Csak legyintesz rá, hogy mégis kinek van rá ideje vagy éppenséggel ereje korán reggelt huncutkodni? A pasiknak biztosan, kérdezd csak meg őket! De elhiheted, mindkettőtök számára csak is kizárólag pozitívumokat tartogat a reggeli szex. Ha szükséges, érdemes ezért kicsivel előbb felkelni vagy akár hétvégén mielőtt kiszambáznál az ágyból előbb a testi szerelemnek hódolni és hosszútávon megtapasztalhatod számos csodálatos hatását!

 

reggeli szex 01

 

Kép: Freepik.com

 

Ajánlatos a jól megszokott esti szexet időnként a reggeli órákra időzíteni. Már amikor van mit persze, mert néha a párok már annyira hullák a hosszú nap után, hogy nincs is kedvük kekszelni és olyankor elmarad a szerelem. Tessék, ez már eleve egy ok, amiért célszerű reggel csinálni, mert így nem tudtok a fáradtságra hivatkozni és azt mondani, hogy „majd holnap”. Jó, lehet, hogy még reggel csipás vagy és azt sem tudod, hol áll a fejed, de hamarabb észhez fogsz térni, semmint este próbálnál az elalvással küzdve.

 

Másfelől azért az sem mindegy, milyen az a szex. Egy fárasztó nap után nem biztos, hogy igazán sikerül prezentálni a világbajnok lepedőgyűrő tehetséget. Reggel viszont friss vagy és kipihent. Legfeljebb ha zavar a tény, hogy büdös a szád vagy kócos vagy, szaladj ki előtte a fürdőbe és szedd rendbe magad. Vagy pedig ha amondó vagy, hogy csak a férfinak áll reggel a bál – mivel reggel a legmagasabb bennük a tesztoszteron szint - és neked nincs hozzá kedved, akkor érd el, hogy a partnered kedvet csináljon hozzá vagy ha eddig is próbálta, akkor ideje teljesen átadni neki magad.

 

reggeli szex 02

 

De lássuk mik azok a konkrét okok, amiért tényleg megérti reggel szeretkezni!

 

Így garantáltan jól kezdődik a nap

 

Persze remek kis napindító lehet a kávézás, a torna vagy a meditáció, de nem szabad lebecsülni a szex hatalmát sem, ami képes felpörgetni az embert, megemelni a hangulati szintjét. Az ember vidáman és boldogan kezdi a napját mindemellett, hogy sugárzónak és szexinek érzi magát. Kell ennél több az ütős reggelhez? Ráadásul ez a jó kedv sokszor képes egész nap kitartani, vagyis könnyebben veszed majd az akadályt a munkahelyeden, nem hagyod magadat felbosszantani és hiszed vagy sem, valóban képessé válsz arra, hogy mosolyogj a világra. Hála a felszabadult endorfinoknak.

 

Szinte biztos az orgazmus

 

Kutatások bizonyították, hogy a reggeli szex alkalmával szinte biztosan csúcsra jutnak a nők. Ennek oka főleg az, hogy még reggel van, nincsenek még teljesen ébren, nem gondolkodnak annyit, nincs bennük annyi gátlás és képesek megragadni a pillanatban. Este már fáradtak és a nap eseményei járnak az eszükbe, reggel pedig agyilag szinte szűzen fogadják az élményeket.

 

reggeli szex 03

 

Változatosan hat a szerelmi életre

 

Azért ez sem utolsó indok! Főleg azoknál a pároknál, akik inkább esténként csinálják rendszeresen. Náluk kimondottan változatosan hathat a reggeli szex. Hiszen önmagában véve minden újdonság a változatosság felemelő érzéssel bír, ami pedig pozitívan hat a kapcsolatokra. Így elkerülhető, hogy unalmassá és silánnyá váljon. De ez persze nem csak a kapcsolatnak tehet jót, hanem eleve neked is, hogy kilépsz kicsit a rutinos életmódból és egy kis kalandban volt részed.

 

Nem kell hozzá felkészülési idő

 

Leszámítva egy kis előjátékot, de gondolj csak bele, ez se éppen hátrány! Legalábbis néha napján biztos kényelmesebb, ha nem kell gyertyát gyújtani, szexi ruciba erőszakolni magadat, táncot lejteni meg aktívan korbácsolni a vágyakat, hanem csak fel kell hajtani a hálóruhádat vagy már eleve pucéran fekszetek az ágyban és bele is csaphattok a lecsóba. Olykor még a hosszas előjáték is elmaradhat és akár egy gyors numera formájában is örömet szerezhette egymásnak.

 

reggeli szex 04

Reggeli torna pipa!

 

Hogyha egyébként is szoktál reggelente mozogni, sportolni, akkor ezzel aztán két legyet üthetsz egy csapásra és igazán élvezetessé válik a sport. Hiszen a szex nem csak megmozgat – és köztudottan fogyaszt is, ha igazán beleadtok apait-anyait – de ráadásul el lazít, csökkenti a stresszt és mint már említettük boldoggá teszi az embert.

 

Ha nem hiszel nekünk, akkor legalább nekik:

 

Béni (35)

 

„Nem mindennap, de rendszeresen csináljuk reggelente és nekem azok a napok mindig különlegesebbek a többihez képest. Valahogy onnantól kezdve minden jól alakul. Azokon a napokon szinte senki sem tud felhúzni, minden olyan könnyű lesz. A párom eleinte vonakodott, mert hogy kócos a haja és nem érzi magát szépnek, de miután rájött, hogy ez nem számít csak az élvezet, azóta ő is egészen másképp viselkedik és sokkal kisimultabb a mindennapokban.”

 

reggeli szex 05

 

Réka (39)

 

„Eleinte kicsit sem volt kedvem hozzá, pedig tudtam, hogy ő mindig akcióra kész. Nyűgösnek éreztem magam, amikor reggelente közeledni próbált. De egyszer úgy voltam vele, hagyom, hátha sikerül kedvet csinálnia hozzá. Hihetetlenül intenzív orgazmus éltem át aznap reggel és azóta mindig, amikor csak reggel csináljuk. Néha csak ezért kelünk fél órával korábban, de megéri! Bevallom, néha kicsit szégyellem, mert mikor megkérdezik, mitől van annyira jó kedvem, füllentenem kell, mert mégsem mondhatom a munkahelyen, hogy reggel szexeltem!”

 

Sikerült meggyőzni? Vagy ha eddig nem kellett győzködni, mert te is gyakran tapasztalod a reggeli szex örömeit, akkor ennek szívből örülünk! Aki pedig ódzkodott tőle, annak most már tényleg ideje lesz kipróbálnia!

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Már jó ideje nincs orgazmusod? – Ezek lehetnek az okai!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!