Meg lehet érteni, hogy a cím elolvasása után erős kétségek támadtak benned! Méghogy a szexrobotok jót tehetnek a párokkal! De mielőtt azt mondanád: ez hülyeség, olvasd csak végig a cikket!

 

 

szexrobot 01

kép: unsplash.com

 

  1. Marina Adshade kanadai techtudós szerint a szexrobotok használata nagymértékben javítja a párkapcsolatokat, meg persze a házasságokat. Sőt, úgy gondolja, hogy idővel annyira hétköznapi tárgyakká válhatnánk az életünkben, mint például a mikrohullámú sütő. Úgy gondolja, hogy a technikai vívmányok, a technológia nemcsak a hétköznapi életünkre van hatással, vagy éppen a gazdaságra, hanem az olyan területekre is, mint a házasság.

Ez utóbbiban van valami, ha jobban belegondolunk. Igaz, hogy bár a „női hiszti” ellen, de csak alkalmazni kezdték a dildót. Később persze mindenféle anyagból, méretből készültek, majd jöttek a rezgős csodák. És persze nemcsak vibrátorok kerültek a piacra, hanem mindenféle kütyük is, amelyek feldobták a nők és férfiak életét egyaránt. Tehát ilyen téren csakugyan azt lehet mondani, hogy a tudomány a nemi életünkre is hatással volt, ezért is létező fogalom a szextech.

 

Ugyanígy gondolkodnak a szexrobotokról. A nemi élet megszínesítőire. Szórakoztató kellék, ami fokozza a nemi vágyat, és izgalmat csempészhet a házasságba. Ha vannak, akik erre valóban nyitottak és megfér az életükben a „harmadik” mindenféle féltékenység nélkül, akkor ők biztos nyerni fognak egy szexrobottal. Kivéve persze, ha a robot fontosabb lesz a partnernél…

 

szexrobot 02

 

Ugyanis mint mindennek, a szextechnek, a szexrobotoknak is megvan a maguk hátránya. Mivel egyesek a függőjükké válhatnak. Nem feltétlenül azért mert jobb: hanem mert mindig a rendelkezésre áll. A feleség, a férj lehet beteg, depressziós, fáradt, elutazhat. De a szexkütyü, a szexrobot mindig, minden körülmény között szolgál. Nem kell kérni, csak elfogadni.

 

Ha egyedülállókról beszélünk, akkor ugyanez a helyzet. Miért vesződne valaki a párkereséssel, amikor este várja a szexrobot? Aki nem panaszkodik, nem vár udvarlást, sem figyelmet, szeretetet meg pláne. Kényelmesebb, kellemesebb a használata és sokak számára lehet csábítóbb mindemiatt, semmint egy hús-vér partner. Nem kell randizni vinni, várni, veszekedni, egyből elérhető. Nem vágyik házasságra, gyerekre, tiszta főnyereménynek tűnik.

 

  1. Adshade szerint a szexrobotok csökkenti fogják a válási rátákat, mivel a házasságok felszabadulnak a szexualitás nyomása alól, továbbá „magasabb minőséget” produkálnak. Mindez azt jelenti, hogy a házaspároknak nem kell rágörcsölniük a szexre. Nem kell amiatt parázni, hogy fáradtak, nincs idejük rá, nem tudnak jól teljesíteni. Ami a magasabb minőséget illeti… nehéz elképzelni, hogy egy szexrobottól el lehetne bármit is lesni, de javíthat a párok nemi életén azáltal, hogy összehozza őket, nyitottabbá válnak és természetesebben kommunikálnak a vágyaikról. Ezt el lehet képzelni.

 

szexrobot 03

Ami a szingliket illeti… a doktor értük sem aggódik. Szerinte a szexrobotok velük is jót tesz. Méghozzá azért, mert így megfelelőbb párt találhatnak. Ha van egy ilyen szexalkalmatosságuk, akkor nem hajtja őket a kielégülés vágya. Nem fognak azért beleugrani egy kapcsolatba, hogy legyen valakijük. Nem lesz annyi kaland és összetört szív. Elvileg. De a logika azt sugallja, hogy mivel nem a szex lesz az elsődleges szempont a pártalálásnál, lesz lehetőség a tartalmasabb ismerkedésre.

 

Ettől még természetesen szó sincs arról, hogy bárkinek is „javallott” lenne egy szexrobot ölelő karjaiban keresni a vigaszt vagy a megoldást. Kivéve, ha ezt szeretnéd. Ezt mindenki el tudja dönteni maga. Egy kis izgalmat valóban hozhat a párok életébe és a szingliket átsegítheti abban az időszakban, amíg egyedül vannak. De nem gondolnám, hogy ér annyit, mint egy ember. Hogy megütheti azt a szintet. Hogy pótolhatná egy igazi nő vagy férfi testét, ölelését, szerelmét, szenvedélyét. Az csak egy robot, nincs lelke. Nem szeret.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Most már nem egy másik nőtől, hanem egy gumibabától kell rettegniük a feleségeknek?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!