„Annyira okos vagy!” – mondja neked a pasi, de egyszer meghallod, amint azt mondja a haverjának, hogy igazából sík hülyének tart. Senki se szereti, ha hazudnak neki. Főleg nem a párok, akik alapból elvárják egymás között az őszinteséget. Máskülönben, hogy kellene megbízniuk egymásban? Márpedig ha te sem bírod a hazugságot, akkor elhiheted, hogy a párodat is ugyanannyira kiakasztja! Lássuk, mik azok a női hazugságok, amiktől kitudnak borulni a pasik!

 

 

noi hazugsagok 01

 

Kép: Pixabay.com

 

Egyáltalán miért hazudunk? Nem csak azért, hogy ne sértsük vagy bántsuk meg a másikat, hanem sokszor félelemből is tesszük. Félünk az igazmondás következményeitől. Pláne pasi esetén, nehogy kiábránduljon belőlünk vagy elhagyjon. Ezért azt hisszük, a kegyes kis hazugságokkal magunkhoz láncolhatjuk. Meg egy kis gyomorfekélyt az állandó stressz miatt, hogy elfelejted, mit füllentettél, tartani fogsz a lebukás veszélyétől vagy mert felőrlöd magadat, amiért olyat mondtál, amit nem is akartál igazán, mint amilyen a…

 

1. „Menj csak bulizni a haverokkal!”

 

Ha nem szívből, komolyan mondod, akkor valójában csak azért teszed, mert tudod, hogy ez lenne a normális. Nyugodtan, elengedni a pasik a haverokkal. De valójában majd lerágod még a lábujjadról is a körmöt, annyira félsz attól, hogy hová mennek (tutira sztriptízbárba!), kikkel találkoznak (félpucér csajok tangájába dugdossa majd a pénzt vagy más nő rámozdul) és már le is pereg a szemed előtt egy vad éjszaka a Másnaposokból, ahogy a pasid félrelép.

 

noi hazugsagok 02

 

2. „Akciós volt!”

 

Ez a hazugság már akkor érdekes, amikor együtt éltek és közös kasszán vagytok. Nincs is annál kellemetlenebb, mikor megveszed a tíz ezres ruhát a kajapénzből és a pasidnak salit adsz vacsira, aztán meglátja a kukában a kidobott címkét vagy az utcán a plakátot a vadi új ruhádról.

 

3. „Ez Isteni volt!”

 

Nem kell rosszra gondolni, nem feltétlenül az ágyban sütheted el, ha az vacsoraasztalnál, ha a pasid főzött. Hidd el, ha csak nem egy másik bolygón él, akkor tudja magától is mennyire volt jó az a szex vagy a főztje. Tehát az olyan nyilvánvaló kamuzások, mint a „mennyei volt”, „egy isten vagy”, „ez volt életem legjobb” csak gyanút fog benne kelteni, hogy annyira sz… szánalmas volt, hogy inkább a csillagokat is lehazudod neki.

 

4. „Nem zavar, ha más nőket is megnézel!”

 

Ó, dehogynem! Ezt csak úgy odamondod, hogy lazának tűnj, nem pedig egy féltékeny pi… pipinek. De valójában halálosan sérti az egódat, ha nálad nagyobb mellű, vékonyabb vagy szebb nőt néz meg. Főleg az orrod előtt. Valld be, hogy szíved szerint inkább kirágnád a szemét.

 

noi hazugsagok 04

 

5. „Most épp dolgozom, fürdök, életet mentek, de nem zavarsz!”

 

Aláírom, biztos van, akit tényleg nem zavar. De néhányatokkal tutira fordult már olyan elő, hogy igenis rosszkor hívta szíve választottja és ahelyett, hogy őszintén bevallottad volna, inkább lábos csörömpölés közepette meg „itt a visszajáró, viszontlátásra” is azt mondtad, hogy „nem zavarsz”.

 

6. „Bírom a barátaidat!”

 

Most komolyan? Netán csak azért mondod neki, hogy ne bántsd meg vagy ne veszítsd el. Próbáld meg legalább nem csikorgatni közbe a fogaidat meg simítsd ki a ráncokat a homlokodból és úgy add elő, mennyire imádod őket. Szerinted ő esetleg nem tudja, ha gázosak? Vagy ha mondjuk nem is azok, csak te nem kedveled őket, akkor is tudni fogja.

 

7. „Annyira izmos vagy!”

 

Ezt akkor a legcikibb elsütni, ha közben megtapogatod a puha, vékony karját vagy a sörpocakját. A már említett nyilvánvaló hazugságoknál az is jobb, ha inkább nem is bókolsz neki, mert bárhogy is  legyen, van önérzete, de minimum szeme, látja, hogy nem egy Schwarzenegger. Vagy talán gúnyolódsz rajta?! Ha meg totálisan buta, akkor ne mond neki, hogy annyira okos, hogy harcba kellene szállnia a Nobel-díjért…

 

noi hazugsagok 03

 

8. „Úgy szeretlek, ahogy vagy!”

 

Remélem így van, hiszen az tényleg szép dolog lenne! Csakhogy az esetek java részében a legkevésbé sincs így, mert bár nagyon népszerű a „feltétlen nélküli szeretet” ideológiája, a gyakorlatban kevesen képesek rá, mert mindenki elvár valamit a párjától. Ezt a mondatot főleg akkor sütjük el, amikor valami pozitív húzása volt a párunknak. Ám ha gyakran veszekedtek, vagy jó a szeme és füle, tudja jól, mik azok a dolgok, amikkel nem vagy megelégedve, szóval az ő szemében ez égbekiáltó hazugságnak bizonyul.

 

Természetesen biztos van olyan ezek között, amiket komolyan mondasz és nem hazugságból. Nagyon dicséretes! De az sem „baj”, ha valamelyikről az derül ki, hogy hoppácska, te is gyakran behazudod, mert sokan vannak így vele. Bármikor megteheted, hogy elkezdesz igazat mondani. Kezdj azzal, hogy legalább magadnak bevallod, mikor hazudsz a párodnak…

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

 

Miért hazudunk a párkapcsolatokban?

 

Amikor a nők is hazudnak! Figyelem az alapok!

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!