Lehet, hogy a pasi szexi és iszonyatosan jóképű. Nézhet ki úgy, mint egy Disney herceg vagy, mint egy hollywoodi celeb. Lehet vastag pénztárcája, méregdrága kocsija. Lehet akármilyen cég vezetője vagy akár kiszolgáló egy gyorsbüfében. Lehet izmos, tetovált vagy éppen egészen átlagon aluli. Egyre inkább az derül ki, hogy ma már nem ez a mérce a nőknél. A külső ideje leáldozóban. Ugyanis ma már egyre több hölgy sapio-szexuális.

 

 

sapio szexualitas 01

Kép: jion.tokyo

 

Emlékszel a suliból a homo sapiens kifejezésre? Vagyis: értelmes ember. Na, és ha valakiben szexuális vágyat ébreszt egy intelligens ember az bizony sapio-szexuális lesz. Elhiheted, ezt nem most találtuk, találták ki, ez nem valami új keletű marhaság, legfeljebb most jutottunk el odáig, hogy nevén nevezzük és egyáltalán igényünk legyen rá.

 

Hiszen, ha egy gyors pillantást vetsz a történelemre, volt időszak, mikor a nőknek nem az intelligens pasi, hanem a vadász kellett, aki hazavitte neki a jávorszarvast, hogy nesze asszony itt az ebéd. Utána már jó volt a kenyérkereső is, aki a lóvét vitte haza, amit a feleség beosztott. Aztán egyes rétegeknél az volt a divat, hogy a nőnek kuss a neve, örüljön ha fogott egy jó, nemes férjet. Ezt követően pedig ahogy végre megszűnt a kuss-törvény, a nők szabados életet kezdtek élni – nem titkolva azt – kedvükre válogathattak maguknak a férfiakból, mintha piacon lennének. De ma, mikor virágzik a feminizmus, egy nő is megteremtheti magának az anyagi biztonságot, válogathat a férfiak közül, akiknél viszont valahol egyfajta mélyrepülés indult meg. Sokuk ma már alig-alig nevezhető férfinak, a nőkben felébredt a vágy: eszes pasi kell.

 

Mindegy, hogy mit csinál, mennyi pénze van, hol lakik: esze legyen. Mert igen, ne is tagadjuk, volt időszak – egyeseknél most is – akiknek bejött a bunkó, macsó stílus, de nincs is ezzel baj, kedves egészségükre. Tetszettek nekik a kigyúrt rosszfiúk, akik megbízhatatlanok, esetleg lábtörlőként bánnak a nőkkel és ebből kifolyólag talán esténként egy-egy parasztlángos gazdái is. Csakhogy hála a mennyei mannának, mára megjött a hölgyek esze is, rájöttek, hogy jobbat érdemelnek, tudatra ébredtek, felfedezték női méltóságukat és egy intelligens férfira vágynak. Nem sznobra, nem is feltétlenül úriemberre, hanem egy olyan pasira, akivel lehet jókat beszélgetni, nem tűzdeli tele b@zd megekkel a mondatait és nem leli örömét mindenki anyjának emlegetésében és jó nagy adag kultúra szorult belé. Nem azért, mert az a nők álma, hogy egy szerelmes városligeti andalgás közepette Rembrandt festészetéről meg a relativitás-elméletről beszélgessenek. De igenis lehessen egy férfival színvonalas beszélgetést folytatni és nem azért, mert a nők állandóak csipognának, meg panaszkodni akarnak. Nem, ők beszélgetni akarnak, hiszen az viszi előre a kapcsolatot, a társadalmat.

 

sapio szexualitas 02

 

Ám nem csak a beszédben nyilvánul meg az intelligencia, hanem a férfi döntéseiben. Hogy képes felelősségteljes, következetes lenni. Tud érett döntéseket hozni. Tud olykor egy kicsit bölcs lenni. Van egy különleges gondolkodásmódja, ami beindítja a nőt. Mi olyan meglepő abban, hogy az okos férfi fizikálisan is beindítja a hölgyeket? Hiszen a nők soha nem kis voltak tipikusan azok, akik a külsőbe szerettek volna bele. Már csak azért se, mert a külső mulandó, na de a szellemi értékek, azok örökre szólnak! (Tudom, erre olykor rácáfol az Alzheimer, meg az időskor, de most hagyjuk az extrém eseteket!) Lássuk be, ez inkább a férfiakra jellemző. Nem baj, ha butácska a csaj addig, ameddig Victoria’s Secret modell alkata van. Ez bizony a nők esetén nem mondható el.

 

Persze ettől lehet nyerő egy mosoly, a humor, hiszen ezek is sok nőt beindítanak. De ma már minden kétséget kizáróan maga az agy, az intelligencia is lázba hozhat testi szinten egy nőt. Gondoljunk csak arra, amikor filmekben egy  okos pasi beszél, a nő meg azt mondja: „Ó igen, még, folytasd, fejtsd ki kérlek darwinizmust!” Tehát ma már nemcsak egy romantikus masszázs, fürdő, vacsora bizsergetheti meg a nőt, hanem egy intelligenciáját villogtató férfi is, ergo egy közös sudokuzás.

 

sapio szexualitas 03

 

Éppen ezért, ha férfi olvasó vagy, akkor a kezedbe adtuk a kulcsot. Akkora bitang nagy kulcs, hogy elvéthetetlen. Ha megszeretnél hódítani egy nőt, akkor ne a lába között kezd és ne is feltétlenül a tipikus, külsejét érintő bókokkal, hanem mutasd meg, hogy van agyad. Hódítsd meg őt a fején keresztül. Nyűgözd le. És ehhez még csak cirkuszi mutatványra sem lesz szükség. Ám ha eléred, hogy intelligensnek tartson, jó esélyed van arra, hogy már izzik rád a motorja. Ugyanis ma már a nő nem anyagi biztonságra vágyik, hanem egy intellektuális támaszra. Világéletükben arra volt igényük, hogy a lelki-szellemi vágyaikat kiéljék, és nem pedig a testit. Persze ez sem minden egyes nőre igaz, ahogy férfiakból sem mindegyik csak a szexre meg a testre utazik. De a lényeg, hogy a nők lelki-szellemi társat keresnek maguknak. Elvégre, ha valakivel meglelik a közös nevezőt szellemi szinten, azzal lelki szinten is meg fogják és ez az, amire nagy titokban ősidők óta vágynak a nők.

Ha pedig nő olvasó vagy, akkor kedves hölgytárs, ne add fel: vannak még intelligens férfiak a világban. Érdemes megkeresni őket. Vállad fel nyugodtan a sapio-szexualitásodat, mert elhiheted, nem vagy vele egyedül! Az intelligencia igenis szexi! Így talán még inkább arra sarkallhatjuk a férfiakat, hogy nyissanak ki egy könyvet, tanuljanak, kulturálódjanak vagy legalábbis merjék megvillantani az eszüket. Ugyanis az ész ma már nem ciki, hanem az visz mindent!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Aki hülye, haljon meg! – üzenet az örökké panaszkodó és elégedetlen embereknek

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!