Van egy olyan mondás, hogy senki sem tökéletes, de azért néha törekedjünk arra, hogy legalább megközelítsük ezt a címet. Biztos vagyok benne, hogy ezerszer előfordult már, hogy nem tudtuk, mi is járhat a pasink fejében. Próbáltam összegyűjteni azokat a dolgokat, amik szerintük csodálatos, tökéletes és imádnivaló barátnővé tesznek egy nőt. Érdemes elolvasni vagy átfutni a listát, hisz lehet, hogy már párkapcsolatban élsz. Az is lehet, hogy épp van egy kiszemelt áldozatod. Esetleg csak szimplán kíváncsi vagy mit is gondolhatnak a férfiak?

 

tokeletes baratno 01

 

Kép: Pixabay.com

1. A rendetlenség nem téma, hanem állapot.

 

Mit is szoktak mondani a pasik? A zseni átlát a káoszon! Igen ki ne hallotta volna ezt a mondatot! Ezek szerint a férfiak nagy része kivételes képességekkel rendelkezik.

 

A férfiaknak nem erősségük a rendrakás viszont nem is a te feladatod ezt megcsinálni.

 

Arra viszont nagyon figyelj, hogy lépten, nyomon ne tegyél megjegyzéseket neki, mert még azt hiszi, hogy az anyukája vagy. Nyugodtan mond el neki, amikor már a világ is a feje tetején áll, de ne zaklasd vele állandóan.  A férfiak már csak ilyenek vagy lassan megtanulja és odafigyel vagy így kell majd elfogadnod. A hiszti viszont semmiképpen sem megoldás!

 

tokeletes baratno 03

 

2. Pasis este? Semmi gond.

 

Biztosan tudod, hogy elmegy a barátaival egy kicsit iszogatni vagy focimeccset nézni esetleg valami más programot hoznak össze, de ez még nem azt jelenti, hogy elindult csajozni és azonnal le akar cserélni. Te nem szoktál csajos estét tartani a barátnőiddel? Neked sem azon jár a moziban vagy a bárban folyamatosan az eszed, hogy otthagyd a párodat. A pasik is ugyan ilyenek. Lehet, hogy esetleg vakságot nem fogadott, de ha már hűséget, akkor nincs miért aggódni. Amúgy meg hölgyeim, ha meg akarna csalni azt nem együtt a haverokkal tenné!

 

 

3. Minden férfinak van saját élete.

 

Az hogy randizgattok, vagy már együtt vagytok egy ideje esetleg már össze is házasodtatok az még nem azt jelenti, hogy sülve-főve együtt kell lennetek. A pasik szeretik a jövőben is folytatni a sportot, a hobby-t bármit, amit az előtt, hogy megismert már csinált és ezt tanácsolom neked is. Éld te is az életed. Járj el te is tornázni esetleg táncolni. Bátran folytasd azt, amit addig is csináltál. A szerelem meg vár és Ő mindig ott lesz neked. Felesleges aggódni a nyakára mászni, hisztizni és zaklatni.

 

tokeletes baratno 04

 

4. Ne untasd folyamatosan arról, hogy a közös jövőtöket szervezed.

 

Természetesen minden pár vagy házaspár életében elérkeznek azok a pillanatok vagy momentumok, amikor mindent meg kell beszélni hogyan is legyen tovább. Nyilván előjön a házasság a gyermekvállalás témája. Azt is megbeszélitek, ha lakást vagy hitelt vesztek fel egyértelműen. Viszont könyörgöm, nem kell ezt napi vagy heti szinten állandóan hangoztatni vagy sms-el bombázni. Ezzel csak azt éred el, hogy nagyon felidegesíted aztán lőttek a szép kis terveidnek.

 

5. Ne kutakodj egy férfinál.

 

Alapdolog. Sem a múltjában sem a mobiljában sem semmilyen naplójában nem turkálunk.

 

Ha megbízol benne és szereted minek a felesleges stressz? Mi vagy te nyomozó?

 

Ha valami gyanús egyszerűen kérdezd meg tőle. Beszélj hozzá és várd, meg amíg válaszol, viszont soha ne lopd el a telefonját. Erre még a kapcsolatod is rámehet. Döntsd el vagy megbízol benne vagy sem vagy megkérdezed és őszinték vagytok vagy sem. Ez ilyen egyszerű.

 

tokeletes baratno 02

 

6. Ne játszd meg magad egy férfi előtt sohasem.

 

Együtt vagytok már régóta, tudod, hogy szeret és tisztel azt is bizonyította, hogy fontos vagy neki. Gondolod, hogy meg kéne magad játszanod? Szerinted nem tudja, hogy milyen, vagy amikor kiborulsz, vagy amikor menstruálsz? Mindenkinek lehetnek rossz napjai. Neked is neki is. Egy kapcsolat alapja az őszinteség. Erre kell mindig törekedned. Szerintem mindkét fél tudja tolerálni a másik problémáit és el is tudja fogadni, ha megbeszélitek és szeretitek egymást, de legfőképpen őszinték vagytok egymáshoz.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Azok a körülményes nők...

 

Egy igazi nő ismérvei

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!