Ha van valaki, akire igazán azt tudom mondani, hogy tökéletes, az Eszter. Harminckét éves és hét éve vannak együtt a párjával. Nemcsak gyönyörű, hanem kifejezetten intelligens nő, aki közgazdász. Nagyon szép karrierje van, de mégsem az a karrierista típus. Igazán mindent megtett azért, hogy jól működjön a kapcsolatuk. Mégis megcsalta a férje.

 

 

megcsalja alomnot 01

kép: unsplash.com

 

Eszter tényleg egy atomjó nő. Az a típus, aki után megfordulnak a pasik, de még a nők is. Ráadásul okos, de nem vágyik mások elismerésére, és sem az intelligenciájával, sem számos egyéb szuperképességével nem akar villogni. Az elmúlt években mindent megtett a férje boldogságáért. Persze nem úgy, mint egy kiskutya. Vannak neki barátai, családja, nemcsak a kedveséből állt az élete. Nem függött tőle semmilyen szinten. Az a fajta nő, aki megbízik a partnerében, nem féltékenykedik, és betartja az élni és élni hagyni bölcsességet. Nem tilt meg semmit a partnerének, aki nyugodtan elmehet nélküle is szórakozni a barátokkal és akkor sincs nincs harag, ha szóba áll egy nővel.

 

Ugyanakkor ellátta a klasszikus női szerepeket: főzött, mosott, takarított a férjére. Jókat beszélgettek. Nem erőltette a házasságot, hanem türelmesen kivárta, amíg a párja megkéri. Ugyanígy volt a gyerek kérdésével is. Igazán optimista, vidám személyiség, akivel lehet humorizálni és be lehet ülni a közös barátokkal piálni egy jót. Szívből szereti a férje rokonságát. Mindig odafigyel arra, hogy ne csak adjon, hanem kapjon is, és hogy újra és újra meg keljen hódítania őt a férjének, nehogy elunja magát.

 

Ha mindez nem hangzana elég jól, „tökéletesen”, akkor itt van még pár piros pont, ami Eszter mellett szól: nagyon nyitott az ágyban. Szívesen kipróbál új dolgokat és arra törekszik, hogy változatos, izgalmas nemi életet éljenek. Természetesen csak olyanokba ment bele, amit ő is akar. Sose tenne olyat, amivel megerőszakolja a lelkét. Nagyon is tud nemet mondani.

 

megcsalja alomnot 02

 

Tehát ott tartunk, hogy van egy álomnő, akit akármelyik férfi csak kívánhatna magának. Erre kiderül, hogy a férje hónapok óta csalja őt egy húszéves lánnyal.

 

Most komolyan… az ilyen embernek mi baja van? Van neki egy anyagilag is független, tökéletes felesége, aki még csak nem is próbálta soha kasztrálni és megcsalja? Felfoghatatlan, hogy mi zajlik egy ilyen pasi agyában! Rendszeresen utaznak, szórakoznak, élnek, az életük minden, csak nem unalmas. Mi a hóhért keresett akkor a húszéves lányban? Az a vicc, hogy maga sem tudta megmondani Eszternek, de nem is csoda, mert egyszerűen nem létezik erre értelmes válasz.

 

Eszter esete pedig sajnos nem az egyetlen. Igenis vannak még hozzáhasonló tökéletes nők, akiket megcsalnak. Csak éppen rejtély, hogy miért! Elment az eszük ezeknek a férfiaknak? Elszakadt bennük valami kis idegvégződés meg átmeneti elmezavart kaptak? Vagy valami földöntúli hatalom veszi rá őket? Netán a mai fiatalok bírnak ilyen varázslatos képességekkel? Valaki igazán mondhatna erre egy ésszerű, elfogadható magyarázatot!

 

Mert még a feltételezés is sokkoló lenne, hogy ezek a férfiak esetleg megunták a párjukat. Hogy számukra a biztonság, a jólét, a jó nő unalmas. Ha egyszer mindent megkapnak otthon, hogy szerethetnek ki a kedvesükből? Vagy miért válhat izgalmasabbá egy másik nő?

 

Tényleg könnyűnek tűnik azt feltételezni, hogy most kivételesen valóban a férfiakkal van a gond. Legalábbis azokkal, akik megcsalják az álomnőt. Az ilyeneknek valószínűleg senki sem elég jó. Úgyis találni fognak benne tudatosan vagy éppen tudattalanul valami hibát, ami egy másik nő karjaiba üldözi. Aztán egy másikéba. Mert ha a tökéletesnek nem sikerült megtartania, hogy jöhetne össze egy másiknak?

 

megcsalja alomnot 03

 

Vagy tán ez a férfi a problémás nőre vágyik? Aki kiidegeli és hazavágja a napját? Eszterrel is volt, hogy veszekedtek, csak ő mindig intelligensen vitázott és a kompromisszumkötésre törekedett. Létezik, hogy ez valakinek nem jó? Netán arra vágyik, hogy összetörjék a szívét? Kész, egyszerűen olyan, mintha nem létezne logikus válasz a tettére. Legfeljebb a fiatal lány kora. Bár sem szépségben, sem észben, sem semmilyen téren nem múlta felül Esztert.

 

Egy egyszerű kapuzárási pánikról lenne szó? Megijedt, hogy évek óta együtt vannak? Túl komoly volt ez neki? Régen talán arról álmodozott, hogy körbeszexeli a világot. Igen, talán ha nem is tudatosan, de úgy érzi, kimaradt valami az életéből. Vagy megijedt a saját érzéseitől, a boldogságától, hogy csodás élete van. Netán a családalapítás lehetősége rémítette meg. Mivel ő sem tudta választ, ráférne egy jó terapeuta, aki segít megfejteni önmagát, meg ezt az esetet. Hogy még egyszer ne történjen meg vele.

 

Bár Eszternél csekély az esélye, aki válni szeretne. Érthető. Arról nem is szólva, hogy ő sem érti, mit rontott el. Így mégis, hogyan kellene továbblépnie? Ezek után, hogy álljon a pasikhoz? Hogy hiába ő az álomnő, úgyis megcsalják?

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

„Vigyázzatok a férjetekre, mert simán ellopom tőletek!” - Egy fiatal nő magabiztos sorai

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!