Miről társaloghatnak a férfiak, ha éppen baráti társaságban együtt töltik az estét?

friends 01

Forrás: http://huffingtonpost.co.uk/

Ahogyan mindenkinek szüksége van kiszakadni a mindennapok forgatagából, úgy a férfiak is igénylik a hímek közötti társaságot. A nők is összehoznak maguknak időnként csajos estet, a férfiakra is ráfér olykor a nők nélküli kikapcsolódás, ahol olyan témákról tudnak eszmét cserélni, amit máskor nem tudnak kivitelezni. Teljesen mindegy, hogy közös focimeccs nézésről van szó, egy étteremben eltöltött vacsoráról, vagy csak egy egyszerű sörözésről a sarki pubban. A lényeg, hogy ilyenkor az igaz barátok őszintén el tudnak mondani egymásnak mindent, amit senki mással nem osztanának meg.

 

Az ilyen együtt töltött minőségi beszélgetések a tévhitekkel ellentétben nem arról szólnak, hogy milyen jó segge van a pultos lánynak és mit művelnének vele, hanem sokkal inkább a bensőséges dolgok kerülnek előtérbe. Azok a férfiak, akik időnként eljárnak kikapcsolni a barátaikkal, azoknak a párkapcsolatuk, a házasságuk és a mindennapi életük is sokkal kiegyensúlyozottabb, mint azon férfi társaiké, akik nem élnek ezzel a tevékenységgel. Pontosan az ennek az oka, hogy egymás helyzeteiből kiindulva nyújtanak a másiknak kézzel fogható megoldást egy adott problémára. 

 

Vagyis bármilyen rossz, illetve kellemetlen dolog történik valamelyikük életében, a barát azért barát, mert azonnal ott van, hogy segítsen. Mert a barát valóban akkor mutatkozik meg igazán, amikor szükség van rá. Azok az őszinte férfi barátok, akik rendszerességgel összeülnek, mindig meg tudják oldani a szóban forgó témát. Sokszor elég csak beszélni róla és a megoldás szinte azonnal meg is születik magától. Köszönhető ez annak, hogy jól ismerve egymást olyan tanácsot képesek adni a másiknak, ami valóban előre viszi őket ott, ahol elakadtak.

 

friends 02

Forrás: http://www.danongplus.com/

Nincs tabu téma

Mindent kimondanak egymás előtt, még akkor is, ha tudják, hogy az a másiknak rosszul esik. De ki tenné meg helyettük, ha nem ők? Csak így juthat előre egy személy, ha szembe néz a valós dolgokkal az életében. És ez vonatkozik mindannyiuk párkapcsolatára, szexuális életére, munkájára, vállalkozására és a minőségi időre, ami talán a legfontosabb. Mert amikor a férfiak a minőségi időről beszélgetnek, akkor nyilvánul meg igazán, hogy ők is érző lények és nagyobb szívük van, mint azt bárki is sejtené.

 

Ugyanis a minőségi idő alatt mindig a szeretteiket értik. Azt lesik ezekben a percekben, hogy párjukat, gyermekeiket, közeli hozzátartozóikat hogyan tehetnék boldoggá. Hogyan tudnának több időt velük tölteni, hova vihetnék el őket kikapcsolódni, szórakozni, hogyan tölthetnének velük több időt? Mert a dilemmát általánosságban a munkára fordított idő jelenti, vagyis inkább amit elvesznek a szeretteiktől. És amennyiben a férfi valóban férfi és már túlnőtt a kisfiú korszakán - mert ugye az érettség nem korban, hanem szellemiségben mérendő - úgy képes felelősséget vállalni önmagáért és a környezetéért, a szeretteiért. Ez állandó téma a férfiak körében, főleg ha ehhez még egy jó kis story is kapcsolódik a gyerekkel töltött hétvégi pecázásról, vagy akár a párjával eszközölt hosszú hétvégés wellness beszámolójáról.

Te mit tennél ha...

Az ilyen kezdetű kérdéseknek köszönhető az, hogy valóban ott a megoldás az este végén, ugyanis górcső alá vesznek minden olyan lehetőséget a megoldásra, ami csak szóba jöhet. Ehhez párosulnak a személyes tapasztalatok, amik minél negatívabbak egy adott esetben, annál nagyobb az esélye, hogy jó megoldás születhessen belőle.

A párkapcsolatban élő hölgyeknek üzenet, hogy az őszinte barátságokban lévő párodat nyugodt szívvel és teljes bizalommal engedd útjára a lazítós kan buliba! Ezzel csak nyerhetsz, hiszen egyrészről biztosan nem nőket vadászni mennek, hanem egymást tuningolják arra, hogy jobb emberekké válhassanak. És ezáltal a te életed is jobbá, szebbé és tökéletesebbé fog válni. És ebben a férfiak csak egymásnak tudnak segíteni, sajnos ez olyan kategória, amihez a nő nem tud mit hozzá tenni. Más dolog a kapcsolatban lévő őszinte kommunikáció és ez. A két dolog nem összeegyeztethető.

Ha menni akar hadd menjen! Ha egyedüllétre vágyik, adj neki teret! Ezek olyan alapvető szükségletek, amire neked is ugyanúgy szükséged van. A kapcsolat a kölcsönösségre kell, hogy épüljön, és ha te adsz, akkor kapni is fogsz és fordítva. Mert a férfinak van szíve.

 

 

 

 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!