Isteni szerelem. Ugye, milyen jól hangzik? Ezt lehet elérni az ősi hindu hagyományokból származó tantrikus szex segítségével, amelyben a párok istenként és istennőként szeretik és tisztelik egymást. Ez a kulcs a gyönyörök kertjéhez, ahol mesés szeretkezések és soha meg nem tapasztalt mennyei orgazmus vár rátok. A tantra kifejezetten szent tevékenységként kezeli a szexet, ezért kell a lehető legmélyebb odaadással és tisztelettel végezni és ha így teszel talán még arra is rádöbbensz, hogy eddig nem is szeretkeztél csak valamilyen arra emlékeztető dolgot csináltál…

 

 

tantra 01

 

Kép: Pixabay.com

 

Miből áll a tantra?

 

A tantra szó a szanszkrit nyelvben azt jelenti: összefüggés, kiterjesztés. A romantikus szerelem szent kifejeződése.  A tantra célja többek között annak a megértetése, hogy igazából a szex az eszköz, amellyel megismerhetjük a szerelmet. A tantra eredete az i. sz. 2. században is jelen volt és a 7-8. századra lett teljesen tökéletesítve. A hindu hagyományokban annyira tisztelték a szexet, hogy egyike volt a 65 művészetnek.

Attól vált olyan népszerű világszerte és manapság is, mert magasztos tevékenységgé teszi a szexet, ami sok nőnek és férfinak kellemesebb, akik inkább szeretkezni akarnak, nem pedig kufircolni, ugyanis a tantra összehozza őket és a szeretkezés végére egynek fogják érezni magukat.  Mivel a tantra azt tanítja, a szerelem ott kezdődik, ahol nincs külön én és ő.

 

tantra 04

 

A tantrában a felek tisztelik egymás testét és igényeit, de a sajátjukét is! Ez nem csak a másik félről meg az örömszerzésről, hanem a belső önismeret megszerzéséről is szól, hogy felfedezzük a saját szexualitásunkat és elfogadjuk azt. Segít megszabadulni a gátlástól, a szégyenérzettől, a bizalmatlanságtól, a kiszolgáltatottság érzésétől. Gondolj csak vele, mindezáltal lesz belőled jobb szerető, hogy kiismered a párod és saját igényeidet, illetve képességeidet is! Felszínre hozza belőletek az igazi Nőt és Férfit. Tehát valójában a tantra egy spirituális gyakorlat.

 

Amelynek középpontjában az istennő kielégítése, vagyis a nő imádata áll és ezért is olyan tetszetős a hölgyek körében.  Bizonyára azért is van így, mert a férfi kevesebbet mozog szex ideje alatt, és többet a nő, mert az ő „feladata” a szexuális energia generálása.

 

A tantrát csak kell kellő gyakorlással, türelemmel és odaadással lehet elsajátítani. Ezért rendkívül fontos hozzá a partner megválasztása. Egy olyan párra van szükség, aki hasonló nézeteket vall, mint te és aki a lehető legodaadóbban tud szeretni. Ugyanis a tantra során természetesen nem csak a nemi élete javulhat a pároknak, hanem a kapcsolatuk is. Sokkal szorosabb viszony szövődhet köztük, amelynek alapja az őszinteség, a kölcsönös bizalom és az egymás iránt érzett szeretet, illetve szerelem lesz.

 

tantra 02

 

Mint azt sejtheted, ez bizony időigényes folyamat. Nem egy 10 perc alatt lenyomható numera. Tantrikus szexre sokan egy vagy akár két órát is szánhatnak, mivel fontos a tökéletes hangulatteremtés hozzá és az előjáték is. Főleg, hogy a tantrikus szexben nagy szerepet játszik az orális szex, mert úgy tartják, hogy a száj és a nyelv sokkal erősebben stimulálja az érzékszerveket a kézhez képest.

 

Hogyan sajátíthatod el a művészetet?

 

Mindjárt gondoltam, hogy kedvet fogsz hozzá kapni, nagyon helyes! De ha még mindig azt mondod, hogy hülyeség az egész, akkor is érdemes lenne tenned egy próbát!

 

Minden ott kezdődik, hogy szükséged lesz a párodra. Sok férfinak nem igazán fűlik hozzá a foga, baromságnak tartja, főleg azért, mert jó neki a sima kekszelés is. Úgyhogy nem árt, ha előveszed a meggyőző képességedet!

 

tantra 03

 

Amint rávetted a partneredet már majdnem csaphattok is a lecsóba! Ma már lehetőségetek van arra, hogy online nézzetek oktatófilmet, vagy beszerezzetek egy gyakorlati tantráról szóló DVD-t vagy könyvet.  De ha nem vagytok túl szégyenlősek és úgy vagytok vele, hogyha már csináltok valamit, akkor csináljátok jól, akkor tanfolyamra is eljárhattok, ahol tutira elsajátítjátok a tantra csínját-bínját.

 

Gyakorlati tippek

 

Ha pedig laikusan fognátok hozzá, akkor az első és legfontosabb a tökéletes környezet megteremtése! Legyen gyertyafény, finom illatok, esetleg halk zene és kényelmes ágy.

 

Először még csak a vágyat ébresztgessétek egymásban leheletnyi finom érintésekkel. Próbáljatok egymás szemébe nézni, ne meneküljetek el a másik tekintetétől. Finoman cirógassátok a másikat, akár a nemi szerveket is, de még ne nyúljatok rá. Húzzátok el kicsit az „ismerkedés” élményét.

 

Ezután üljetek egymással szemben és ne egymást, hanem magatokat kezdjétek el simogatni, mint egy megmutatva a másiknak, mi és hogy esik nektek. Nagyjából ahhoz lesz hasonlatos, mintha közösen végeznétek önkielégítést, de még ne adjátok meg magatoknak ezt az örömet, ez még mindig csak a vágykeltés!

 

tantra 05

 

Mikor már majdnem elérnétek a csúcsot, egy kicsit csillapodjatok le és utána olyan pozíciót válasszatok, amivel fenntudjátok tartami a szemkontaktust. Lehet ülve egymással szemben vagy a férfi fekszik és a nő van felül. Fontos, hogy szinte végig egymás szemébe nézzetek és csókolózzatok és közben simogassátok egymást.

 

Amikor rátok törne megint, hogy elmenjetek, legalább egyszer álljatok meg. Nyugtassátok meg magatokat, érezzétek, hogy a vágy, az energia már egészen végig hullámzik a testeteken és görcsbe rándít. Amint kicsit megbékéltetek, folytassátok és legközelebb már nem kell megállnotok! A csúcspontnál hunyjátok be a szemeteket és próbáljátok „kitartani” az orgazmust, hogy minél hosszabb legyen, amibe beleremeg az egész testetek.

 

A végén szánjatok időt az utójátékra! Még nem kell szétválnotok, csak simogassátok és figyeljétek egymást és utána már szétválhattok.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

7 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a szexről – a szexológus szerint

 

Problémák a szexualitásban és a párkapcsolatokban

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!