Bella márciusban ment hozzá álmai férfijához Benetthez. Az gondolta, hogy Őt az Isten is neki teremtette, minden bukkanón együtt mentek keresztül, a legnehezebb napokban is támogatták egymást. Tehát minden szép, és jó volt egészen addig a napig. Bella elmesélte, hogy kapott egy új álláslehetőséget, amit már nagyon várt. Egy irodai munka volt, csakhogy tele férfiakkal. Annyira nem aggódott a helyzet miatt, hisz friss házas és a férje maga a tökéletesség. Benett sem féltette, hisz a bizalom a részéről is megvolt.

 

 

nemvegzodott jol 01

kép: what.sapp.ir

 

Az első nap zökkenőmentes volt és ez egy darabig így is ment, de akkor jött az, amire nem számított. Mindenkinek vannak gyengéi, neki a barna szemű, barna hajú, izmos tetovált férfiak voltak. (És akkor most csukjuk be a szemünket, nézzünk magunkba, mi is ellágyulnánk-e például Chris Hemsworth-től.) Egy darabig Bella ellenállt a kísértésnek, de amikor haza ment, már nem volt boldog, mert másra gondolt. Sajnos megmagyarázhatatlan hiányt kezdett el érezni, talán a kihívást, így egyik nap, mikor tovább maradt bent az irodában, a tetovált férfi megvárta, és kezdeményezett Bella felé, aki sajnos élt is vele.

Nem hazudok, mikor megláttam azt a szempárt, a világ is megszűnt létezni, de sajnos vele együtt Benett is. Ez biztos nem normális, hisz szeretem a férjemet.


Sajnos, mikor kezd ellaposodni egy kapcsolat, vagy jelen esetben a házasság és hiányzik az újdonság, utat engedünk a kísértésnek, még akkor is, ha tudjuk, ezt később nagyon meg fogjuk bánni. De ez természetesen mindkét fél oldaláról bekövetkezhet. Mind követünk el hibákat, de tudni kell mérlegelni, mit is szeretnénk. Álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg, megéri-e eldobni a biztosat, egy bizonytalan, de kalandos út kedvéért?


Itt van Bella, aki boldog házasságban él, de csak egy kis kaland kedvéért képes lenne ezt felrúgni, mikor van mellette egy olyan ember, aki minden pillanatban támogatja, mellette van, és szereti? Kérdem én, megéri?

 

Sajnálok minden pillanatot, amit ezzel az emberrel (Márk) átéltem, mert most a szemébe kell néznem Benettnek, akivel közölnöm kell: MEGCSALTAM! Meg fogja nekem ezt valaha bocsátani? Tudom, hogy elrontottam és még egy ilyen embert, mit Ő, sosem találnék. Mindent akadályt le tudtunk küzdeni, de erre nem készültünk fel! Hallgassam el, és tegyek úgy, mintha mi sem történt volna?nemvegzodott jol 02

 

Mivel sem pszichológus, sem pedig terapeuta nem vagyok, csak a saját álláspontomat oszthatom meg. Személy szerint, én elmondanám, hisz nem tudnék úgy a párom mellett feküdni, hogy mellette valaki más is volt. Az én lelkiismeretem ezt nem tudná megemészteni. Ami nem működik, hagyni kell, de ami jó, azt nem szabad elszúrni.

 

Az energia, amit egy harmadik félbe fektetnénk, azt a kapcsolatba vagy a házasságba érdemes tenni, hogy az kapjon némi újítást és plusz energiát. Hidd el, megtérül! Dobd fel spontán ötletekkel! Este tízkor egy mozi, még ha reggel fontos megbeszélésed is lesz, vagy egy spontán randi piknik egy mezőn, egy túra a közeli erdőben, vagy bármi, csak ne legyen megszokott. Kis dolgok ezek, de lehetőséget ad arra, hogy másképp is lássuk ezzel a párunkat, talán egy esély arra, hogy újból beleszeressünk. Mellette még azt tudnám mondani, hogy vannak azok a kapcsolatok, amik bármit kibírnak, csak merjük kimondani, mi nyomja a szívünket. A kommunikáció hiánya nagy probléma lett a mai világban, pedig sok mindent elkerülhetnénk általa!

Mindent meg tudunk oldani, csak akarni kell!

Czitovszky Csilla

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Miért követjük el újra és újra ugyanazokat a hibákat?

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!