Adél negyvenhat éves. Már vagy hét éve annak, hogy egyedül neveli a lányát, miután elváltak a férjével. Kimondottan jó a lányával való kapcsolata, nemcsak olyanok, mint anya-lánya, hanem barátnők is. Mindent megbeszélnek egymással. Adél sokat van egyedül annak ellenére, hogy hébe-hóba akadnak kapcsolatai. Ám a legutóbbi pasija a lánya fiúja volt.

 

 

elcsabitottam lanyomtol 01

kép: pinterest.at

 

Három hónap után mutatta be nekem Zsani a barátját, Márkot. Mindketten közgazdásznak készülnek, az iskolában ismerték meg egymást. Persze nem ő volt az első barátja, akit hazahozott, de úgy tűnt, hogy ez a fiú most más. Rengeteg időt töltenek együtt. Már megszoktam, hogy ilyenkor a fiú az első, de örülök annak, hogy alapvetően nem zártak ki az életükből. Sokszor volt nálunk Márk és olyankor mindig lejöttek hozzám a nappaliba tévézni vagy beszélgetni. Idővel együtt mentünk el bevásárolni, de olykor még moziba is. Félév alatt, szépen összeszoktunk.

 

Mindig is kedveltem Márkot, mert egy okos, értelmes fiú, akivel jókat lehet beszélgetni. Nagyon sok közös témánk van, de ki hinné, hogy lehet egy huszonegy meg egy negyvenhat éves nőnek. Pedig de, mivel ő is szereti a történelmi filmeket és regényeket, a lányom pedig kevésbé. Illetve azt vettem észre, hogy hasonló a gondolkodásunk. Volt időm erre rájönni, mivel Márk gyakran nálunk aludt és volt olyan, hogy egyedül maradt mivel Zsani elment dolgozni vagy a nyelvtanfolyamra. Eleinte ritkán dugta ki az orrát, de később egyre többször maradtunk kettesben Márkkal.

 

Nem tudnám megmondani, mikor kezdtem rá másként tekinteni. Fiatal férfire és nem úgy, mint a lányom barátjára. Azt tudom, hogy ő sokkal előbb nézett rám másként, mint én. Egy nő megérzi az ilyet. Igyekezett a közelemben lenni, megérinteni és gyakran már az is elárulta, ahogy rám nézett. Nem mondom hízelgő volt, de eleinte igyekeztem távolságot tartani. Csakhogy egyre jobban felébredt bennem a vágy. Akárhányszor hozzám ért, megbizseregtem és mikor nem voltunk együtt, hiányozni kezdett. Igen, bevallom, flörtölni kezdtem vele, mert élveztem a bókjait és a felém irányuló csodálatot, hogy megjegyzi milyen szexi és dögös vagyok.

 

elcsabitottam lanyomtol 02

 

Egyik este sokkal előbb jött át a vártnál. Máskor is nálunk várta meg, míg Zsani hazaér, nem volt ebben semmi különös, azt leszámítva, hogy azon az estén átléptük a határt. Egyszerűen megcsókoltam. Akartam őt és nem ellenkezett. Szeretkeztünk a szobámban, minden szégyen és rossz érzés nélkül. Még soha nem éreztem ehhez foghatót. Olyan szenvedélyes és odaadó volt, mint addig egyetlen pasim sem. Talán a fiatalsága miatt, de annyira felpezsdített, hogy újra húszévesnek éreztem magam.

 

Aztán szex után, miközben öltözködtünk, ő egyre csak sajnálkozott. Hogy tehette ezt, megcsalta a barátnőjét az anyjával, milyen rossz ember az ilyen. Én viszont nem éreztem semmit. Csak a boldogságot, az adrenalint, hogy fantasztikusan érzem magam. Hirtelen engem is el fogott a rossz érzés, de csak azért, mert nem szégyelltem magam, nem éreztem megbánást. Sajnáltam szegény Márkot és megígértem, hogy ez közöttünk marad, legyen a mi titkunk és hogy többé nem fordul elő. Ne törjük össze Zsani szívét azzal, hogy elmondjuk neki az igazat. Lehet, hogy nem bántam, amit tettem, de nem is akartam megbántani a lányomat.

 

Úgyhogy eltitkoltuk, de nem az volt az utolsó alkalom. Még kettő volt, ebből egyet megint én kezdeményeztem. A harmadik végén már teljesen kiborult Márk és könyörgött, hogy fejezzük be, mert lelkiismeret-furdalása van, nem tud így nyugodtan aludni, sem pedig élni. Nekem persze rosszul esett, hogy ennyire nem akar, és azt hajtogatta, hogy mennyire csodálatos vagyok, de Zsanit szereti. Tény, hogy én nem vágytam a szerelmére, csak arra, amit az ágyban nyújtott, a tűzre és szenvedélyre. A kezei között egy istennőnek éreztem magamat. Gyönyörűnek látott a testi hibáimmal együtt. A szemében egy érett nő voltam.

 

elcsabitottam lanyomtol 03

 

De láttam, hogy már nagyon szenved, úgyhogy elengedtem. Békében váltunk el, bár azóta elkerül. Zsani is észrevette a változást, és szóvá tette. Azt kérdezte, hogy összevesztünk-e, mire azt mondtam, semmi ilyen nem történt. Én is igyekszem inkább elkerülni őket. Néha, ha belegondolok, hogy mit tettem, próbálom magamat megfedni, hogy rossz anya vagyok. Egy jó anya ilyet sose tenne a lányával, szégyellnem kellene magamat. Aztán valamiért arra gondolok, hogy ez csak szex volt. Kifogásokat keresek magamnak, hogy a magány, a férfi szeretete és a testi szerelem hiánya miatt engedtem a kísértésnek. Úgy vagyok vele, ennyi belefért. Tudom, hogy ezért mások megköveznek és undorító, szívtelen nőszemélynek tartanának. De talán lesznek olyanok is, akik megértenek. Nem direkt volt, nem terveztem meg előre. Csak átadtam magamat a pillanatnak és nem ellenkeztem. Engedtem, hogy az ösztöneim vezéreljenek. Ha egy férfi megteheti, én miért nem? Miért lenne sokkal szégyenteljesebb, ha egy nő vetemedik erre? Egy anya? Attól még nagyon szeretem a lányomat, ezért is tartjuk titokban a történteket. Ez csak szex volt, semmi több.

 

Adél történetét meséltük el.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Mit esznek a pasik az idősebb nőkön? – Megkérdeztük őket!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!