megcsalás

Sajnos engem is csaltak már meg és értelemszerűen nem tett jót a lelki világomnak, sem az önbizalmamnak. Nagyon padlóhoz vágott a dolog, de túléltem. Volt néhány módszer, amit leteszteltem, mert miután az ember kidagonyázta magát az önsajnálat mocsarában, arra törekszik, hogy kijöjjön végre onnan. Akkor pedig már nem válogat az eszközökből, csak ki akar jönni a fényre, ott akarja hagyni a gödröt, amibe beletaszították…

ezt látták a szüleiktől

 Azért alkoholista a férj, mert úgy nőtt fel, hogy az apja is az volt. Azért bunkó, lekezelő az asszonnyal és azért nem csinál soha semmit, mert ezt látta otthon is. A nő pedig azért sárkány és terrorizálja a férjét, mert az anyja is ilyen volt. Vagy pedig ennek ellentéte, az anyja feláldozta önmagát, kiszolgálta a férjét, és ezért vette fel ő is a mártír szerepet. Ezt látták, ezt hozták otthonról. Akkor hát ez a magyarázat minden párkapcsolati problémára?

fontos a szex

Bizonyára te is rengeteg megcsalásos sztorit hallottál már. A legtöbbjükből az derül ki, hogy a férfi – vagy ritkábban nő – nem kapott elég szexet, vagy legalábbis nem élt minőségi, változatos szerelmi életet. Persze, a nők is megcsalják néha a kedvesüket, de ők főleg azért, mert a kedvesük elhanyagolta őket, nem törődött a lelkükkel. Szóval a férfiaknál inkább a testi kielégülés marad el, a nőknél pedig a lelki. Igaz, akadnak ezekre is ellenpéldák. De lényeg, ami lényeg, ha már nincs szex, vagy mondjuk úgy, rendszeresen szex, nem is lehet jó a kapcsolat? Annak tuti megcsalás vagy szakítás lesz a vége?

idősebb pasi

Amikor egy társaságban szóba kerül egy fiatal nő és egy idősebb férfi kapcsolata, két szó biztosan elhangzik: pénz és apakomplexus. Az emberek zöme ezeket a tényezőket képzelik egy olyan döntés mögé, ami arra motiválhat egy huszonéves vagy harmincas nőt, hogy ne egy vele egykorú, hanem 15-20 vagy akár több évtizeddel idősebb férfi oldalán keresse a boldogságot. Vajon tényleg csak érdekkapcsolatról van szó ilyenkor?